Konu: Geralt Greene - Silah kural ihlali  (Okunma sayısı 267 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2022 20:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Geralt Greene @GeraltRoger

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videodakiler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: SKİ

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş oyuna girip emote vermeden direkt sıkıp iki kişi düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): OOC kin meselesine dönmesin.

#1 - 02.01.2022 21:10
Apartmanda aktif savaş bulunuyor, oyundan düşüyorum oyuna girdiğimde ise karşımda sizleri görüyorum. Sıktığım gibi arkamdan sen sıkıyorsun zaten.

Aktif savaş kanıtı.

Oyun girdiğim gibi doğduğum yer.

Savunmam bu kadar, Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek. Şikayet sonuçlanabilir.

#2 - 02.01.2022 21:17
Apartmanda aktif savaş bulunuyor, oyundan düşüyorum oyuna girdiğimde ise karşımda sizleri görüyorum. Sıktığım gibi arkamdan sen sıkıyorsun zaten.

Aktif savaş kanıtı.

Savunmam bu kadar, Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek. Şikayet sonuçlanabilir.

Tanıtımımza seste olduğunuz bir video atılmış fakat video silinmiş. Oyundan çıkıp arkadaşlarının sana haber vermesini beklemişsin, çoğu kişi vurulduktan sonra oyuna girip arkalayacağım düşüreceğim gibi bir hayal kurmuşsun. Sonuçlanabilir .

#3 - 02.01.2022 21:25

Aktif savaş kanıtı.

Tanıtımımza seste olduğunuz bir video atılmış fakat video silinmiş. Oyundan çıkıp arkadaşlarının sana haber vermesini beklemişsin, çoğu kişi vurulduktan sonra oyuna girip arkalayacağım düşüreceğim gibi bir hayal kurmuşsun. Sonuçlanabilir .
Ne anlatıyon kanka?

#4 - 02.01.2022 21:30

Aktif savaş kanıtı.

Ne anlatıyon kanka?

Ne anlattığımı çok iyi anladın. Sonuçlanabilir.

#5 - 03.01.2022 00:11
Alıntı

Şikayete ekleme olarak; Yönetimi kandırmaya çalışmayalım kanka, oyundan düşmüyorsun oyundan /q atıp canını yenileyip tekrar giriyorsun. Maalesef ki kendi arkadaşının ekran görüntüsü ile ifşa oldun...

#6 - 03.01.2022 18:31
Merhabalar, şikayet incelendi. Karakter ceza alacak.