Konu: [20.12.2021 - Joseph_Liggett] Mixing  (Okunma sayısı 369 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.12.2021 18:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph Liggett @mikaelson 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.12.2021 18:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING
Oyun içerisinde /PM kanallarından ya da /B kanallarından yapılan bilgi paylaşımları, bir mal alıp satma, herhangi bir rol değeri taşıyan paylaşım ise /b ve /PM gibi kanallar OOC kanallar olduğu için kişi Metagaming kuralını ihlal eder, bu durumda yüksek bir cezaya tabii tutulabilir.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mixing, şahıs pm kanalı üzerinden "araç arıyon mu" tarzında IC olarak sorması gereken bir soruyu OOC olarak iletmiştir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.12.2021 18:33
Sana IC yazacaktım ben duruyorum sen gaza tekrar basıyorsun. Ben de pmden yazayım role dökerim dedim ama ne zaman görsem seni gazı köklüyorsun eğer çok rahatsız olduysan belirtebilirdin ne anlamda rahatsız ettiyse iki cümle etmişim spamda atmamışım. Hiç ooc sicilimde yok hani her zaman yapsam anlayacam neyse.

#2 - 20.12.2021 18:37
Sana IC yazacaktım ben duruyorum sen gaza tekrar basıyorsun. Ben de pmden yazayım role dökerim dedim ama ne zaman görsem seni gazı köklüyorsun eğer çok rahatsız olduysan belirtebilirdin ne anlamda rahatsız ettiyse iki cümle etmişim spamda atmamışım. Hiç ooc sicilimde yok hani her zaman yapsam anlayacam neyse.

Kaldırımın kenarında tamamen durmuş şekilde telefona bakıyordum, işim bittiğinde de sakince uzaklaştım. Hiç yanıma gelip, camını açıp bağırmadın ya da herhangi bir etkileşime girmedin. PM atıp sonrasında ilerledin ve ben de sadece olanları izledim.

Ben kanıt sundum; eğer dediğin şeyi destekleyecek bir kanıtın varsa sen de sunabilirsin. Dediğin gibi bir şey yaşanmadı, haliyle sunduğun savunmayı kabul etmiyorum.

#3 - 20.12.2021 18:41
Yalnız şöyle bir durum var sana pm attım ardından kısa süreli afk kaldım sonra geldim sen bastın gaza ben arkandan geldim sonra sen basıp gidiyordun bende yolumu değiştirdim vazgeçtim olayda el coronada oldu sen benim önümden gittin ben de daha zorlamadım yani ne seni bu kadar rahatsız etmiş olabilir?

#4 - 20.12.2021 18:45
Yalnız şöyle bir durum var sana pm attım ardından kısa süreli afk kaldım sonra geldim sen bastın gaza ben arkandan geldim sonra sen basıp gidiyordun bende yolumu değiştirdim vazgeçtim olayda el coronada oldu sen benim önümden gittin ben de daha zorlamadım yani ne seni bu kadar rahatsız etmiş olabilir?

PM attıktan sonra yanıma gelip role girsen ne değişirdi ki? Sonuç olarak Metagaming adı altında kural ihlalini yapmış oluyorsun. Olayların en başında yanıma gelmeyi denemeden PM attığın için rahatsız oldum.

Rahatsız olduğumdan dolayı, bu bir kural ihlali olduğu için ve cezası bulunduğu için şikayet açtım. Dediğim gibi; dediklerini destekleyecek bir kanıtın bulunuyorsa lütfen gönder, yoksa daha fazla olayları karıştırmadan yetkililerin kararını bekleyebiliriz.

#5 - 21.12.2021 02:18
Merhabalar,

Şikayet incelendi, kurallar olduğu gibi sabit. Maalesef ki bu tarz olaylarda /pm üzerinden değil rol üzerinden söylemeniz gerekmekte, karakter cezalandırılacak.