Merhabalar, geç kaldığım için üzgünüm. Savunmama geçiyorum.
Öncelikle Umberto Gonzales'in yönetimi kandırmaya yeltenmesinden bahsedeceğim, kendisi şikayetinde karakterlerimizin bir saniye bile rol yapmadığını söylemiş. Aşağıya farklı zamanlarda onunla yaptığımız rolleri atacağım, umarım inceleyecek yetkili arkadaşın bu köylü kurnazlığını fark eder.
Umberto Gonzales karakteriyle bizim bile rolünü yapmaya gücümüzün yetmediği bir konsepti canlandırıyorsun, Florencia çetesinin bağlı olduğu La eMe. Sokağa gelip; " Ben kartelden atıldım, boynumda La eMe dövmesi var. " diyorsun. Öncelikle böyle bir rolü yapman için realistik davranman gerekiyor, bir karakter cartelden ölmeden çıkamaz, özellikle La eMe gibi derin, bir çok çeteyi himayesine almış bir cartelden. Her neyse, sokağa gelip karakterlerimizin bağlı bulunduğu cartelden atıldığını söyledin ve o kartele bağlı olarak yaşayan karakterim Spike seni dövdü, daha sonrasında ise saatini gasp etti(dediklerimin hepsinin kanıtı aşağıda attığım ekran görüntülerinde var). Daha sonra Fear-RP uygulamadığın için sürekli sokağa gelip Spike'a vurup/küfür edip kaçmaya devam ettin. Karakterine en başında bir daha sokağa gelemeyeceğini söyledim, doğal olarak rol bilmediğin için bunu dikkate almadın ve Fear-RP yapmadan hiç bir şey yokmuş gibi El Corona bölgesinde rol yapmaya çalıştın. Bizimle rol yapma isteğini gördük ve sana bir şans vermek istedik, seni oluşuma aldık lakin karakterini değiştirmeni söyledik çünkü yarattığın ve oynadığın karakter bizim oluşuma gelirse direkt R20 yerine geçebilecek bir karakter, sen ise R20 olabilecek kadar rol bilgisine sahip değilsin ne yazık ki. Her neyse, sana bir şans verdik ve öğrenmeye açık olduğunu umup seni oluşuma aldık, karakter planının yanlış olduğunu söylediğimizde bize " Hayır, siz yanlış biliyorsunuz, karakter tanıtımım var benim! " gibi şeyler dedin ve öğrenmeye kapalı olduğunu anlayıp seni oluşumdan uzaklaştırdık. Rol zevkini kırmamak için seni CK etmedik lakin sen Umberto Gonzales karakterinle bireysel kartel rollerini yapmaya devam ettin ne yazık ki. Florencia çetesine tek başına zarar vermeye yeltendin, R18 karakteri şehir dışında sıkıştırıp " Spike'a selam söyle! " dedin ve ona saldırdın. Bu anlattıklarım ve aşağıda atacaklarım Noob DM ithamını ortadan kaldırıyor.
Attığım ekran görüntülerinde sürekli küfür edip kaçtığın ve dayak yemeye müsait roller sergilediğin gözüküyor. Gasp edilip dayak yediğin bir sokağa hiç bir şey yokmuş gibi tekrar gelmen ve tekrar dayak yiyince şikayet oluşturman biraz absürt kaçmıyor mu?
Abisine söyleyip beni attırdı demişsin, sanırım R20'den bahsediyorsun. Öncelikle seni atan benim, oluşum lideri olduğum için buna yetkim var. Her yerde Ferplex'i abim olarak tanımladığın için sana açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi. Taylan yaklaşık iki yıldır arkadaşım, kendisiyle bu sunucuda tanıştık ve onun yaşağıdı şehre gidip kendisiyle görüştüm, arkadaşlığımız devam ediyor ve bu oyunu oynamasak bile devam edecek. Ferplex abim değil, aynı yaştayız.