Konu: Krikor Apetnakov NON-RP (7.12.2021)  (Okunma sayısı 319 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.12.2021 02:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Krikor Apetnakov @Asilberkk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @highswec Lena Schumacher

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP Samp Fizik Kurallarını kötüye kullanım

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brawl rolünde araca bindi, Samp Fizik Kurallarını kötüye kullandı, adama vuramadık bu sayede arkadaşlarını çağırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 07.12.2021 03:04
Anlam veremedim? Yarın gün içerisinde kısa bir savunma yapacağım bence bir hata söz konusu değil.

#2 - 07.12.2021 15:06
Anlam veremedim? Yarın gün içerisinde kısa bir savunma yapacağım bence bir hata söz konusu değil.
Bir nevi sistemden yararlanıyorsun, Bug Abuse giriyor. Savunmanı dört göz  (:-\) ile bekliyorum.

#3 - 08.12.2021 13:11
Bu arada /b bölmemin sebebi, arkadaşlara her yazdığımızda "PM-" "PM bölmeye devam edecek misin?" Gibi laflara maruz kaldığım için bölüyorum. Hatırlatmakta fayda var.

#4 - 08.12.2021 19:57
Savunmam;

Kavga ettiğim şahısların sayısı değişince orada pataklanacağımı düşünüp araca kacıyorum. Usulüne uygun şekilde emotemi veriyorum aracı kilitliyorum f ve g tusu dip dibe olduğu için g basmışım onuda rol ile düzeltiyorum /me  yan koltuğa geçer diyerek bunları hepsi ic ve ooc'de mümkün şeyler bu arkadaşımız /b bölüp şikayet aççacağına rolünü yapsaydı adamı gömleğinden tutar, kapının arasına ayağını sıkıştırır kilitlenmesine engel olur gibi rol daha farklı olurdu. Hata göremediğim bu rolde yaptığım savunma bitmiştir. İyi forumlar...

#5 - 08.12.2021 20:26
Savunmam;

Kavga ettiğim şahısların sayısı değişince orada pataklanacağımı düşünüp araca kacıyorum. Usulüne uygun şekilde emotemi veriyorum aracı kilitliyorum f ve g tusu dip dibe olduğu için g basmışım onuda rol ile düzeltiyorum /me  yan koltuğa geçer diyerek bunları hepsi ic ve ooc'de mümkün şeyler bu arkadaşımız /b bölüp şikayet aççacağına rolünü yapsaydı adamı gömleğinden tutar, kapının arasına ayağını sıkıştırır kilitlenmesine engel olur gibi rol daha farklı olurdu. Hata göremediğim bu rolde yaptığım savunma bitmiştir. İyi forumlar...
Savunma için teşekkürler. Yönetici kararını bekleyebiliriz.

#6 - 09.12.2021 04:03
Kavga esnasında böyle bir şey yapmanız mantıklı değil, bu seferlik uyaracağım fakat tekrarı halinde powergame+nonrp'den işlem görürsünüz.