Ekleme yapmak istiyorum. Herhangi bir hırsızlık yaptığını değil bunun bir karmaşayla sunucuya aktarıldığını belirtmek istememdir. Bu şikayeti dediğim gibi bilgilendirme amacıyla açtım. Suçlamada vesaire bulunmuyorum karşı tarafın bilgisine.
Böyle söyleyip en başa skin head hırsızlığı diye yazmanız gerçekten ayıp,her neyse.
Modelimi onaylı skin yapımcısı
@wercheg'e yaptırdım, her şey hazırdı fakat kafa yoktu, ayrıca bu kafayla iki adet skinim var bir değil bilginiz olsun.
Modeli sunucuya yükleteceğimi
2 numaralı ekran görüntüsünde belirtmişim, dolayısıyla kafa sizden çalıntıysa bu benlik bir durum değildir, Wercheg benim güvendiğim birisidir, hırsızlık yapacağını zannetmiyorum.
Not: Gereksiz, şikayetle alakası olmayan, özel yerler blurlandı.
12Ben paltoyu bodyi kazağı vs. Vk dan bulup wercheg e attım bana kafalar atıp seçmemi söyledi, ben de bunu seçtim. Hatta bir hafta önce de aynı kafayla PD skini yaptırdım, modeli sizden önce attırdığımı düşünüyorum. Öyle olmasa bile cache mininglik durum yok.
Burası tanışma/kaynaşma bölümü değil, sizin forum,discord adınız veyahut IC namınız şahsen umrumda değil, şikayet açıyorsanız sadece şikayetçi olduğunuz konuyu yazın, gereksiz eklemeler bunları okuyan yetkiliye sadece zaman kaybettirir.