Konu: Alina_Zubareva retarted-rp + ooc kin + rahatsız edici pm  (Okunma sayısı 317 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.12.2021 23:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alina_Zubareva @GodziAR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC KİN + RETARTED-RP + RAHATSIZ EDİCİ PM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alina_Zubareva adli kişiye kısa zaman önce şikayet açtım ve uyarıldı. Bu gün idlegass'da duruyorum karakter ile her hangi bir tanışmışlığımız yok yanımda motoruyla drift yapmaya başladı bende ne yapmaya çalıştığına baktım gittim daha sonra motoru ile yanımdan geçti **Şu kız sürtük** diye imalarda bulundu şikayet açıcağımı söyledim **NEDEN YAPTIĞIM HER HAREKET SANA BATIYOR** pm den böyle bir şey söyledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/825202765226835988/920777725877321738/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/919696212830076938/920779852687237130/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Şahsın uyarlmasını ve jail işlemi uygulanmasını istiyorum lütfen.

« Son Düzenleme: 15.12.2021 23:59 ALEGRİA »

#1 - 15.12.2021 23:52
Selamlar, öncelikle her hangi bi CJ durumu yok?
Kısa zaman önce şikayet açtı fakat jail yemedim geçmişimden bakabilirsiniz, sanırım açtığı şikayetten jail yemediğim için arkadaş bana ooc kin tutuyor ve bana suç atmaya çalışıyor.
Ayriyetten retarded RP yaptığımıda doğru değil, iyi akşamlar.  :)

#2 - 15.12.2021 23:58
Tekrardan merhaba, arkadaş şikayetin başlığını değiştirdiği için tekrardan savunma yapıyım.
Önceki başlıkta CJ yaptığımı söyledi fakat yanlış iftira attığını farkedip sildi sanırım, iddlegasda selam vermek için yanına gidip lastik yaktım motorla oda ''şahsı umursamayıp önüne döner,devam eder'' benzerinde emote verdi. Karakterim Alina sinirlendiği için yolda görünce demesi gayet doğal.
Açıkcası arkadaşın bana bulaşma amacını anlamış değilim IC rollerin OOC hayatta bir ilgisi olmadığını biliyor olmasına rağmen nedir bu sinir bu öfke?

#3 - 16.12.2021 19:46
Öncelikle karakterin CJ attığı ile alakalı bir ekran görüntüsü almadığım yakalıyamadığım için konuyu değiştirdim ve kişiye umursamayıp önüne döner tarzında bir emote atmadım attığım emote /me Alina'a bakınır, yoluna devam eder. Bu emoteyi verdim.

#4 - 17.12.2021 00:34
Merhabalar, şikayet incelendi.

Söylenilen ihlaller kanıtlarla beraber yetersiz kalıyor. Aranızda bir OOC husumet bulunuyor ise bu süre zarfında aranızda mecbur kalmadıkça PM'leşmeyin ek olarak /pmkapat komutunu kullanabilirsiniz.