Konu: Atlas Loseyov GBI  (Okunma sayısı 417 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.12.2021 20:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Atlas Loseyov @croxzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi güvenli bölge de kışkırtıcı cümleler kullanıyor. Daha önce sürekli yediği jaillerden yetersiz oyuncu profili ile yasaklandı ama anlaşılan ihlal yapmaya devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Uyarı değil ceza talep ediyorum.

#1 - 20.12.2021 21:00
600 dakika jail attırdım, ama arkadaş hala saçma sapan roller yapmaya devam ediyor. Aynı şekilde bugün 1-2 saat önce Idlewooddada karşılaştık.

Şikayet açmak için şikayet açıyorsun, biliyorum OOC kinlisin. Ama bu beni çok mutlu ediyor.

Arkadaş kadın gibi yürüyordu, yanına gidip durdum ve kadın ruhluyum falan dedi. Bende zaten SSde görüldüğü gibi gaylığına laf atıp yolladım. Savunmam bu kadar diyecek birşey yok.

OOC kinli olmaya devam et kardeşim.  :sampanya:

#2 - 20.12.2021 21:01
600 dakika jail attırdım, ama arkadaş hala saçma sapan roller yapmaya devam ediyor. Aynı şekilde bugün 1-2 saat önce Idlewooddada karşılaştık.

Şikayet açmak için şikayet açıyorsun, biliyorum OOC kinlisin. Ama bu beni çok mutlu ediyor.

Arkadaş kadın gibi yürüyordu, yanına gidip durdum ve kadın ruhluyum falan dedi. Bende zaten SSde görüldüğü gibi gaylığına laf atıp yolladım. Savunmam bu kadar diyecek birşey yok.

OOC kinli olmaya devam et kardeşim.  :sampanya:
Savunman için teşekkür ederim seni ne ic ne ooc tanımam etmem ooc kin felan tuttuğum yok yetkili kararı :)

#3 - 20.12.2021 21:02
 [17.12.2021] Michael Toreno adlı karakter AlyX isimli yetkili tarafından Car-Jack & Emotesiz Saldırı & Rolden Kaçmak (119999.0) sebebi ile 700 dakika cezalandırıldı.

Jhon Stay karakteri ile bu suçları yapmıştı fakat nedense üst karakteri jaile atılmış. Muhtemelen 700 dakika bekleyemedi. Alt karakterden saçma roller yapmaya devam ediyor. İncelemeye alınmalı.

#4 - 20.12.2021 21:11
Savunma bu kadar, yetkili müsait olunca incelerse sevinirim.  :sampanya:

#5 - 21.12.2021 00:31
[17.12.2021] Michael Toreno adlı karakter AlyX isimli yetkili tarafından Car-Jack & Emotesiz Saldırı & Rolden Kaçmak (119999.0) sebebi ile 700 dakika cezalandırıldı.

Jhon Stay karakteri ile bu suçları yapmıştı fakat nedense üst karakteri jaile atılmış. Muhtemelen 700 dakika bekleyemedi. Alt karakterden saçma roller yapmaya devam ediyor. İncelemeye alınmalı.
Pardon da neyi saçma? İhlal yapa yapa yapa yapa banlanan ben değilim sensin. Kimsenin rolünü sorgulamak sana düşmez çocuk haddini bil. Sen bir ihlal yaptın bende şikayet açtım konuyu farklı yere çekmeye çalışıp adminlerin ilgisini başka yöne çekmeye çalışma. Bir sorunun var ise şikayet aç. Daha da ileti atmayıp admin kararı bekleyelim. Güvenli Bölge İhlali şikayeti aktif.

#6 - 21.12.2021 02:02
@croxzy

Öncelikle üslubun, genel hal ve hareketlerin baştan aşağı hatalı. Geçmiş şikayet ve cezalarına da bakılırsa pek caydırıcı olmuş gibi görünmüyor. Platformda bu tarz hareketlere ve toxic diyebileceğimiz kişi hareketlerine hiçbir şekilde izin vermiyoruz.

%100 susturma ile birlikte IC'de 500 dakika jail aldın. Eğer hareketlerin devam ederse kalıcı olarak forum ban yiyebilirsin, bilgine.