Konu: [12.12.2021 - Lavinia Lazzaro] Car-Jack & Retarted Roleplay  (Okunma sayısı 284 defa)

#0 - 12.12.2021 12:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lavinia Lazzaro / @Ranedal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Şahit karakter mevcut değil.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.12.2021 / 12.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car-Jack & Retarted Roleplay

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah saatlernde rutin tır şoförlüğü mesleğini yapıyordum ki şikayette bahsi geçen karakter benim bindiğim araçtan başka araç bulunmamasından dolayı hiçbir emote vermeden Non-RP şekilde beni araçtan dışarıya attı ve Car-Jack kuralını ihlâl ederek kendisi kullanmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Tıklayın

Ek açıklamalar(varsa): Ekran görüntüsü olarak attığım kanıtta, karakterime yapılabilecek olası mix bilgilerini sansürledim. /stats açık olduğundan dolayı böyle bir gizleme yoluna gittim. Yönetici isterse karakter kısmındaki yerlerin üstü açık hâlini de paylaşırım. İyi forumlar.

#1 - 13.12.2021 15:20
Gün içinde savunmanız bekleniyor. @Ranedal

#2 - 13.12.2021 20:00
Yaklaşık 15 dakika ve daha fazla süredir beklemekteydim ardından aracın spawnlandığını fark ettim ve koşarak araca doğru ilerledim bir anda yanımdan zıplayarak araca doğru ilerleyen bir şey fark ettim anlık bir durumdu.

#3 - 15.12.2021 23:44
Merhabalar, şikayet incelendi.

Lavinia_Lazzaro, herhangi bir cezai işlem uygulanmayacak lakin aynı durum yaşandığında yaklaşımımız farklı olucak. SA:MP bugları ve gecikmeleri yüzünden bu tarz durumlar yaşanabiliyor.