Konu: Arden Moushe | Aimbot  (Okunma sayısı 1546 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 30.12.2021 22:32
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Arden Moushe @ @gariban 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Buffalo üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.12.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüldüğü gibi, kişi başkasına sıkıyorken aimi bir anda Ruslan karakterine dönüyor. Aiminin kaydığını anlayınca da sağ clicki bırakıp tekrardan ateş etmeye başlıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılır. Kişi, birliğin R19'u.

#1 - 30.12.2021 22:55
savunma yapılır

#2 - 30.12.2021 23:08
iyi geceler, herhangi bir hile kullansaydım arabadaki şahsa mermi kaçırmazdım fark ettiyseniz çoğu mermi arabanın camına isabet ediyor, cleomda sensitivity fix bile yok, mouse çok hızlı dönüyor arabadaki arkadaşın arabasını bozduğum an ben de ileriye doğru gitti, sensitivity fix olmadığı için mouse'u sola doğru döndürürken çok hızlı döndü, inanın ben de şaşırdım nasıl olduğuna sanırım mermi oradaki arkadaşa isabet etmiş sunucuda 2019 yılından beri çoğu savaşa katıldım hile kullansam iki yıl içerisinde zaten yakalanırdım herhangi bir hile yok tanıyan tanır.

#3 - 30.12.2021 23:46
Selam, vurulan benim video da görüldüğü gibi Dax karakterine ateş ediyor ardından araç ile ilerken sıkmaya devam ediyor ve tam o ilerlediği sırada aim bana kitleniyor, 2001 Galatasaray - Real Madrid maçında Galatasaray böyle dönmedi, her şey açık ve net gibi.

#4 - 31.12.2021 05:44
Selam, vurulan benim video da görüldüğü gibi Dax karakterine ateş ediyor ardından araç ile ilerken sıkmaya devam ediyor ve tam o ilerlediği sırada aim bana kitleniyor, 2001 Galatasaray - Real Madrid maçında Galatasaray böyle dönmedi, her şey açık ve net gibi.

Adamın zaten o sırada lagı vardı, bu herkeste farklı görünebilir. Bende az ileri gitti sonra tekrar eski yerine geldi. Burada Arden'de sola doğru gitmiş olabilir ve sıkmış sıkarken de adama gelmiş. Keşke bu kadar OOC kinli olduğunuzu belli etmeseniz. "araç ile ilerken sıkmaya devam ediyor ve tam o ilerlediği sırada aim bana kitleniyor," Bahsettiğim gibi tam ilerlediği sırada bu oluyor ve Arden'de sol tarafa dönüyor. Aim kullandığını nereden bilip bana kilitleniyor gibi bir cümle kurabiliyorsun anlamış değilim. Arden karakteri şimdiye kadar birçok savaşa girdi bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Kullanıyor olsaydı şimdiye yasaklıydı zaten.

(Tam tekerleği döndürdüğü sırada oluyor.)
« Son Düzenleme: 31.12.2021 05:53 Khanex »

#5 - 31.12.2021 09:02
Aimbot karakterin üzerinde yeşil tik yandığı zaman kilitleniyor ve bırakmıyor. Arabada oturan birinin üzerinde tik yanmaz, dolayısıyla da aim kilitlenmez.
Fakat şöyle bir durum daha var. Aracın arkasında koşturan Cregan Chambers karakteri var. Aim olsaydı direkt aracın içerisindeki karakter yerine direkt o karaktere kilitlenip onu takip ederdi.

Şikayet sonuçlandıracak yetkili bunları da incelerse iyi olur.

https://cdn.discordapp.com/attachments/697665483553505280/926306544965017620/teker.jpg

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#6 - 31.12.2021 10:10
Yapılan savunmalarda "bu kadar savaşa katıldım, olsa banlanırdım" tarzında yorumlar yapmışsınız da şuan o geçmiş savaşlardan falan bahsetmiyoruz, bu şikayetle de bir ilgisi yok. Sensivity fix savunman da inandırıcı değil.

