Konu: [28.12.2021 - GBI / Retarted RP] Lernig Khaligian @cakirim24  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.12.2021 15:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lernig Khaligian @cakirim24

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Quincy Phelpson @QuaLong

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.12.2021 - 15.17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBI , Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market caddesinde ilerlerken anayola ve benim şeridime atlamasıyla küçük bir sürtüşme yaşadık, haliyle tepki buna tepki verdik. Eh, arkadaşın tepkisi kendisinin hatalı olmasına rağmen fazla oldu, problem değil. Aracımdan iniyorum, hasarımı kontrol etmeye ve adama bakmaya. Aynı şekilde arabasından inip agresif rolünü sürdürüyor ve üzerine gitmemiş olmama rağmen, güvenli bölgede brawl rolüne girişiyor, karşılık vermeyip rapor atıyorum, o sırada yaralıya düşürüyor. Henüz 6 seviye bir karakter yönetiyorsun, şehirde tanınmamış bir insan olarak bilinen yüzlere/kim olduğunu bilmediğin, tanımadığın insanlara gereksiz atar yapman, "bana bulaşan yaşamıyor" tarzı yorumlarda bulunman pek normal değil sanki, hmh? Mantıken düşünüldüğünde farklı bir şehirde, yeni bir hayat kuruyor karakterin. Yerlilerin ne denli tehlikeli olabileceğini tahmin bile edemiyor olman gerekirken bu tarz win kafasıyla oynanılan oyun/yapılan rol pek hoş değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahit olarak eklediğim arkadaşta gereksiz agresiflik kısmına şaşırmış olmalı ki, rol içinde verebileceği uyarıyı elinden geldiğince veriyor, ekran görüntülerinde de mevcut halde.
Ek olarak, basit bir trafik kazasından bu kadar kin güdecek denli ne yaşamış olabilirsin de bu emoteları atıyorsun? Mike Tyson değilsin, o kadar yumruğu hadi attın, hiçte yorulmadın, garip rol.

« Son Düzenleme: 28.12.2021 15:39 only rhyme »

#1 - 28.12.2021 15:41
Olayı uzaktan yakından izledim. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 29.12.2021 18:02
Merhaba, şikayet incelendi.

Lernig_Khaligian karakteri Güvenli Bölge İhlali kapsamında cezai işleme tabii tutulacak.