Konu: [01.01.2002 - Corey Baiss, Daryl Wells, Jaylen Fuller] Birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 256 defa)

#0 - 01.01.2022 22:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daryl Wells / @OPPZDEADGUY - Jaylen Fuller / @Mugo_Offical - Corey Baiss / @Neex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.01.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling, CarJack ve Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood içine girip Carjack atıyorlar, aldıktan sonra insanları ezip trollemeye başladılar. Aracımı tekrar geri aldım, bu sürede iki kere rapor attım. Ardından Jaylen Fuller aracımın üstüne çıkıp vurmaya başladı ve düşürdü. Videoda net anlaşılabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/631pw8

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.01.2022 23:05
Video editi güzel olmuş, yine de olayın benimle ne alakası olduğunu anlamadım. Tek suçum olay yerinde bulunuyor olmam galiba. Etiketleyememişsin beni bir de karma  :D

#2 - 01.01.2022 23:07
Şu An Evde Değilim İşten Gelince Savunmamı Yapacağım @realkarma  Uno'da çalışıyomda gececiyim.

« Son Düzenleme: 01.01.2022 23:15 Mugo_Offical »

#3 - 01.01.2022 23:09
Video editi güzel olmuş, yine de olayın benimle ne alakası olduğunu anlamadım. Tek suçum olay yerinde bulunuyor olmam galiba. Etiketleyememişsin beni bir de karma  :D

Chatlog takip ettiğin zaman kullandığın türkçe terim, saçma bir şekilde capslock açıp salça olman. Rol baltalaman. Sadece aynı ortamdasın kanka :d

#4 - 01.01.2022 23:13

Chatlog takip ettiğin zaman kullandığın türkçe terim, saçma bir şekilde capslock açıp salça olman. Rol baltalaman. Sadece aynı ortamdasın kanka :d

Fazla konuşma kanka, sadece beni suçladığın konuları belirt. Oradaki ortamda benim caps lock açmam veya iddia ettiğin üzere türkçe terim kullanmam, ki kullanmadım, fazla dikkat çekmiyordu. Bulunduğun birlik sebebiyle bu tarz rol ortamlarına alışık olmamana şaşırdım doğrusu.

Şikayeti de 2002 diye açmışsın, sinirinden klavyeyi de doğru kullanamadın galiba.  :D

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 01.01.2022 23:16 Neex »

#5 - 01.01.2022 23:29
Bak kardeşim ben 2001 doğumluyum, yıllar önce Kadıköy civarında istikamet ediyordum, daha sonra durumumuz olmadığı için babam taksici olmaya karar verdi, en azından iyi bir geliri vardı. Annem ev hanımı, bakması gereken kardeşlerim var. Onun için yaklaşık 2014 yıllarında köye gitmek durumunda kaldım. Orada boncuk, maket gemi yapmayı öğrenerek aileme destek çıkmaya çalıştım.

O zamanlar delikanlı bir gençtim, aileme çok önem veriyordum " Şimdide Olduğu Gibi " Neyse efendime söylim, gittim orada iyi miktarda bir para kazandım.
Yaklaşık beş bin ytl civarında para kazanmıştım. Geldiğim gün kardeşlerime bir kaç yiyecek şeyler aldım, dondurma, cips, meybuz, lepilop vb.

Onları mutlu etmek gerçekten benim çok hoşuma gitmişti, toprağam o zamanlar sene 2015 falan. Neyse efendime söylim gittim Kadıköy civarındaki evimize babamı görmeye. Babamla annem ayrıydı o zamanlar sonra bir daha evlendiler " 60 yaşındayken "  Neyse gittim babam bostanda Mercesdesini yıkıyordu. O zamanlar çok yoksuldu hala babam, bir işi bile yoktu. Araba çalıyordu bir mafyanın yanında işe girmişti. O sıralar babam cezaevine girdi, bu mevzular patlamıştı işte.

Yıl 2017 oldu gadaşım, babam tahliye oldu. Gittim okul çıkışına, o zamanlar yoksulluğun dibindeyim, bisikletle aldım babamı attım önüme silivriden istanbula kadar.

Neyse gittim hacı, aldım babamı getirdim evine o kadar zaman görmemişti çok sevindi, sevincinden ağladı, anlayamazsın gerçekten. O sene gayrimeşru işler yapmadan geçti...

Babam mafya arkadaşları ile tekrardan samimiyet kurmaya başladı. Sıkıntı olmaz dedim ama babam organ mafyası olmuştu. Atladım atıma bende gittim bir tane çocuk kaçırmaya. Gittim aldım çocucuğu Mugo gösterdim babama. Babam bir anda yükseldi " UGLUM KIYILIR MI KÜÇÜCÜK ÇOCUĞA! " o zamanlar anlamıştım babamın bu işlere ait olmadığını ama yapacak bir şey yoktu bu doğuştan gelmişti.

Neyse kankitella yıl oldu 2019 herşey yenilendi ben zenginliğin zirvesindeyim. Çıktım bozkurt dağına bir bira alevledim kendime. Neyse hacım.

Yıllar geliyor geçiyor 2020 yılına geldi covid çıktı bende covid oldum 9 ay boyunca covid kaldım yıl oldu 2021...

Zamanların en en en uzun geçtiği yıllardan birisiydi 2021 benim için, gittim anemin yanına aboo! Annem ne hale gelmiş, şıkır şıkır giyinmiş evlenecekmiş.

Babam gitti annemle evlendi bizim düğünü hasımlarımız bastı çoluk çocuk birde gelini vurdular. Bende atladım atıma kılıcı fırlattım adamın karnına hoppp tamam. Sıkıntı yok mugo adam geberdi.

Cezaevine girdim covid yüzünden aramada firar ettim, sonra VİCE roleplay sunucusuna başladım çok iyi oldu hayatım mükemmelleşti bayılıyorum bu sunucuya

Hayat hikayem böle işte kıymayın bana, dayanamam ben hapislerde...   :vice:

#6 - 02.01.2022 01:26
Videoyu izledim fakat ne yaptığımı anlayamadım. Hiçbir şekilde CJ, Trolling ve Noob DM yapmamışım. Galiba tek suçum Corey_Baiss gibi olay yerinde bulunmam. Motoru da yolda buldum, iyi günler.
« Son Düzenleme: 02.01.2022 01:30 OPPZDEADGUY »

#7 - 02.01.2022 01:29

üSLÜBE dikkat et burası beyfendi ortamıdır ":D" bunları koyman saygızıslık . İyi Günler.

#8 - 02.01.2022 01:30
Öncelikle iyi sabahlar dilerim, saat 1:28 olduğundan yazıyorum  ::) Neyse devam edelim, adamın hikayesini okudum. Size yemin ederim, tanrı beni korusun valla ağlıyordum. Yemin billah.  :( Arkadaşlarımın bir suçu yok, bırakın onları.

#9 - 02.01.2022 03:23
Mugo ve Neex kullanıcıların karakterleri yasaklandı.