Aşağıya birkaç fotoğraf daha bırakacağım.
aim kayacak olsa 0:04'te video çeken adama kayar kabak gibi ortada duruyor, ya da yanımda duran Khan karakteri hemen önümde duruyor ve aracın arkasından ateş ediyorum. Aimbot olsaydım araca 5 kere ateş ediyorum sadece ikisi isabet ediyor sanırım aimbot olsaydım hepsi tutardı?

Ruslan karakteri de bu sırada laglıydı sanırım, kanıtlamak için birkaç fotoğraf daha bırakacağım

Üstteki yazıda da belirttiğim gibi Cregan karakteri açık hedefimde ve ona kilitlenmiyor da size kilitleniyor?
Khan karakterinin ekranında mermi hitim yere doğru gitmiş ve yerde merminin efekti gözüküyor, herkesin ekranında farklı gözüktüğünü buradan anlayabiliriz

aynı bölgede yaşanan bir benzer şikayeti de buraya atacağım, hatta aynısı bile diyebiliriz
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=110746.msg485916#msg485916 Bir video daha bırakıyorum,
Valdemar karakteri aracın tam önünde olduğu halde ne tuhaf ki iddia ettiğiniz aim ona kaymıyor ayrıca videoda gözüktüğü gibi o kadar attığım hitin sadece bir tanesi araçtaki arkadaşa denk gelmiş, aracın ışınlanma anı da videoda anlaşılabilir.