Konu: [29.12.2021]Dyton Lewis--Rahil Winston // ADA ROLÜNDE DM  (Okunma sayısı 489 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.12.2021 23:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Rahil Winston- @çaçakiri the most hated
Dyton Lewis- @KSZ
N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Harley_Stefhard- @mamalibatuhan35
N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:
29.12.2021 – ADA ETKİNLİĞİ
N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
İyi günler ada etkinliğinde tarandım iki şahıs tarafından ss lerde yönetici yanıma spwan olmuştur gerekli cezayı almalarını istiyorum hasarlarım buga girmeden ss aldım görebilirsiniz…
N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://www.hizliresim.com/cju7ylc
https://www.hizliresim.com/5m2smic

N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 29.12.2021 23:23
Bende roldeydim, şahit oldum olaya.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#2 - 29.12.2021 23:25
Selam,

Uzatmaya gerek yok, bir rol yapıldı, haklı veya haksız olduğunu düşünerek bir konuşma tarzı seçtin, biz de seni vurduk. Zaten sonucunda da yetkililer benimle iletişime geçtiler. Sonucunda da yapılan rolün karşılıklı ihlaller ile türemesiyle iptal ettiler.

Rol iptal edilmiş, şikayet açmışsın ama yaptığın hatayı yine de senin yüzüne vuracağım.

Teknede oturmuş iki karakter rol yapıyor, yüzerek yanımıza geliyorsun ve "beni bırakır mısınız?" diyorsun. Sana güzel bir dille açıklıyorum, pislik zenci diyorsun?

Bilmiyorsun diye söyleyeyim, karşında Onaylı oluşum karakterleri var ve bu karakterlerin liderine "pislik zenci" diyorsun, durduk yere. Neden? Bir sebebi yok çünkü saçmaladın. Her neyse, bunları yapmaman gerekiyor. Bir de beni banlatmaya çalışma, amacın banlanmam mı?

Savunmamız bu kadar, zaten rol silinmişti. Ekleyecek bir şey yoksa bekleyelim. @umutkrsnsr

Rolü de @keddy iptal etmişti. Gözüküyor ss'te zaten.

#3 - 30.12.2021 00:43
Rol hiçbir şekilde iptal edilmedi bana şikayet açmam söylendi ben karşı tarafı rencide edice bir söylemde bulunmadım bunun karşılığında 2 kişi tarafından silahla vuruldum bir de etkinlikte.
« Son Düzenleme: 30.12.2021 00:45 umutkrsnsr »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 30.12.2021 00:51
Tekrar selam. Rolü iptal eden adminin chat-log'da yazısı görüyor. Rol iptal edildi admin kararı sonucu. İki tarafı da uyardılar, olay bu. Hala kararlı mısın?

Senin için işini kolaylaştırmak adına aşağıya "ROL İPTALİ" yazısını ss halinde atıyorum. Ne olur oku.

Üstelik kimse sana şikayet aç falan da dememiş, sormuşsun ama cevap gelmemiş. Sonrasında rol iptali yaşandı zaten.

@umutkrsnsr

#5 - 30.12.2021 22:05
Ben şikayetimi açıyorum gerekenin yapılmaısını bekliyorum, şahıslar kafalarına göre adam tarıyor bunu bugün yapan yarında yapar cezalandırılmalarını istiyorum...

#6 - 30.12.2021 22:06
Etkinlikte gelip bu rolü yapmaları çok saçmaydı cezalandırılmalarını istiyorum... Ki biizm rolümüz için gelip bu denmedi genel olarak atıldı Orada zaten rol döndürmedi şahıslar bana sözlü olarak karşılık verebilirlerdi herhangi bir ateşleme emoteside göremiyorum...
« Son Düzenleme: 30.12.2021 22:08 umutkrsnsr »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#7 - 31.12.2021 06:19
Anlaşmakta zorluk çekiyoruz. Problem yok, arkadaşımızın dediği gibi olsun. İki tarafa da uyarı verilmesine rağmen şikayetin sonucunu bekleyelim bari.

#8 - 31.12.2021 21:54
Yaşanan olay zarfında rapor üzerine gelen admin bu konuda iki tarafı da uyarmış, tekrarı yaşandığı taktirde veya benzer bir durum gerçekleştiği vakit farklı bir yaklaşım sergilenecektir.