Konu: [01/01/2022 - Logan Keossian,MASKE_3679] Hood baskını ihlali  (Okunma sayısı 340 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2022 11:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_3679,Logan Keossian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: idlewood mafia

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  01/01/2022  22:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:tek başına hood basma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  arkadaşlar 2 kişi 30 kişilik hoodu basmaya çalıştılar, anlayamadık tam.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): cezalarını almalarını talep ediyorum

#1 - 02.01.2022 16:19
Öncelikle selamlar, ortak nezaket içinde savunmami yapacağim, savunmama karsi savunma yapilirsa da ayni hassasiyetle yaklaşilmasini rica edeceğim. Olayi anlatmak gerekirse, Kasparov birliginde bulunan, Ermeni rolü yapan iki bireyiz, İC bir toplanti yapiliyor birlik içinde ve İdlewood Mafia Brims’e karşi bir savaş başlatildigi İC bize brifing veriliyor, bunun neticesinde bir silahlanma dönemi içinde bulunarak gece sularinda birlik yetkilileri tarafindan bulvar dedigimiz kendi hood sınırlarımız içinde toplaniyoruz, sonrasinda LV Otopark’a gitmemiz isteniliyor ve oraya gidiyoruz, farkli birliklerin katilimiyla bir saldiri planlaniyor ve buna uygun bir strateji gerçekleştiriliyor. Stratejiye göre yaklaşik otuz kişi olmamizdan kaynakli, dikkatleri uzerimize cevirmek amaciyla “ortaya atilan yem” durumunda ilk öncelikle biz baskini başlatiyoruz, biz giris yaptiktan sonra otuz tane oyuncu, İdlewood’a dört bir yandan giriş yapacak ve baskinimizi, kural ihlali olmadan tamamlayip sürekli akan roleplay’e uygun davranislar gerceklestirecektik, lâkin şöyle bir durum oluştu. Biz saldiri yaparken, hazirda bekleyen ve girmeyi amaçlayan o otuz kişi, VCPD dedektifleri tarafindan bir oyuna getirildi ve VCPD’nin devreye girmesinden kaynakli baskin işlemini gercekleştiremediler, onun ardindan zaten direkt olarak VCPD ile role girdik, aktif bir pursuit basladi ve sonucunda dun gece 23.30 sularinda hood bolgemize, bulvar diye adlandirdigimiz bolgeye baskin atildi ve çogumuz tutuklandik, sorgu için kodese atildik. Bu söylediklerimi video ile de kanitlayabilirim, elimde birliklerin hazir bir sekilde bekledigine dair videolarim mevcut, savunmamizi telefondan yaptigim icin bu iletimde gönderemiyorum. Bu söylediklerim, diger sikayet acilan arkadasim icin de gecerlidir, süreç boyunda beraberdik.

Nitekim, kisaca değerlendirme yapmak gerekirse;
Bizler, orayi arkadaşin adlandirdigi gibi “polat alemdar” gibi kafamiza gore baskin atmadik, belirli planlar ve stratejik kararlara gore boyle bir eylem gerceklestirdik, bizimle beraberimizde diger otuz kişillik ekip de baskin atacakti lâkin VCPD tarafindan oyuna getirildik, baskin plani askiya alindi. Zaten VCPD’nin olaya el atmasinin haberini aldiktan sonra o bölgeye daha uğramadik, BULVAR üzerinde rolumuzu gerceklestirdik. Akabinde, videolu bir şekilde savunmamin yapilmasi gerekirse, gerekli iletileri yetkili kişiye veya bu konunun altina gönderebilirim. Buna takiben, bütün rol yetkili “keddy” tarafindan da an ve an, takip altindaydi. Yetkili arkadaş, bu söylediklerimi kendisine danişarak da onaylayabilir. Arkadaşim için de savunmami gerceklestirdim, butun savunmamiz bundan ibarettir.

Karşi tarafta şikayet açan oyuncuya iyi roller, şikayete bakacak yetkili için teşekkür dileklerimi iletirim.

Sağlicakla ve esenlikle kalin.

#2 - 02.01.2022 17:06
sonuçlanabilir

#3 - 02.01.2022 18:03
Ek olarak söylediklerimi kanıtlar nitelikte olan screenshotlarımı atıyorum, yalan konuşmadığım için ve videonun uzun olmasından dolayı videoyu atmadım, ama istek olursa atarım.

Görsellerde bulunduğu üzere, "Clover, sende!" demeleri üzerine bölgeye intikal ediyorum.

#4 - 02.01.2022 18:09
Sonuçlanabilir, teşekkürler.

#5 - 02.01.2022 22:43
Arkadaş her şeyi tam anlatmış, biz öndek yem olarak oyalamak amaçlı gidiyoruz ve onlar arkadan bir anda gelecekti. Fakat aksilik olduğu için iptal oldu bizde bölgeden uzaklaştık. Kanıtlar ortada, şikayet sonuçlanabilir.

#6 - 07.01.2022 11:17
Merhabalar, böyle bir organizasyonda baskın atarken aranıza o kadar mesafe almanız biraz tuhaf olmuş. ( Diğer arkadaşların yakalandıklarını göremeyecek kadar. )
Bu yüzden ceza alacaksınız.