Merhaba, savunmamı sunuyorum.
Öncelik ile video da sadece sıktığımız kısımları koymuşsunuz, bir çok ihlal yaptınız, yapmaya devam ettiniz. Orada dört kişiyiz, hadi bizden bir kişi yaralı. Geri kaldı üç, Krikor karakterine /incele atarsanız zaten oldukça güçlü ve dayanıklı olduğunu görürüsünüz, iki kişisiniz. Orada dört tane yarma gibi adam var, gelip saldırıyorsunuz. Neresi doğal? Fear-rp uygulamıyorsunuz, gelip olayı çözmeye çalışıyoruz, pata küte saldırıyorsunuz. Ben silah çekip sıkınca mı ihlal oluyor?

Yapmayın kanka, zaten gecenin bir saati kavga rolü / DM aradığınız belli, gelip durduk yere saldırıyorsunuz, bir çok kez /b bölüyorsunuz rolün ortasında, bunları tekrar tekrar yazmanın anlamı olduğunu düşünmüyorum, ama son bir kez daha belirteyim. Şikayete şikayet ile karşılık vermiyorum, ya şikayetini geri çekersin kimseyi uğraştırtmazsın, kapanır olur biter. Ya da ben de elimdeki kanıtlarım ile gider şikayetimi açarım. Diğer şahısların da ceza almasını istemişsin, pardon ama onlar ne yaptı? Kaçıyorlar veya olayı izliyorlar, orada kendimi savunuyorum. Açtığın şikayet boş, savunmam bitti. İyi günler.