Konu: Darnell Langston - OOC TİCARET  (Okunma sayısı 372 defa)

#0 - 10.12.2021 14:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darnell Langston - eyeser6

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.12.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Oyun mal varlıklarınız için yapacağınız tüm ticaret işlemleri IC olmak zorundadır. Yapacağınız ticaret işlemleri için forum veya üçüncü bir iletişim aracı kullanmamalısınız.

CEZASI: İlgili hesapların yasaklanması.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar Nisan 2021 yılından irtibaren tarafımda olan hesap için OOC ticaret bildirisi yapmak istiyorum. Hesabı Nisan ayında şu anda sahibi olan kişiden satın aldım. OOC Ticaret kurallarına göre hesabın banlanması gerek fakat, hesap dün genel yetkili tarafından kişiye teslim edildi. Hesabın içinde aşağı yukarı 1500 saatlik emeğim onca malvarlığım ve ooc yatırdığım şeyler gitti. Ne kadar silinse de karakterin seviyesi öyle kaldı. Hesabın tamamen banlanmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/3zu384g
https://www.hizliresim.com/3t9twqf
https://www.hizliresim.com/ikzfoa2
https://www.hizliresim.com/3ut2x5a
https://www.hizliresim.com/jnjznzp
https://www.hizliresim.com/1m8njwa

Ek açıklamalar(varsa): Hesabın banlanmasını talep ediyorum.

#1 - 10.12.2021 16:40
Vaktinde sattı şimdi vakti geçince geri aldı hesabı. Hesabın banlanmasını talep ediyorum. Bana yar olmayacaksa karşıya da olmasın.

#2 - 10.12.2021 17:55
Zamanında yönetim kadrosuna girip, bu denle bir yüzsüzlük yapacağınız aklımdan geçmezdi. Hesap ile ilgili ticket atıldı. Bu hesabı ben kurdum ve Geçen sene bu zamanlarda hesabım çalındı. Çalındıktan sonra sürekli olarak bu konu ile alakalı ticketlar attım, geri dönüşler hep olumsuz oldu. Hesabı sürekli takip ediyordum, hesabın kullanıcı adı iki-üç  kez değişmiş. Buradan hesabı çalan kişinin, sana sattığını çıkartabiliyoruz. Hesabı satmadım, seni tanımıyorum bile. Attığın SS'lerde hiçbir şekilde bir sorun yok. Sana hesabımı geri almak için, ticket atacağımı söyledim. Bu hesabı geri alabilmek için neler yaptım biliyor musun? Eski dosyalarımı kontrol edip, hesapla alakalı ne kadar SS ne kadar kanıt varsa hepsini topladım ve detaylı, kanıtlı bir ticket açtım. Hesap geri verildi. Kendi ağzınla bu hesabı satın aldığını söylüyorsun. Bu hesabı satmadım, çalındı, çalan kişi de sana satmış. Bunu ben zaten ticket da @yutoalpha  ya belirttim. Ayrıca bu konuyu oyuncu şikayetlerine açman da absürt bir durum.Halen bazı yalan ifadeler ile ''nasıl zarar verebilirim'' düşüncesindesin buranın bir oyun platformu olduğunu unutmaman dileğiyle.
yutoalpha'nın kararını bekliyorum.

#3 - 10.12.2021 18:16
Zamanında yönetim kadrosuna girip, bu denle bir yüzsüzlük yapacağınız aklımdan geçmezdi. Hesap ile ilgili ticket atıldı. Bu hesabı ben kurdum ve Geçen sene bu zamanlarda hesabım çalındı. Çalındıktan sonra sürekli olarak bu konu ile alakalı ticketlar attım, geri dönüşler hep olumsuz oldu. Hesabı sürekli takip ediyordum, hesabın kullanıcı adı iki-üç  kez değişmiş. Buradan hesabı çalan kişinin, sana sattığını çıkartabiliyoruz. Hesabı satmadım, seni tanımıyorum bile. Attığın SS'lerde hiçbir şekilde bir sorun yok. Sana hesabımı geri almak için, ticket atacağımı söyledim. Bu hesabı geri alabilmek için neler yaptım biliyor musun? Eski dosyalarımı kontrol edip, hesapla alakalı ne kadar SS ne kadar kanıt varsa hepsini topladım ve detaylı, kanıtlı bir ticket açtım. Hesap geri verildi. Kendi ağzınla bu hesabı satın aldığını söylüyorsun. Bu hesabı satmadım, çalındı, çalan kişi de sana satmış. Bunu ben zaten ticket da @yutoalpha  ya belirttim. Ayrıca bu konuyu oyuncu şikayetlerine açman da absürt bir durum.Halen bazı yalan ifadeler ile ''nasıl zarar verebilirim'' düşüncesindesin buranın bir oyun platformu olduğunu unutmaman dileğiyle.
yutoalpha'nın kararını bekliyorum.

