Konu: 03.11.2021 - Genzo Castillani - NONRP Driving  (Okunma sayısı 485 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 09.12.2021 21:28
Şikayet için etiketlenmesem bile şahitliği onaylıyorum.

Arkadaşı bir çok kez motor ile takibe alıp kovaladım.
Spoiler: GösterGizle

Ekran görüntüsü gibi yüksek yerlerden atladığını belirtmek isterim, arkadaşın dediği gibi karakterinin ruh haline ve adrenalin yükselmesi sebebi ile bu tarz atlama hareketi yapabilir. Yalnız bunun gibi yükseltilerden atlaması sonucunda hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi Non-RP sürüşe giriyor.

#11 - 09.12.2021 21:59
Şikayet için etiketlenmesem bile şahitliği onaylıyorum.

Arkadaşı bir çok kez motor ile takibe alıp kovaladım.
Spoiler: GösterGizle

Ekran görüntüsü gibi yüksek yerlerden atladığını belirtmek isterim, arkadaşın dediği gibi karakterinin ruh haline ve adrenalin yükselmesi sebebi ile bu tarz atlama hareketi yapabilir. Yalnız bunun gibi yükseltilerden atlaması sonucunda hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi Non-RP sürüşe giriyor.

Daha önceki yazdığım açıklamalarımda da belirttiğim gibi böyle bir yerden direkt hop diye atlamadığımı söylemiştim ayrıca etrafta toprak/taş zeminler görmekteyiz yani buralardan yavaşça bir şekilde inerek o yola bağlanmamız mümkün.

Ve bu işaretlediğim yer gibi bir çok bölge de dik yerler değil aksine yokuş gibi yani sadece freni kullanarak motorun kendi halinde gitmesine kontrollü bir şekilde izin verip öylece yoluma devam etmişimdir. Ki bu yoldan indiğimi hatırlamıyorum zaten resimde gözükmüyorum da, diğer arkadaşımla dönüşümlü kullanıyorduk belki o sırada o kullanmış olabilir ama benlik bir durum söz konusu değil.

Kendisini de buraya etiketleyeyim hem şahitliğini yapmış olur.

@Varlot_Castillo  - Pedro Castro karakteri, arkamda oturan arkadaşım bazen o sürüyordu bazen ben.

Belirtmek istediğim bir şey daha var, eğer buradan hop diye atladığımı söylüyorsanız kendiniz nasıl indiniz? Başka yol olmadığını düşünüyorsanız siz de hop diye atlayıp "Non-RP Driving" ihlali yaptığınızı kabul etmiş oluyorsunuz demektir. Fakat benim dediğim yolu kullanarak indiyseniz hem siz hem de ben bir ihlal yapmamışız demektir.
« Son Düzenleme: 09.12.2021 22:23 oldreligion »

#12 - 09.12.2021 22:20
Arkadaşımın da dediği üzere yaptığımız her hareket gerçeğe uygun biçimde olmuştur, ne motorla tepetaklak kafa üstü düştük ne de ölümcül bir yara aldık. Zaten köprünün üstünden direkten aşağıya atlasaydık kaza rolünü gerçekleştirirdik. Şahitliğimi onaylıyorum

#13 - 09.12.2021 22:22
Öncelikle MIKE olarak tek başıma olduğumdan ve kovalamacalarda sıkıntı oyunuma sıkıntı yaşayacağım için video programı kullanmadım. Bu ekran görüntüsü atladığınız yerin yüksekliğinin gösterilmesi için şimdi çekildi. Ayrıca "eğer buradan hop diye atladığımı söylüyorsanız kendiniz nasıl indiniz? Başka yol olmadığını düşünüyorsanız siz de hop diye atlayıp "Non-RP Driving" ihlali yaptığınızı kabul etmiş oluyorsunuz demektir. Fakat benim dediğim yolu kullanarak indiyseniz hem siz hem de ben bir ihlal yapmamışız demektir." diyorsun. O kovalamaca da orada ki çıkıntılardan yavaş yavaş atlamadın, uçurum kenarına geldikten sonra bir anda atladın. Atladığını gördükten sonra takibi direkt kestim, bu olay ile görüntüm olmadığı için sadece bahsetmek durumundayım, üzerine düşmeyeceğim.
Diğer bahsetmem gereken konu ise, altında offroad motoru var, Skate park gibi yerlerden dediğim gibi kolay kolay atlayamazsın. Kademeli atladım diyorsun ama o kademeden bile yol arasında yükseklik çok.

#14 - 09.12.2021 22:26
Alıntı
Atladığını gördükten sonra takibi direkt kestim, bu olay ile görüntüm olmadığı için sadece bahsetmek durumundayım, üzerine düşmeyeceğim.

Kanıtınız yoksa bahsetmeniz bir şey değiştirmez o zaman ben de sizlerin bana silahla sıktığından ve DM attığından bahsedeyim (örnek verilmiştir, böyle bir durum yok) ve görüntüm yok diyeyim sizce mantıklı olur mu? Bana inanır mı adminler? Kanıtınız yoksa bir şeyden bahsetmenize gerek yoktur, teşekkür ediyorum.

#15 - 09.12.2021 23:08
Arkadaşların çok yükseklerden atladığımı söylediği yerleri nasıl yumuşak bir inişle indiğimi gösteren temsili bir video çektim (oyunda böyle yaptığımın bir kanıtı yok çünkü böyle normal yolların şikayete sebep olacağını düşünmemiştim ve bu yüzden bir kayıt ve ekran görüntüsü almadım)

Savunma esnasında anlattığım şeyleri daha iyi anlamanız için hem admin kadrosunun hem de benden şikayetçi olan sevgili arkadaşların izlemesini tavsiye ederim.

#16 - 09.12.2021 23:55
Olayda @Lordusbackinbusiness  ile bulunuyorduk, şahitliğimi onaylıyorum. Yapılan hoş bir şey değil.

#17 - 10.12.2021 11:29
Son ss için kanıt bulunmadığı için o konu üzerinde duramayız. Fakat ilk ssde oradan atlasanız bile Cross Motor sporu ile ilgilenmiyorsanız veya o konu üzerinde profesyonel değilseniz ek olarak adrenalinizin yüksek olduğu bir durum içerisindeyseniz en azından sendeleyebilirdiniz. Karakter ceza alacak.