Konu: Casto_Bessarione - Sobeit - Spawn Kill - Yetersiz Oyuncu Profili - OrtakNezaket  (Okunma sayısı 607 defa)

#0 - 10.12.2021 23:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Casto_Bessarione @EMlR
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @sipeace @Misterio' @GeraltRoger @noscrubs @Grkayak  @Hexa
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.12.2021, 21:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca  resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik olarak ic görevdeydik, silahlarımızla bölgeden uzaklaşıyorduk, Casto denen arkadaş bizi hileyle sebepsiz bir şekilde vurdu, ardından arkadaşlarımı ve beni spawnkill yaparak sürekli yaralıya düşürdü, arkadaş hileyle bize sıktı, karşılık vermeye kalktık ancak arkadaşda god var, canı hiç bir şekilde düşmüyordu videolarda bariz belli hile olduğu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş öncesinden zaten hileden ban yemiş, b'den rolü bölüp Mazzini'nin r20'sine selam söyleyin gibi boş itamlarda bulundu, bir diğer konu Casto, arkadaşlarımı yaralıya düşürüyor ardından pd'ler arkadaşlarımı görüp silahlarını alıp hapise atıyor, arkadaşlarımın silahlarının geri verilmesini talep ediyorum. Bu arkadaşında direk forum ban yemesini istiyorum, iyi günler iyi forumlar!

#1 - 10.12.2021 23:36
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.12.2021 23:37
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 10.12.2021 23:44
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 10.12.2021 23:48
Tek birşey diyeceğim. Kimsenin hasar görmediği görevde bu kişi yüzünden 2 silahımdan oldum. Biz o görevden 5 dakka sonra olay yerinden tüyme imkanımız varken şahıs bizi ve bizi almaya gelen arkadaşları vurarak yerden kaldırmadı. Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 10.12.2021 23:57
Şahitliğimi onaylıyorum, silahlarımızın geri iadesi yapılırsa sevinirim.

#6 - 11.12.2021 00:05
Attığın video da sadece 1 defa aim tutturabiliyorsun fakat god diye beni suçluyorsun,hasarlardan bakılabilir aldığım hasar gözükür.
/b yazma sebebim Discord üzerinden mix yapıyorsunuz, hiç bir telefon emotesi yokken birden bire arkadaşlarınız olay yerine gelip silah ile ateş açıyor lütfen ic kininizi ooc yansıtmayın,ortada bir hile olsa zaten belli olur fakat bunun kanıtı bile yok.Silahlarınızın gitmesi ooc olarak sizi bu kadar kinlendirmemeli silahı geri istemenizden bu belli. Mix yaptınız ve sizin yüzünüzden silahımı kaybettim fakat silahın geri istenilmesin bir mantığı yok.

#7 - 11.12.2021 00:06
Şahitliğimi onaylıyorum.

#8 - 11.12.2021 00:08
Kişilerin şikayet açmasının  tek  sebebi  ooc kin ve silahlarını geri alma çabası (Polis ile çatışmaya girip yakalanınca silahı geri alma talebi?). Rol kaldıramıyorsanız bu tarz rollere girmeyin,oyun keyfi bozmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
« Son Düzenleme: 11.12.2021 00:11 EMlR »

#9 - 11.12.2021 00:13
Kişilerin şikayet açmasının  tek  sebebi  ooc kin ve silahlarını geri alma çabası (Polis ile çatışmaya girip yakalanınca silahı geri alma talebi?). Rol kaldıramıyorsanız bu tarz rollere girmeyin,oyun keyfi bozmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
ooc kin? Seni tanımıyorum bile neyin ooc kinini yapayım veya yapalım, hile kullandığın bariz belli, zaten önceki karakterinde hileden yasaklanmış.