Konu: Casto Bessarione  (Okunma sayısı 259 defa)

#0 - 11.12.2021 13:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Casto Bessarione @EMIR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ryan Wade @Sarffd Jack Adams @temo24

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.12.2021 - 22:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: LV'de şüpheli durumda olduğu için bir ekip Casto'yu kovalamaya başlıyor, destek oluşturuyor. Ekibin desteğini yanıtlayarak kovalamaca başlatıyoruz, birkaç dakika geçmeden aracı etkisiz hale getiriliyor. Yayan takip sırasında etkisiz hale geliyor. Etkisiz hale geldiği saat 22:05, relog atıp geleceğini söylüyor. 7 dakika sonra oyuna giriş sağlıyor, saat 22:12. İlgilenen Ryan Wade, onun silahına (UZI) el koyuyor. Tekrardan çıkış sağlıyor girdiği gibi ve bölgede onu saat 22:20'ye kadar bekliyorum ve giriş sağlamıyor, ardından şehre dönüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Etkisiz hale geldiği saat: GösterGizle

Relog atıp geleceğini söylüyor: GösterGizle

Relogtan 7 dakika sonra giriyor: GösterGizle

Silahına el koyuluyor ve girdiği gibi çıkıyor: GösterGizle

[22:13:36] [EL KOYMA] Ryan Wade, Casto Bessarione adlı kişinin UZI model silahına(#3138) el koydu.

22:20'ye kadar bekliyorum ama giriş sağlamıyor: GösterGizle

Bölgeden ayrıldıktan sonra oyuna giriş sağlıyor ama hiç kimseye yazmıyor: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Saat 22:20'de bölgeden ayrılıyorum, 22:22'de ID'den kontrol sağlamak istediğimde oyuna girdiğini görüyorum. Ne bana ya da ne başka bir polis memuruna yazmayı akıl etmiyor. Gece boyunca oyundaydım, yazmak için tenezzül bile etmedi. 22:05'te başladığını düşünecek olursak 15 dakika bekledik arkadaşı bölgede. Biz ayrıldıktan sonra dakik bir şekilde girmesi de garipti, ona anlam veremedim. Hotline sebebiyle orada başka kişileri de tutukladık, belki de uzaktan bizi izleyip arkadaşına mix yapan birileri vardı.

#1 - 11.12.2021 15:37
Şikayet hakkında savunmanızı yapın. @EMIR

#2 - 11.12.2021 18:24
Rolden kaçmak gibi bir amacım yok olsaydı bunu silahıma el koyulmadan önce yapardım.Relog atacağımı söylüyorum ve kendi isteğim ile oyundan çıkıyorum,daha sonra 2-3 defa girmeye çalışıyorum fakat  crash yiyorum zaten chatte kendi isteğim ile çıkmadığım gözüküyor,en son girdiğim de olay yeri boşalmıştı ve ooc bir işim çıktığı için afk bıraktım(Bakılabilir sabaha kadar oyundaydı karakterim) arkadaş yazmamı akıl edemediğimi söylüyor fakat kendi bir şeyler akıl edip yazsaydı afk olduğumu anlardı.Role devam edebilirim hiç sorun değil afk kalmak zorunda olduğum için kusura bakmasınlar.

#3 - 12.12.2021 17:31
@EMlR  Karşı tarafın size yazması gibi bir zorunluluğu yok, siz ona yazmalıydınız. Silahınıza zaten el koyulmuş, @keyfeymIs kabul ettiği taktirde IC tutuklama işlemi kısmından rolü tekrar alabiliriz, kabul etmediği taktirde şikayet sonuçlanacak.
« Son Düzenleme: 12.12.2021 17:53 AlyX »

#4 - 12.12.2021 17:39
Karşı tarafın size yazması gibi bir zorunluluğu yok, siz ona yazmalıydınız. Silahınıza zaten el koyulmuş, @keyfeymIs kabul ettiği taktirde IC tutuklama işlemi kısmından rolü tekrar alabiliriz, kabul etmediği taktirde şikayet sonuçlanacak.
Geriye dönüp 15 dakika oyuna girmesini beklediğim bir kişi için aynı rolü sürdürmek bana saçma geliyor, karakterim ayın 15'ine kadar şehirde değil. Kendisi isterse başka bir PD üyesine yazıp karakterini tutuklattırabilir. Sonuçlanabilir. @AlyX
« Son Düzenleme: 12.12.2021 17:55 keyfeymIs »

#5 - 13.12.2021 15:52
Merhabalar,

Şikayet incelendi, ekran görüntülerinde ihlal bariz olarak göründüğünden dolayı Casto Bessarione karakteri /q ihlali kapsamında cezalandırılacak.