GBI için ise yaşanan tartışma dışında hiç bir şekilde rol yapılmadı. Karakterinize saldırmadım veya tehdit etmedim. Aracınız karakterimin aracına çarptığında buna ağır bir tepki gösterdim ki bu gayet normal, ortada bir sebep var. Sırf güvenli bölge olduğu için diksiyonu düzgün bir vatandaş gibi konuşma zorunluluğu yok. Bu gibi kavga ve tartışmalar güvenli bölgede aşırıya kaçmadığı sürece yapılabilir. Rol boyunca aracımda kaldığımı da bildirmek isterim.
Merhaba, savunma için teşekkür ederim. Güvenli bölge ihlali hakkında konuştuğun kısımla ilgili şöyle bir sorun var. Vice'ın wiki sayfasında oyun kurallarına bakarsan aşağıdaki ssteki gibi bir şey yazıyor. **oyuncular kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememelidir** Fakat Jealy karakterinde bunu göremiyorum. Bize beş dakika boyunca hakaret etti, biz de alttan alıp özür diledik vs. Bunlar zaten ss'te görünüyor. Güvenli bölge ihlali olması için sadece illegal rol olması gerekmiyor yani. Karşı tarafı kavgaya misillemekte yeterli oluyor. burada güvenli bölge ihlali olduğunu düşünüyorum.
(Üstte bahsettiğim kural)

İyide bu olay durup dururken yaşanmıyor aracıma çarptıktan sonra senin karakterinin suratına gülmemi mi bekliyorsun? AHAHAH aracıma vurdun geçmiş olsun deyip geçiştirmemi mi bekliyorsun? Bu rolde her insan farklı davranır benim karakterimde bu şekilde davranıyor ortada bir sebep olduğu için tartışma yaşanıyor aracıma çarpıyorsun bu oyuncak araba değil sen gidip birisine çarptıktan sonra olumlu dönüş yapmasını bekliyorsan henüz hayattan fazla bir şey görmemişsindir demektir. Hayat sandığın kadar el bebek gül bebek değil bir aracı tamir etmek sandığın kadar kolay da değil bunları düşünerek hareket etmelisin insanlar masraflarını özel bir şekilde yaptırmak zorunda bu /tamiret diyerek geçiştirebilir ama bunun rolünü yapıp yapmamak insanların elinde. Üstelik seninle yaşanan kavgada aracımdan dışarı adım bile atmadım, gelmişsin IC'de yaşanan rolü OOC zoruna gittiği için şikayet açarak bir şey koparmaya çalışıyorsun. Eğer sen aracınla bana çarpmadan ben seninle bu şekilde kavga etseydim bu GBI kuralını ihlal etmiş oluyordu.
İnanılmaz gereksiz bir şikayet, bir kaç örnek vereceğim.
15k'lıkbir borç ediniyorsun, bunun parasını ödedin.
50k'lık bir masraf daha yapıyorsun, birisine bu miktarda para veriyorsun.
20k'lık da bir masrafın oluyor, bu kadar borcun derdin içinde bir de yetmezmiş gibi bir adam gelip senin aracına çarpıyor.
Bakın tekrar ediyorum. Bu gösterdiğiniz görselde olay GBI içerisinde geliştiği için böyle bir tartışma yaşanıyor, siz bana çok öncenden çarpıp sonrasında bunun konusu sonradan GBI içerisinde açılmıyor. Olay güvenli bölgede yaşanıyor ve küfürlü bir tartışma yaşanıyor.
Karakterim, DURDUK yere size bunları söylemiyor. Aracınızla PARK HALİNDE Kİ BİR ARACA çarptığınız için bu roller yaşanıyor.