Alıntı yapılan: Zangief - 11.02.2023 16:29@Azune Kanka sana dusman olsam şimdi, sen beni vurup dusurmeden önceki ss'i ben seni vurmus gibi kendi birliğime atsam... Çok utanç verici olmaz mıydıEziklik psikolojisi olarak yorumluyorum ama daha kötülerini gördüm. Kumar gecesi içeri iki üç tane dedektife rezervasyon verdiğini düşünsene hemde herkes varken, işte o zaman oyunu silerdim.
@Azune Kanka sana dusman olsam şimdi, sen beni vurup dusurmeden önceki ss'i ben seni vurmus gibi kendi birliğime atsam... Çok utanç verici olmaz mıydı
Alıntı yapılan: Azune - 11.02.2023 16:34Alıntı yapılan: Zangief - 11.02.2023 16:29@Azune Kanka sana dusman olsam şimdi, sen beni vurup dusurmeden önceki ss'i ben seni vurmus gibi kendi birliğime atsam... Çok utanç verici olmaz mıydıEziklik psikolojisi olarak yorumluyorum ama daha kötülerini gördüm. Kumar gecesi içeri iki üç tane dedektife rezervasyon verdiğini düşünsene hemde herkes varken, işte o zaman oyunu silerdim. Birde y*ılmaz g*ney gibi bir tecavüzcü, katili seviyorsun. Çok kötü bir his adamim.
Çocuğun profil fotoğrafını gördükten sonra cevap vermeniz bile hata hiç yakıştıramadım size. @BigBoss @Huan @Zangief iyi roller