Hesabı senden satın aldım. Yalan söyleme hesap çalınmadı. Sen çalındı diye ticket açıp altyapı yapmısşın açıkcası. Rol ssleri ile hesap neden geri veriliyor onu bende çözemedim. İletilerde bulunan rol ssleriyle bende geri alırdım. İstediğin kadar sen kurmuş ol hesabı satın aldım senden. Hesabın banlanmasını talep ediyorum.

#4 - 10.12.2021 18:19
1 Yıl boyunca hesap bendeydi 1 yıl boyunca ticket açmak istesen 100 kere açar geri alırdın hesabı bu konuda yalan söyleme. Hesabın support olduğunu görünce ağzın sulandı ve geri almak istedin. Eline de bir şey geçmiş değil OOC malvarlık silindi hesaba yaklaşık 1000₺'den fazla para yatırrdım çaldığım bir hesaba neden 1000₺ yatırayım? Satın aldığım güvendiğim hesaba yatırdım. Sende karaktersizin tekiymişsin ki yediremeyip geri aldın.

#5 - 10.12.2021 18:20
Hesabı senden satın aldığımda 1300-1400 saati vardı şu an 2800 saati var onca emeğimi hiçe attın. Senin gibi karaktersiz birine güvendiğim için asıl ben suçluyum. Sonuçlanmasını bekliyorum.

#6 - 10.12.2021 18:30
Hesap ile alakalı defalarca ticket attım. Yutoalpha bunları kontrol edebilir. Bir yıl boyunca hiç ticket atmadığımı sanıyorsan, yanılıyorsun. Defalarca ticket attım. Son attığım tickette hesabın çalındığını da kanıtladım. Söylediğim gibi, hesap çalındı ve sende o kişiden hesabı satın aldın. Hesabı kimden aldıysan discord konuşmalarını göster, benim olmadığım anlaşılabilir. Daha fazla ileti atmayacağım. @yutoalpha

#7 - 10.12.2021 18:32
@likra satışa dair kanıt bulunuyor mu? Şikayetteki diyalogları biz zaten bildirimde görmüştük ve konuşmalar satışı değil hesabını istemesiyle alakalı görünüyor. Bu konuşma dışında kanıt varsa şikayet altından iletelim.

#8 - 10.12.2021 18:48
@likra satışa dair kanıt bulunuyor mu? Şikayetteki diyalogları biz zaten bildirimde görmüştük ve konuşmalar satışı değil hesabını istemesiyle alakalı görünüyor. Bu konuşma dışında kanıt varsa şikayet altından iletelim.

Hesabı satın aldığım discord adresim eski ve 1000 tane arkadaşın içinden o konuşmaları bulmam ne yazık ki çok zor.  Yaklaşık 1 yıldır hesap bende 1 yıl koca bir süre, bu konu için maalesef kanıtım bulunmuyor. Karşı taraf herhangi bir kanıt gösterdi mi? Kanıtları görmek istiyorum. Hesap çaldırmak tamamen kişinin kendi sorumluluğunda hesap iadesi yapılmıyor diye biliyorum. Dediğim gibi kişi hesabı bana sattı ve 1 yıl sonra gelip çaldırdığını iddia ediyor. Yalan söylüyor. Burada benim bir suçum yok. Hesabın banlanmasını talep ediyorum. OOC Ticaret ve OOC Yalan.

#9 - 10.12.2021 18:58
Yetersiz kanıt sebebiyle şikayet kapatıldı.

Her aldığımız aksiyonda sorgulama işini bırakalım lütfen. Güncel ve eski taleplerin hepsi incelendi ve inisiyatif alınarak hesap sahibine iletildi. Hesap güvenliği kullanıcı sorumluluğunda olsa da incelediğimiz süreçte hesap sahibinin güvenlik konusunda endişesini ilettiği bildirimlerin bir günde silinmeye çalışılması (geri dönüşüm kutusu var  :manifdog) aynı hesapla support olarak ekibe girmeniz gibi durumlar kararda etkili oldu. Şikayette bahsettiğiniz gibi support olduktan sonra gelen bir bildirim değil, siz ekibe girmeden aylar önce de kanıtlamaya çalışmış ancak yetersiz olduğu için talebini reddetmişiz.