Konu: Gavin Thomas çoklu kural ihlali  (Okunma sayısı 216 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.12.2021 00:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gavin_Thomas @Risse

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ko Shimura @peace

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Retarted RP-Yaralı rolü yapmama.-Fear RP ihlali-.Bir kişi tarafından esir alınma, yaralı duruma düşürülme, sayıca azınlıkta bırakılma gibi durumlarda kişilerin eyleme uğrayan(esir alınan, yaralı duruma düşürülen, sayıca azınlıkta bırakılan) tarafın diğer tarafa karşı FearRP zorunluluğu bulunur.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle karakterim bir, bir buçuk hafta öncesinde ic olarak bir partide tanıştı. Daha sonra sokağımızda takılmaya başladı, noodle tezgahında çalışmaya başladı, bizimle gezmeye başladı, aktivitelere katılmaya başladı. Daha sonra da birlik üyesi oldu. Bir gün durduk yere birlikten ayrıldı, CK iznini talep etmedik. Daha sonra başka birliğe katılmış, şikayet için etiketlerken fark ettim. Kişi ile sokakta karşılaşıyorum, rolün önayağı için videoyu biraz uzun aldım. Şahsa iki kişi agresif rol sergiliyoruz, gerçi buraları anlatmama gerek yok videoda görünüyor. Şikayetçi olduğum nokta, arkadaşa hafif bir tokat atıyorum, hurt animini veriyor, daha sonra kaldırıyorum. Sonrasında karakterim sinirleniyor, saldırıyorum. Düşürüyorum kendisini yaralıyorum ve sürekli gülümser, kahkaha atar emote'unu görüyorum. Dayak yiyen biri üstelik iki kişi karşısında yerde düşmüş şekilde görüşeceğiz Natsu, göreceksin vs. konuşuyor hadi bunu geçtim bunun için şikayet açmam. Daha sonra dayağı atıp gidecekken göreceksin dediğini duyuyorum, yanına tekrar gidiyorum videoda görünüyor. Kendisi yerden kalkıyor, bir iki adım yürüyor ne yaralı rolü yapıyor ne Fear rp yapıyor. Tekrar dövüyorum. Tekrar gülümsüyor. Bana bu rolün mantığını gerçekten anlatmasını istiyorum. Diyorsa ki karakterim Mazoşist(?), ki en mantıklı açıklaması bu. Bu rolün de serbest olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca karakterin birliğe giriş-çıkışı ile alakalı kanıt bulamadım, yetkililer onu görecektir. CK iznini istiyorum-z.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Herhangi bir ooc kin mevzusu yok, lafı dönmeden baştan söyleyeyim, arkadaşı ooc tanımıyorum bile.

« Son Düzenleme: 17.12.2021 00:34 Efecho »

#1 - 17.12.2021 21:01
Merhaba savunmam şu şekildedir;
Fear rp yapmadım haklısın fakat beni ck etmen rolsel olarak saçma olur, kişiden özür diliyorum bir daha böyle bir şey yaşanmayacaktır.

#2 - 17.12.2021 21:31
Yönetici kararı bekleyelim.

#3 - 19.12.2021 17:54
Karakter Fear-RP kapsamında cezalandırılacaktır.

Bir kişi birlikten ayrılırken birlik hakkında önemli,kritik bir karar bilmiyorsa CK edemezsiniz 24 saati doldurmuş olsa bile. Geçerli bir sebebinizin olması gerek kısacası.