Şahıs sanırım profesyonel samp oyuncusu. Hem sensivity fixden yakınıyor hem de Ruslan karakterini vücuttan değil, kafadan vuruyor. Gerçekten muhteşem bir oyunculuk, düzenli olarak antrenman programın falan var galba, paylaşırsan sevinirim. OOC kin falan da yok, tanımadığım bir insana neden ooc kin besleyeyim onu anlayamadım? Sanırım hakkında hile şikayeti açılanların genel olarak söylediği laf bu.

Bunun yanı sıra, sensivity fixden dolayı kaydığını söylüyorsun. Madem sensivityin o kadar hızlı, neden nişan alır halde değil de bozduktan sonra araca dönüp tekrar sıkmaya başladın, bunu rahatlıkla yapabilirdin sonuçta sensivityin hızlı, sağ clickten elini çekmene gerek yoktu. Gereken yapılır, gayet açık ve net olduğunu düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 31.12.2021 10:17 sXe »

#7 - 31.12.2021 12:07
Şahitler kısmında Buffalo üyeleri yazdığı için açıklama yapmak istiyorum. Konuyla alakası olmayan, etiketlenmemiş arkadaşlar lütfen kendi fikir ve görüşlerini genel sohbet forumunda veya vice squad discordunun sohbet kanalında dile getirsin. Açılan şikayetin OOC Kinle bir alakası yoktur. Arkadaşlarım karakterinizde hile şüphesi olabileceği kanaatine varmış, kanıtlarını da paylaşmışlar. OOC arkadaşınız veya yönettiğiniz birliğin oyuncusu olması, onun adına savunma yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Arkadaş savunmasını yapmış, bizi tanıyan tanır demiş ve bütün kanıtlar sunulmuş, sonuçlanmasını beklemek hepimiz için en iyisi olacaktır.

#8 - 31.12.2021 15:48
Aşağıya birkaç fotoğraf daha bırakacağım.
aim kayacak olsa 0:04'te video çeken adama kayar kabak gibi ortada duruyor, ya da yanımda duran Khan karakteri hemen önümde duruyor ve aracın arkasından ateş ediyorum. Aimbot olsaydım araca 5 kere ateş ediyorum sadece ikisi isabet ediyor sanırım aimbot olsaydım hepsi tutardı?

Ruslan karakteri de bu sırada laglıydı sanırım, kanıtlamak için birkaç fotoğraf daha bırakacağım

Üstteki yazıda da belirttiğim gibi Cregan karakteri açık hedefimde ve ona kilitlenmiyor da size kilitleniyor?

Khan karakterinin ekranında mermi hitim yere doğru gitmiş ve yerde merminin efekti gözüküyor, herkesin ekranında farklı gözüktüğünü buradan anlayabiliriz

aynı bölgede yaşanan bir benzer şikayeti de buraya atacağım, hatta aynısı bile diyebiliriz
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=110746.msg485916#msg485916

Bir video daha bırakıyorum,
Valdemar karakteri aracın tam önünde olduğu halde ne tuhaf ki iddia ettiğiniz aim ona kaymıyor ayrıca videoda gözüktüğü gibi o kadar attığım hitin sadece bir tanesi araçtaki arkadaşa denk gelmiş, aracın ışınlanma anı da videoda anlaşılabilir.

#9 - 31.12.2021 16:08
Üstteki video kesilmiş, tam halini atın. Bana kilitlendiği yer yok örnek olarak. Ayrıca lag söz konusu olduğunu sanmıyorum bir anda Huntleye sıkarken direkt olarak aim bana dönüyor. Bir el sıkıyorsun daha sonra devamını getirmiyorsun, yanlışlıkla mı sıktın? Bu resmi de üstte kestiğin videodan almışsın. Videonun tam halini bekliyorum.
Spoiler: GösterGizle