Konu: Agusto Ramirez YKİ NONRP POWERGAMİNG  (Okunma sayısı 184 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2022 00:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Agusto Ramirez @Redkeys

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Commerce üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ NONRP POWERGAMİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Video'da herşey mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
                              DÜŞTÜĞÜNÜN KANITI
                              YARALI İKEN KAÇMA VİDEOSU

Ek açıklamalar(varsa): Bir daha böyle hatalar yapmamasını, güzel güzel rol yapmasını istiyorum.

#1 - 02.01.2022 00:32
Merhabalar, direkt savunmama geçiyorum, uzun tutmamaya özen göstereceğim.
El Corona hood bölgemizde AFK'dım, oyuna döndüğümde arkadaşınız Ayren SS'te görülebileceği üzere beni bisikleti ile ezdi. Sopayla vesaire AFK olduğum için hasar almadım, bunu hasar kayıtlarımda görebilirsiniz. Bisiklet ile ezmesinin roleplay olarak bir gerçekçiliği yok üstelik verilen bir emoteda yok. Bu yüzden kalkıp Fear-RP uyguladım ve evime kaçtım. Şikayete beni silahla yaralamışsınız gibi lanse etmişsiniz fakat attığım ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi böyle bir şey olmadı. Ek olarak videoyu paylaşan arkadaş bunny hop yapıyor, ilgili yetkili göz önünde bulundurursa sevinirim.
Dediğim gibi, silah veya bir yumruk ile düşürülmedim, bisiklet ile ezildim ve ortada bir emote yoktu. Şimdiden teşekkür ederim, daha fazla yanıt atmayacağım, daha iyi rol yapmaya çalışacağım,,,,,

#2 - 02.01.2022 00:42
Merhabalar, direkt savunmama geçiyorum, uzun tutmamaya özen göstereceğim.
El Corona hood bölgemizde AFK'dım, oyuna döndüğümde arkadaşınız Ayren SS'te görülebileceği üzere beni bisikleti ile ezdi. Sopayla vesaire AFK olduğum için hasar almadım, bunu hasar kayıtlarımda görebilirsiniz. Bisiklet ile ezmesinin roleplay olarak bir gerçekçiliği yok üstelik verilen bir emoteda yok. Bu yüzden kalkıp Fear-RP uyguladım ve evime kaçtım. Şikayete beni silahla yaralamışsınız gibi lanse etmişsiniz fakat attığım ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi böyle bir şey olmadı. Ek olarak videoyu paylaşan arkadaş bunny hop yapıyor, ilgili yetkili göz önünde bulundurursa sevinirim.
Dediğim gibi, silah veya bir yumruk ile düşürülmedim, bisiklet ile ezildim ve ortada bir emote yoktu. Şimdiden teşekkür ederim, daha fazla yanıt atmayacağım, daha iyi rol yapmaya çalışacağım,,,,,
SIktığımız ve bayılttığımız videoyu birazdan atacağım. Yönetimi kandırmaya çalışıyorsun..

#3 - 02.01.2022 01:13

#4 - 02.01.2022 02:04
Hasarlarım da nasıl düştüğüm gözüküyor, silah ile vurup yaralıya düşürdüğünüze dair bir kanıtta yok, emote de verilmemiş. Ben hasarlarım da ne gördüysem ona göre rol yaptım, şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 02.01.2022 02:27
Hasarlarım da nasıl düştüğüm gözüküyor, silah ile vurup yaralıya düşürdüğünüze dair bir kanıtta yok, emote de verilmemiş. Ben hasarlarım da ne gördüysem ona göre rol yaptım, şikayet sonuçlanabilir.
Sonuçlansın.

#6 - 02.01.2022 02:44
Şöyle düşün yine düşsen bile dövülerek sen direk koşarak kaçabiliyor musun? Hayır :'(

#7 - 03.01.2022 14:03
İki tarafın da belli başlı hataları var, işlem uygulanacak bir durum yok ayrıca. Siz de yaralı birini motor arkasına bindirip bunny hop yapıyorsunuz, bunları da görmezden geleceğim. Dikkatli olun lütfen.