Merhaba, East Los Santos'da olan evimden rol yapmaya hood bölgesine aracım ile gidiyorum, daha sonrasında sizin eklediğiniz ekran görüntülerinde olduğu gibi, arabayı bir binaya yaklaştırmış, duruyorsunuz. İsim etiketinizi görmedim. Soygun yapılıyor olabileceğini düşünerek yaklaşıyorum maske takmış bir karakter ile karşılaşıyorum, araçtan inip maskesini çıkarması gerektiğini söylüyorum. Hood değil demişsiniz, hoodun dibi arkadaşlar. Biraz daha aşağı inseniz hood bölgesine gireceksiniz, arada çok kısa bir mesafe var. Uzak olsa bir şey demeyeceğim. Ardından bu rolü yaptıktan sonra "Yoo." diye bir yanıt alıyorum, amacım size DM atmak olsa zaten maskeli ve soygun yapacağını düşünerekten orada vurmuş olurdum. Kaçtığınızı görünce silahımı ile size ateş ediyorum. Gelelim bisiklet süren arkadaşa, tanımadığım birisi. Direkt inip ateş ediyor, hood bölgemizde sorduğum zaman aranma kaydı olduğunu silahını üzerinde taşıdığını söyledi. Kendisi de yazabilir, benim ateş ettiğimi görünce o da ateş ediyor. Neden ettiğini, nereden geldiğini bile anlamadım. Yaralıya düşürme kısmı, uyarı olarak inin diyorum, yapılan bir kaçma çabası var, bunun üzerine yaralıya düşürüyorum. Car Ram durumuna gelirsek, kaçıyorsunuz, aracım ile önünüze kırıyorum. Nasıl duracaksınız yoksa? Biraz daha mantıklı düşünün, SAMP gibi bir oyun oynuyoruz, aksi taktirde sizi durdurmam imkansız.
İlk başta olan kısımda, sizi arayıp soygun ihtimalini teyit edecektim, buna izin vermediniz. Basit bir rol yaparak "Yoo." diyerek geçiştirdiniz. Onaylı bir birlik bölgesinde böyle bir role kalkışıyorsanız, olabilecek durumları da göze almalısınız.
Hood değil demişsiniz, hoodun dibi arkadaşlar. Biraz daha aşağı inseniz hood bölgesine gireceksiniz, arada çok kısa bir mesafe var.