Konu: Aktif rolde q emotesiz arabaya binmek car jack  (Okunma sayısı 477 defa)

#0 - 10.12.2021 22:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Sedat4129

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dimitri Guliyev Franklin White Josef Hector Tom Wilson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde görükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde q emotesiz arabaya binmek car jack

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adamla daha önce hiçbir şekilde rolümüz olmamıştır İdlewood tarafında arkadaş ters şeritten gelerek bisiklet ile arabaya çarpıyor ve oradan küfürler yağdırıyor ardından Drake arabayı takip etmeye başladı. Gişede arabası patlıyor ve  arabama  biniyor
ardından illegal yasağımız olmasına rağmen silah doğrultuyor (Drake karakterinin illegal yasağımızın olmadığını düşündü varsayıyorum) ve benim role uymamı bekliyor ben güvenli bölge olduğu için hemen trucka sürdüm trucka vardığımda emote vermeden beni arabadan atıp arabayı kaçırıyor olaya şahit olan arkadaşlarım arabayı takip ediyor (olaya şahit olmadım) arkadaşım Josef Hector araba ile onu takip ederken arabalar çarpışıyor ve Josef Hector karakteri jail yiyor onada bakılırsa iyi olur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): karakterin saydığım tüm sebeplerden ceza almasını ve Josef Hector karakterinin jailden çıkarılıp gözlem altına alınmasını düşünüyorum

#1 - 10.12.2021 22:05
Şahitliğimi onaylıyorum.Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#2 - 10.12.2021 22:06
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 10.12.2021 22:13
Forum hesabının daha öncedende yediği ooc jaillerin gözden geçirilip ihlalci birisi olduğu görüküyor.
 :sampanya:

#4 - 10.12.2021 22:24
Herkese iyi akşamlar ilk olarak şunu demek istiyorum kardeşim senin bi hastalığın falan mı var ya yemin ederim sinirden elim ayağım titriyor atacağım ss lere iyi bak lütfen.
file:///C:/Users/Home/Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/SAMP/screens/samp_10_12_2021_21_04_33.png
file:///C:/Users/Home/Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/SAMP/screens/samp_10_12_2021_21_05_08.png
file:///C:/Users/Home/Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/SAMP/screens/samp_10_12_2021_21_05_45.png
file:///C:/Users/Home/Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/SAMP/screens/samp_10_12_2021_21_08_43.png

Kardeşim benim sana silah ile darbe vurup bayıltma emote'si veriyorum sen aracı hızla sürerek trucker'a geliyorsun sonra bana 3 -5 kişi saldırıyorsunuz emote falan hiç bi şey yok sonra carjack yapıp araçtan atıyorsunuz biriniz beni aracı ile eziyor.Ben şikayet açmıyorum sen açıyorsun sana iyi günler dilerim Stance şahidim. @Stance

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#5 - 10.12.2021 22:27
Şahısın attığı SS'lerden rol ve forum bilgisi ortadadır.Bu yazdıklarına göbeğime çay koydum ve gülüyorum. :D

#6 - 10.12.2021 22:31
Kanka siz iyi misiniz ya allah aşkına adamın kafasına silah doğrultuyorum silah silah adam korkmadan aracı sürüyor söylediklerimi yapmıyor sana biri gerçek hayatta silah doğrultsa ne yaparsın azıcık mantıklı rol yapın lütfen ayrıyeten /me adama saldırır nedir?  Hiç mi rol bilmiyorsun kardeşim benim adminle tartışırken /b bile koymayan adam sen neyin gülmesini yapıyorsun eğer cidden rol bilginiz yoksa discord sunucusundan destek açın şimdi koy çayı göbeğine biraz da bunlara gül iyi akşamlar.

#7 - 10.12.2021 22:38
Burası gerçek hayat sunucusu.Ben de olay anında yanındaydım.Birkaç şey yazacağım.
1-Aracın patladı hiç mi sarsılmadın?
2-Bunny yaparak araca bindin.Sen gerçek hayatta kapıyı açmadan mı araca biniyorsun?
3-Silahı belinden çıkarmışsın,silah beline Allah tarafından vahiyle mi geldi?
4-Tatlıya geçtim iyi akşamlar.  ;)

#8 - 10.12.2021 22:50
Kanak ne bunny si silah zaten belimdeydi kafanız iyi mi sizin silahım belimdeydi zaten aracımda patlamadı

#9 - 10.12.2021 22:53
Arkadaşım aracını barikatlara vurarken patlattın. Adamla kafa bulma. Tatlıyı bitirdim kahve geliyor. Saygılar. 😁