0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam, çatışma sırasında düştükten sonra internetim kesildi. Oyuna girdiğimde başımda @JPWLONGSS bekliyordu, kişi ile o sıra roldeydik. PM'ıni gördüm, JPW ile konuşup çatışma sırasında CK'mı verdim. Kişi sanırsam sana pm atmıştı. İnternetim sürekli kesildiği için JPW ile hemen işi çözdük kısaca. Bu kadar
Alıntı yapılan: Defend - 01.01.2022 13:55selam, çatışma sırasında düştükten sonra internetim kesildi. Oyuna girdiğimde başımda @JPWLONGSS bekliyordu, kişi ile o sıra roldeydik. PM'ıni gördüm, JPW ile konuşup çatışma sırasında CK'mı verdim. Kişi sanırsam sana pm atmıştı. İnternetim sürekli kesildiği için JPW ile hemen işi çözdük kısaca. Bu kadarBağlantı kopardığın için silahına el konulmadı, ek olarak jpw yerine bana da ulaşabilirdin PM bekliyordum senden.
Alıntı yapılan: Slayer - 01.01.2022 13:56Alıntı yapılan: Defend - 01.01.2022 13:55selam, çatışma sırasında düştükten sonra internetim kesildi. Oyuna girdiğimde başımda @JPWLONGSS bekliyordu, kişi ile o sıra roldeydik. PM'ıni gördüm, JPW ile konuşup çatışma sırasında CK'mı verdim. Kişi sanırsam sana pm atmıştı. İnternetim sürekli kesildiği için JPW ile hemen işi çözdük kısaca. Bu kadarBağlantı kopardığın için silahına el konulmadı, ek olarak jpw yerine bana da ulaşabilirdin PM bekliyordum senden.bağlantıyı ben koparmadım, JPW başımda bekliyordu diyorum. Okumuyorsun sanırım, kişi ile role girdik. Ardından PM'den ck vereceğimi söyledim, ve senin pm attığını belirttim. Ona geri döneceğim dedi
Alıntı yapılan: Defend - 01.01.2022 13:58Alıntı yapılan: Slayer - 01.01.2022 13:56Alıntı yapılan: Defend - 01.01.2022 13:55selam, çatışma sırasında düştükten sonra internetim kesildi. Oyuna girdiğimde başımda @JPWLONGSS bekliyordu, kişi ile o sıra roldeydik. PM'ıni gördüm, JPW ile konuşup çatışma sırasında CK'mı verdim. Kişi sanırsam sana pm atmıştı. İnternetim sürekli kesildiği için JPW ile hemen işi çözdük kısaca. Bu kadarBağlantı kopardığın için silahına el konulmadı, ek olarak jpw yerine bana da ulaşabilirdin PM bekliyordum senden.bağlantıyı ben koparmadım, JPW başımda bekliyordu diyorum. Okumuyorsun sanırım, kişi ile role girdik. Ardından PM'den ck vereceğimi söyledim, ve senin pm attığını belirttim. Ona geri döneceğim dediOlayda bende vardım, birkaç şey eklemek istiyorum... Dostum madem ck vereceksin, PD ekiplerinin oraya gelmesini, gerekli evrakları tutmasını ve silahına el koymasını neden beklemedin? Bu tarz bir rolde olayda olan herkese bilgi vermelisin, bizim hiçbir bilgimiz yok.