Konu: DM, CarRam,  (Okunma sayısı 437 defa)

#0 - 12.12.2021 16:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Magar Assarian / @bertukey  || Maske_33199

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Andrean

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jihangir karakterinin soyması için beraber ev arıyorduk, SS'lerde gözüken yerde bir apartmana geldik. Bir süre sonra Magar karakteri yanıma gelip maskemi çıkartmamı söyledi, çıkartmayınca sebebini anlamadığım bir şeyden dolayı ateş etmeye başlandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Olayın başı.
Spoiler: GösterGizle

Burada ateş ediyor.

Bir süre uzaklaşıyoruz ve duruyoruz, ardından kişiler gelip önümüzü kesiyor. Bisikletli arkadaş nerden çıktı bilmiyoruz. Eğer bizi beraber takip ettiklerine ya da mesajlaştıklarına dair bir kanıt varsa atmaları iyi olur.

Car Ramming sayesinde bizi durdurmayı başarıyor.

Ek;

Ek açıklamalar(varsa): Niye böyle bir şey yaptığını sorduğumda mantıklı bir cevap alamadım, bu yüzden şikayet açtım.

#1 - 12.12.2021 16:55
Hood da bile değiliz, maskeli bir kişiye ateş açılıyor. Ev soyduğumuza dair kanıt yok + olarak araçta bekleyenin maskesi var fakat apartmandan çıkanın maskesi yok. Böyle saçma bir rol oyun zevkimizi kaçırdı kişi bize uyarı ateşi açtı anlarız, arkamızdan takip edip gelip Aiden'i vurması çok saçma. Diğer arkadaşın olayla alakası ne bilmiyoruz, elinde shotgun var bisiklet sürüyor ve gelip bizi vuruyorlar. Mix olduğunu da söylemek istiyorum kimse takipte değildi, ssleri varsa atabilirler.

#2 - 12.12.2021 17:28
Merhaba, East Los Santos'da olan evimden rol yapmaya hood bölgesine aracım ile gidiyorum, daha sonrasında sizin eklediğiniz ekran görüntülerinde olduğu gibi, arabayı bir binaya yaklaştırmış, duruyorsunuz. İsim etiketinizi görmedim. Soygun yapılıyor olabileceğini düşünerek yaklaşıyorum maske takmış bir karakter ile karşılaşıyorum, araçtan inip maskesini çıkarması gerektiğini söylüyorum. Hood değil demişsiniz, hoodun dibi arkadaşlar. Biraz daha aşağı inseniz hood bölgesine gireceksiniz, arada çok kısa bir mesafe var. Uzak olsa bir şey demeyeceğim. Ardından bu rolü yaptıktan sonra "Yoo." diye bir yanıt alıyorum, amacım size DM atmak olsa zaten maskeli ve soygun yapacağını düşünerekten orada vurmuş olurdum. Kaçtığınızı görünce silahımı ile size ateş ediyorum. Gelelim bisiklet süren arkadaşa, tanımadığım birisi. Direkt inip ateş ediyor, hood bölgemizde sorduğum zaman aranma kaydı olduğunu silahını üzerinde taşıdığını söyledi. Kendisi de yazabilir, benim ateş ettiğimi görünce o da ateş ediyor. Neden ettiğini, nereden geldiğini bile anlamadım. Yaralıya düşürme kısmı, uyarı olarak inin diyorum, yapılan bir kaçma çabası var, bunun üzerine yaralıya düşürüyorum. Car Ram durumuna gelirsek, kaçıyorsunuz, aracım ile önünüze kırıyorum. Nasıl duracaksınız yoksa? Biraz daha mantıklı düşünün, SAMP gibi bir oyun oynuyoruz, aksi taktirde sizi durdurmam imkansız.

İlk başta olan kısımda, sizi arayıp soygun ihtimalini teyit edecektim, buna izin vermediniz. Basit bir rol yaparak "Yoo." diyerek geçiştirdiniz. Onaylı bir birlik bölgesinde böyle bir role kalkışıyorsanız, olabilecek durumları da göze almalısınız.

Alıntı
Hood değil demişsiniz, hoodun dibi arkadaşlar. Biraz daha aşağı inseniz hood bölgesine gireceksiniz, arada çok kısa bir mesafe var.

#3 - 12.12.2021 18:04
Merhaba.

