Öncelikle merhaba savunmam tek ileti halinde olucak. Siz beni kaçırıyorsunuz senin karakterin beni küçük düşürmeye çalışıyor ve ben buna aldanmıyorum çünkü orada ben senin ic olarak amca diye seslendiğin kişiyle konuşuyorum karakterim seni iplemiyor. Shotgun mermileri omzumu sıyırıyor ve bağırmamda bir problem bulunmuyor ayrıca gel beni kurtar şeklinde vesaire bağırmıyorum amcana sesleniyorum. Dediğim gibi karakterim amca'nı yani Jacob Hunt ile konuştuğu için seni tersliyor, ayrıca seninle kavga edip seni düşürdüğü için senden korkmuyor. Burada anormal bir durum yok. Çekici ve koşma konusuna gelirsek çekici hemen dibimizdeydi ve binebileceğimi düşünüp ayaklandım emotemi verip dediğim gibi omzumda sıkıntı var bacaklarımda yok. Ancak ben ayaklandığımda tamirci arkadaş korkup gitmeye başladığı için ve ben g bastığım için duramadım zaten sonra geri yerime geldim burada hatalıyım. Yarama baskı uyguladığında emote verdim bunu sende biliyorsun o aldığın ssde emote gözükmüyor lehine delil kullanmana gerek yok dostum oradaki kanıtımı bulamadım ama burada ölümsüz olmadığıma dair bir kanıt var.
https://www.hizliresim.com/oron48o Plastik kelepçe konusuna gelirsek yani cırt git bir aleti karakterim rahatlıkla kopartabilir burada troll ne anlayamadım karakterim ic olarak şaka yapıyor ve buna troll diyorsun. Jacob bununla araba bağlıyorlar diyince karakterim tır bağlıyorlar diye dalga geçiyor burada da bir şey yok. Savunmam bu kadar.