Konu: Conroy_Miller | Polise sığınma, Yaralı kural ihlali, Fear-RP  (Okunma sayısı 412 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.01.2022 01:06
Spoiler: GösterGizle
Bu arada jailimi yedim, konu kilitlenebilir.
Loglar incelenebilir.
Bu olay için yemedin, başka olay için yedin. Hâlâ yönetimi kandırmaya çalışma çabanı anlamış değilim.  :'(
Bu olaydan dolayı yediğimi düşünüyorum, kışkırtıcı yorumlar yapma.  ;)

İlgilenecek admin buna karar verir, ileti kirliliği yapmanın anlamı yok.

#11 - 03.01.2022 11:47
Loglar incelenebilir.
Bu olay için yemedin, başka olay için yedin. Hâlâ yönetimi kandırmaya çalışma çabanı anlamış değilim.  :'(
Merhabalar, kişi hala daha yönetimi kandırmaya çalışıp yediği başka bir Jail'i konuya yansıtıp, konuyu kapattırmaya çalışmış. Bunlara gerek yok,  yediğin Jail yaptığın başka bir kural ihlalinden kaynaklı. Aynı ihlali yine burada da polisi arayarak yapmışsın. Karakterin illegal bir karakterdi, geçmişte de sicilin var. Bir birlikten çıkarılınca kendin legal bir karaktere dönüşmüyorsun. Yani polisi arayıp, ihbar veremiyorsun.
Arkadaşın zaten ceza yedim dediği kanıtı buraya bırakıyorum;

Benimle PM üzerinden konuşurken yaptığın başka bir ihlalin farkındaydın fakat anlamamazlıktan geldin. Burada bile hala yönetime karşı yalan yanlış şekilde savunmalar yapıp Jail yememek için konuyu kapatma çabanı, anlamamazlıktan gelişini doğru bulmuyorum, iyi günler.
(OLAYLA İLGİLİ KANIT EKSİKLİĞİNİ KAPATMAK AMAÇLI YAZIYORUM, OOC KİNE DÖNÜŞMESİN.)

#12 - 03.01.2022 17:04
Loglar incelenebilir.
Merhabalar, kişi hala daha yönetimi kandırmaya çalışıp yediği başka bir Jail'i konuya yansıtıp, konuyu kapattırmaya çalışmış. Bunlara gerek yok,  yediğin Jail yaptığın başka bir kural ihlalinden kaynaklı. Aynı ihlali yine burada da polisi arayarak yapmışsın. Karakterin illegal bir karakterdi, geçmişte de sicilin var. Bir birlikten çıkarılınca kendin legal bir karaktere dönüşmüyorsun. Yani polisi arayıp, ihbar veremiyorsun.
Arkadaşın zaten ceza yedim dediği kanıtı buraya bırakıyorum;

Benimle PM üzerinden konuşurken yaptığın başka bir ihlalin farkındaydın fakat anlamamazlıktan geldin. Burada bile hala yönetime karşı yalan yanlış şekilde savunmalar yapıp Jail yememek için konuyu kapatma çabanı, anlamamazlıktan gelişini doğru bulmuyorum, iyi günler.
(OLAYLA İLGİLİ KANIT EKSİKLİĞİNİ KAPATMAK AMAÇLI YAZIYORUM, OOC KİNE DÖNÜŞMESİN.)
1-) Özür dilerim.
2-) Bir daha olmaz.
« Son Düzenleme: 03.01.2022 18:32 emirhanurfl »

#13 - 03.01.2022 21:29

Yetkililer önceden ne yazdığını görüyor. :D :D :D :D
« Son Düzenleme: 03.01.2022 21:30 Lhansent »

#14 - 06.01.2022 16:12
Merhabalar, karakter banlanmış.