0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çoklu Kural İlhlali
Şahitliğimi onaylıyorum, olayda bulunuyordum. Norman Dean karakteri bize burayı ihbar etmişti. O sırada yanımda, Susara Potgieter karakteri bulunuyordu, kendisi de onaylayacaktır. @ulujohan İhbar eden kişi ise: @Pscy kendisi şu an, illegal bir birlikte.
Alıntı yapılan: ErenOzsoy7 - 14.12.2021 22:39Şahitliğimi onaylıyorum, olayda bulunuyordum. Norman Dean karakteri bize burayı ihbar etmişti. O sırada yanımda, Susara Potgieter karakteri bulunuyordu, kendisi de onaylayacaktır. @ulujohan İhbar eden kişi ise: @Pscy kendisi şu an, illegal bir birlikte.Öncelikle merhaba ihbarı ben etmedim, ihbar eden kişi Russek, gerekli kanıtınız varsa yollayın lütfen ben sadece mekanın sahibiyim, ifadem bu yüzden alındı.
Alıntı yapılan: Pscy - 14.12.2021 22:42Alıntı yapılan: ErenOzsoy7 - 14.12.2021 22:39Şahitliğimi onaylıyorum, olayda bulunuyordum. Norman Dean karakteri bize burayı ihbar etmişti. O sırada yanımda, Susara Potgieter karakteri bulunuyordu, kendisi de onaylayacaktır. @ulujohan İhbar eden kişi ise: @Pscy kendisi şu an, illegal bir birlikte.Öncelikle merhaba ihbarı ben etmedim, ihbar eden kişi Russek, gerekli kanıtınız varsa yollayın lütfen ben sadece mekanın sahibiyim, ifadem bu yüzden alındı.Senin ettiğini biliyorduk, kusura bakma dostum. Benim diyeceklerim bu kadar, bu kısmını gördüm sadece.
İhbarı ben verdim. Ayrıca hiçbir illegal oluşumda bulunmuyorum. Kanıtlarım ile savunma yapacağım beklemede kalınız.