Öncelikle alnınızda Kasparov yazmıyor ki IC olarak ona göre rol yapalım. Bu yüzden size normal biri gibi davranıp rol yapıyorum, "Yoo" dememe neden bu kadar kafayı taktın anlamış değilim açıkçası.

SS'lerde siyah bisikletli arkadaş bizi durduğumuz yere kadar takip etmiş, bunu durunca farkettik. Aracı üzerinde sürünce kaçıyordu, uzaklaşınca yaklaşıyordu. Sonra birden siz beliriyorsunuz, aracınızla gelip önümüze kırıyorsunuz. Buna dair herhangi bir telefon yazışması ya da Mix yapılmadığına dair bir rol var ise SS atarsanız iyi olur.

#4 - 12.12.2021 19:33
Alıntı
Onaylı bir birlik bölgesinde böyle bir role kalkışıyorsanız, olabilecek durumları da göze almalısınız.

Alnımızda Kasparov yazmasına gerek yok, orada bir rol gerçekleştiriyorsanız Kasparov birliğinde olan karakterlerin sizin ile iletişime geçebileceğini düşünmeniz gerekiyor. Bisikletin tamamen takip etmesi demişsin, önceki attığım iletide de dediğim gibi, bir birlik üyesi, silah ile geziyor size ateş açıyor. Birlik bölgemizdesiniz, benim ateş ettiğimi görünce yardım ediyor. Kendisi de ileti atabilir, herhangi bir iletişimim olan birisi değil arkadaş.

Takip etme hususuna gelirsek sizi bir süre doğru takip ediyorum, Buffalo birliğinin hoodunun olduğu kısımda olan ayrımda kaybediyorum, bisiklet süren karakterin arkamda olmadığını gördükten sonra arkaya dönüyorum, sizin ile karşılaşıyoruz ve durum devam ediyor. İyi akşamlar.

#5 - 12.12.2021 20:51
Alıntı
Onaylı bir birlik bölgesinde böyle bir role kalkışıyorsanız, olabilecek durumları da göze almalısınız.

Alnımızda Kasparov yazmasına gerek yok, orada bir rol gerçekleştiriyorsanız Kasparov birliğinde olan karakterlerin sizin ile iletişime geçebileceğini düşünmeniz gerekiyor. Bisikletin tamamen takip etmesi demişsin, önceki attığım iletide de dediğim gibi, bir birlik üyesi, silah ile geziyor size ateş açıyor. Birlik bölgemizdesiniz, benim ateş ettiğimi görünce yardım ediyor. Kendisi de ileti atabilir, herhangi bir iletişimim olan birisi değil arkadaş.

Takip etme hususuna gelirsek sizi bir süre doğru takip ediyorum, Buffalo birliğinin hoodunun olduğu kısımda olan ayrımda kaybediyorum, bisiklet süren karakterin arkamda olmadığını gördükten sonra arkaya dönüyorum, sizin ile karşılaşıyoruz ve durum devam ediyor. İyi akşamlar.

Adamı tanımıyorum dediniz, şimdi de birlik üyeniz olduğunu söylüyorsunuz. Yetkili kararına bırakabiliriz. Birliğimiz onaylandı ardından siz gelio hemen vurdunuz bu olayda yasak. Bismillah bir ss atsaydık tanıtıma.

#6 - 12.12.2021 21:00
Birlik üyesi ve tanımıyorum, birlikte altmıştan fazla kişi var, hepsiyle maalesef ki samimiyetim yok. Birliğiniz onaylanmadan illegal rollere girişmeyin arkadaşlar o zaman. Soygun rolü yapıyorsunuz, bunun pek legal bir yanı yok. Fazla ileti atmaya da gerek yok, iyi forumlar.

#7 - 12.12.2021 22:44
İllegal rol yapmadık? Geldiniz vurdunuz. İllegal rol yaptığımızı gördün mü? Yetkili sonuçlandırabilir. Bizlerden daha fazla ileti gelmeyecek, iki dediğiniz birbirini tutmuyor. İyi forumlar.

#8 - 12.12.2021 22:52
Maskeli balo mu yapıyordunuz? Sonuçlanabilir.

#9 - 12.12.2021 23:25
Maskeli balo mu yapıyordunuz? Sonuçlanabilir.

Cadılar bayramı partisi veriyorduk sonra ortalığı kan gölü kapladı. Sonuçlanabilir.