Konu: Edgard Ramirez - NON-RP  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.12.2021 16:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @TheKiller - Edgard Ramirez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @fuckingrelaxs - Jaymore Conners

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: oyunum 800x600, fontta biraz sıkıntılı. gözükmesi zor yani, bildiğim kadarıyla 15:44 falan.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Edgard Ramirez karakteri Dytone Griffin'i yanına çağırdı. Arka bahçeye götürdü, haliyle ben de ne döndüğünü merak ettim. Ben oraya geldiğim zaman Dyonte gidiyordu, Edgard'ı yanıma çağırdım, bu sefer o beni arka bahçeye götürdü. Bana uyuşturucu sattığını söyledi. Ben de doğal olarak saldırma rolü gerçekleştirecektim. O sırada arkadaşım Jaymore Conners geldi, kulağına "saldıralım" gibisinden bir şeyler dedim. Saldırdık, Edgard karakterini düşürdük. Gasp rolünü yapacaktık, fakat Edgard emote vermeden ayağa kalkıp uzaklaştı. Asıl sorun bu, nasıl o kadar kişi arasından kalkıp kaçabiliyorsun? Bir kişi seni tekmeliyor, diğer kişi de gasp ediyor. Bildiğiniz NON-RP.

Ek açıklamalar(varsa): yok

#1 - 01.01.2022 15:00
Öncelikle merhabalar, SA:MP'a yeni başladığım için bazı kurallardan bir haberim, oynadıkça öğreniyorum. Karakter saatime baktığınız zaman normal şartlarda şu an  olmam gereken level 3-4 level. Yılbaşı etkinliklerinden dolayı bu levele ulaştım ve kuralları yeni yeni öğrenmekteyim. Azerbaycan'lı olduğum için bazı kelimelerin telaffuzunu yapamayabiliyorum. Burada da kaçmak için emote atmam gerektiğini bilmiyordum, yeni yeni öğreniyorum. Yaptığımın hata olduğunu öğrendim ve tekrar yapmayacağımı buradan belirtmek isterim.

#2 - 01.01.2022 15:04
Arkadaş hatasını anlamış. Geri çekiyorum.

#3 - 02.01.2022 13:10
Geri çekilmiş, arşiv.