Konu: [06.12.2021] Arthur Sandruni / Hatalı Emote  (Okunma sayısı 365 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.12.2021 23:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arthur Sandruni / @zemzem 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.12.2021 22:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi aktif rol esnasında domdom kurşunu atar gibisinden saçma bir emote kullanıyor ve ayrıca farklı bir emote vererek tekrarlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alırsa sevinirim.

#1 - 08.12.2021 11:34
@zemzem Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 08.12.2021 11:53
Merhabalar öncelikle. Bu kelimeleri yazarken şaşkınlık geçiriyorum. Savunmam aşsagida bulunuyor. Bunun için şikayet açılmasi büyük bir derecede bana kin beslenilmesidir. Teşekkürler

Orada @bertukey ve ben telefondan mesajlaşma rolü yapiyorduk. Sonrasinda arabadan inip sıkmamı istedi. Ardindan sana Montgomery civari üzerinde ateş actık. Şimdide senin bana açmış oldugun sikayete değineyim.

Domdom kurşunu hiç bir zaman troll ve artniyetli kullanildigini hiç bir yerde göremezsin. Onuda troll ve kötü bir niyetle kullanmadim. Shotgun mermileri zaten bahsettigim terim ile atiyor. Gidip web sitede veya deep wep sayfalarinda araştirabilirsin.

Ikinci olarakda emotelerimin daha açıklyacı olması için "seni orada öldürduk neticede" seni suya attigim zamn detay verdim ve cesed olduğunu belirttim

Savunmam bu kadardır. Sunucuda kaç senedir oynuyorum yapilan rolleri ve sotylenilen kurallari gayrt iyi biliyorum

(telden yaziyorum)

#3 - 08.12.2021 13:50
/ me  üzerinden emoteleri verebilirsin, fakat ben rolümü daha açıklayacı olması içinde detay eklemeyi seven bir adamım.

Üstte de bahsettiğim gibi shotgun (pompalı) mermileri bildiğimiz (tabanca) gibi normal bir tane mermi atmiyor. Içinde kovan var ve dörtlü bir şekilde atıyor. Pompalının içindeki kovanın içinde dörtlü mrrmiyede türk dilinde domdom kurşunu deniliyor. Araştırabilirsin.

Detay her rolün içerisinde olması gerekiyor.
« Son Düzenleme: 08.12.2021 13:52 zemzem »

#5 - 08.12.2021 16:31
Merhabalar,

Şikayet incelendi, savunma fazlasıyla geçerli olduğundan dolayı kilit, arşiv.