Vice Şehri Meclisi Toplantı Maddesine Öneride Bulunmak
Gündem Madde ÖnerisiŞehir Meclis Üyesi: Sonny Damico
Gündem Madde Önerisi: Fiyat Düzenlemeleri & Kamu Hizmetleri ve Kamu Hizmeti'nin Part-Time işgücü oluşturulması & Likör ve Ruhsat düzenlemeleri. Denetim sıklaştırma konusunda yeni düzen. Kanalizasyon Problemleri. Batı hattında bulunan ev ve işyeri mülklerinin vergilerinin çoğaltılması.(Vinewood, Rodeo, Star Street vb.). Özel Hastane masraflarının düşürülmesi ve maddi destek sağlanması. Şehir genelinde eğlence tesisleri oluşturulması.
Önerinin Gerekliliğine Dair Açıklama: Şehirde son zamanlarda artan pahalılık ve artan araç bakım fiyatlarının %50 indirimi(200USD) şehrin vergi ve refahı açısından gerekiyor. Likör indirimiyle birlikte Ruhsat vergilerinin arttırımlarıyla birlikte çeşitlilik ile beraber çeşitliliğin arttırılması. Likör lisansının indirgenip, ruhsatın arttırılmasıyla bahsi geçmiş olduğu gibi çeşitliliğin temellerinin atılmasını istiyoruz. Denetimin sıklaştırılması için Saha Denetim personelleri alımlarının esnekleştirilmesi ve alım gücünün çoğaltılması denetim sıklaştırılmaları için gerekiyor. Son zamanlar Idlewood ve Doğu yakası hattında artan kötü kokular için Kamu Hizmetleri'nin desteğiyle kanalizasyon bakımı'nın yapılması gerekiyor. Şehir de son zamanlar ilgi odağı olmuş olan Batı hattında ki bölgeler de vergi oranlarının yükseltilmesini öneriyorum. Bu batı yakası emlak bölgelerinden gelebilecek kazançla gelir açısından aşağıda kalmış olan doğu yakasından örnek verilebilecek olan El Corona vb. bölgelere yatırım yapılmasını istiyoruz. Şehir de en önemli olan şeylerden bir tanesi de Özel Hastaneler. Hastaneler için gereken vergi ve işyeri masraflarının düşürülmesini, aynı şekilde maddi destek yardımı yapılmalarını talep ediyoruz. Ek olarak şehrimizin önemli insanlarının desteğiyle Santa Maria Beach kısmında özel olarak tesis edilen GYM ile beraber, eğlence tesislerinin de açılmasını istiyoruz. Bu tesislerin başlıca örneği, özel üyelik ve maddi ödenekler sayesinde açılmasını önerdiğimiz, özellikle de çocuklar için özel bir havuz alanı istiyoruz. Part-Time iş gücü konusu olarak Kamu Hizmetleri bünyesinde şehir içerisinde işçiler alınmasını istiyor, işgücünün arttırılmasıyla beraber bu denli büronun daha önplanda olmasını talep ediyoruz.
Araştırılması İstenen Soru ÖnerisiŞehir Meclis Üyesi: Solomon Edmundson
Soru Muhatabı: Alycia Kasparov & Tony Blackwell
Soru: Son dönemler 1 yıl içerisinde artan Araç bakım fiyatlarının temel nedenini Meclis üyeleri olarak öğrenmek istiyoruz.
Araştırmanın Gerekliliğine Dair Açıklama: 100USD ile başlayan aracın check kontrolleri, son dönem artmasıyla beraber 300USD ile beraber gelen yeni düzenlemeyle birlikte fiyatları 350USD'e kadar çıktı. Bu konu için bilgilendirme istiyoruz.
Gündem Maddesine Bağlı Ek Dosya SunusuŞehir Meclis Üyesi: N/A
Araştırmanın Gerekliliğine Dair Açıklama: N/A
Sunu: N/A