Konu: Lowell Black - YRB + Non Rp + Fear Rp + YKİ  (Okunma sayısı 250 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.12.2021 16:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lowell Black @librainn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jacob Hunt @Hgrost

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/12/2021 14:55 -15:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YRB + Non Rp + Fear Rp + YKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Lowell karakteri ile aramızda bir anlaşmazlık oluyor ve karakter bize saldırıyor beni yumrukla yaralıyor Jacob karakteri kaçmayı başarıyor kaçmayı başaran Jacob silahı ile tekrar geliyor ve Lowell karakterini sokaktan kovuyor buraya kadar her şey tamam ve düzgün sonra Lowell karakteri sokaktan gidiyor ve silahı ile beraber tekrar geliyor Jacob ile kapışıyolar silah seslerini duyuyorum ve yanlarına gidiyorum Jacob karakteri tarafından vurulan Lowell karakterini kaçırıyoruz ve sokaktan uzak bir yerde yanlız başına bırakmak için araca atıyoruz sonrasında yolda kaza yapıyoruz ve Lowell karakterini kasabada araban indirip işkence yapmaya başlıyoruz ama karakter hiç bir role uymuyor ve ölümsüz gibi tavırlar sergiliyor yaralı olmasına rağmen karakterlerimizi küçük düşürmeye onlara hakaret etmeye çalışıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek1 : Lowell karakteri vuruluyor ve kaçırıyoruz.
Spoiler: GösterGizle

Ek2 : Burda karakteri küçük düşürmek istiyorum ama role uymayarak bana hakaret ediyor.

Ek3 : Burda tamirci geliyor ve olanları görüp polise ihbar veriyor bende Jacob karakterine kaçmasını söylüyorum ama Lowell karakteri yaralı değilmiş gibi bağırmaya başlıyor.

Ek4 : Burda tehdit ediyorum ama ölümsüz gibi rol yaptığı için role uyum sağlamıyor.

Ek5 : Burda ayağa kalkıp koşmaya başlıyor yaralı olduğu halde.

Ek6 : Burda yarasına baskı uyguluyorum ama sanki hiç bir şey yokmuş gibi sohbet etmeye devam ediyor.

Ek7 : Burda plastik kelepçe takıyoruz ama bizi trollemeye devam ediyor.

Ek8 : Trollemeye devam ediyor.

Ek açıklamalar(varsa): Tek ve anlaşılır şekilde bir ileti olursa çok iyi olur.

#1 - 26.12.2021 16:37
Öncelikle merhaba savunmam tek ileti halinde olucak. Siz beni kaçırıyorsunuz senin karakterin beni küçük düşürmeye çalışıyor ve ben buna aldanmıyorum çünkü orada ben senin ic olarak amca diye seslendiğin kişiyle konuşuyorum karakterim seni iplemiyor. Shotgun mermileri omzumu sıyırıyor ve bağırmamda bir problem bulunmuyor ayrıca gel beni kurtar şeklinde vesaire bağırmıyorum amcana sesleniyorum. Dediğim gibi karakterim amca'nı yani Jacob Hunt ile konuştuğu için seni tersliyor, ayrıca seninle kavga edip seni düşürdüğü için senden korkmuyor. Burada anormal bir durum yok. Çekici ve koşma konusuna gelirsek çekici hemen dibimizdeydi ve binebileceğimi düşünüp ayaklandım emotemi verip dediğim gibi omzumda sıkıntı var bacaklarımda yok. Ancak ben ayaklandığımda tamirci arkadaş korkup gitmeye başladığı için ve ben g bastığım için duramadım zaten sonra geri yerime geldim burada hatalıyım. Yarama baskı uyguladığında emote verdim bunu sende biliyorsun o aldığın ssde emote gözükmüyor lehine delil kullanmana gerek yok dostum oradaki kanıtımı bulamadım ama burada ölümsüz olmadığıma dair bir kanıt var. https://www.hizliresim.com/oron48o Plastik kelepçe konusuna gelirsek yani cırt git bir aleti karakterim rahatlıkla kopartabilir burada troll ne anlayamadım karakterim ic olarak şaka yapıyor ve buna troll diyorsun. Jacob bununla araba bağlıyorlar diyince karakterim tır bağlıyorlar diye dalga geçiyor burada da bir şey yok. Savunmam bu kadar.

#2 - 26.12.2021 16:44
hatalı

#3 - 26.12.2021 16:45
Seni silahla vurup öldürmek isteyen birine şaka yapıyorsun ne olursa olsun silahla vuruldun öyle sıyrıkla kurtuldum diyip koşmak oluyor mu o zaman herkes do kanalından sıyırdı son anda kaçtım şanslıyım kurtuldum yazsın yaralı rolü yapmasın.  :manifdog

Seni vurup kaçıran adamdan korkman gerek nasıl oluyorda benden korkmuyorsun? Ciddiyim bana bunu açıkla çok merak ettim.

#4 - 26.12.2021 16:47
Seni silahla vurup öldürmek isteyen birine şaka yapıyorsun ne olursa olsun silahla vuruldun öyle sıyrıkla kurtuldum diyip koşmak oluyor mu o zaman herkes do kanalından sıyırdı son anda kaçtım şanslıyım kurtuldum yazsın yaralı rolü yapmasın.  :manifdog

Seni vurup kaçıran adamdan korkman gerek nasıl oluyorda benden korkmuyorsun? Ciddiyim bana bunu açıkla çok merak ettim.
Canım kardeşim dikkat edersen herkes silahlı rollerden sonra sıyırdı diye emoteler verir bu mecralarda yenisin belli oluyor kimse ufak bir çatışma yüzünden ck olmak istemez çünkü. Evet şaka yapıyorum ve dayağımı diyip bayılıyorum burada bir sorun yok.

#5 - 26.12.2021 16:51
Hahahahha okey iyi roller savunma bu kadar galiba.  :manifdog

#6 - 26.12.2021 20:17
Şahitliğimi onaylıyorum. :manifdog :manifdog

#7 - 27.12.2021 18:58
Merhabalar, şikayet incelendi ve Lowell karakteri ceza alacak. Bu rolde karşı tarafa Fear RP uygulamalıydınız.