Konu: Alexander Hoxha(Brawl Kural ihlali) Joseph Bernardi (Yaralı Kural ihlali)  (Okunma sayısı 466 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.12.2021 01:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Zeruna!

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7.11.2021 00:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2.1) BRAWL
Anlaşmalı Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
2.2) ÇATIŞMA
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

(RK- Konusunu bulamadım, ama vidoeda gayet iyi bir şekilde gözüküyor)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar ile trafik kazasında tartıştık ve bize saldırmaya başladı. Joseph karakteri sistemsel bayıldıktan sonra kalktığında vidoeda gözüküyor Patrick karakterine saldırmaya çalışıyor. (Alexander Karakteri ise brawl'In ortasında silahı ile ateş açıp sistemsel yaralıya düşürüyor. Bildiğim kadarıyla trafik kazası rollerinden sonra brawl rolleri yasak.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Silahının silinmesini talep ediyorum. Diğer şahısın ise ikisininde en ağır cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 07.12.2021 01:36
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 07.12.2021 01:42
Video'da edit var dönen ihlaller bariz saklanıyor kendi lehine çevriliyor.

#3 - 07.12.2021 01:49
Yaralı sürem bitince kalkıyorum sen bana saldırınca bende düşmemek için kendimi bir kaç saniyeliğine savunuyorum ve sonra kaçmaya başlıyorum silah ile yaralanmadım kavgadan çıktım gerekli rolleri yaptıktan sonra dostlarımdan yardım istedim siz gelip bana yumruk atınca bende karşıklık olarak bir kaç yumruk salladım daha fazla ileti atmaya gerek yok büyütülücek bir olay yaşamadım iyi roller.

#4 - 07.12.2021 01:50
Yaralı sürem bitince kalkıyorum sen bana saldırınca bende düşmemek için kendimi bir kaç saniyeliğine savunuyorum ve sonra kaçmaya başlıyorum silah ile yaralanmadım kavgadan çıktım gerekli rolleri yaptıktan sonra dostlarımdan yardım istedim siz gelip bana yumruk atınca bende karşıklık olarak bir kaç yumruk salladım daha fazla ileti atmaya gerek yok büyütülücek bir olay yaşamadım iyi roller.
Kendini korumak isterken karşı tarafın canını düşürüyorsun dostum. RK ihlalini ve Fear RP ihlalini göz önünde bulundurarak kaçmalıydın. Gerekli bilgileri konuya bakan admin arkadaş anlatır zaten.
« Son Düzenleme: 07.12.2021 02:10 Zeruna! »

#5 - 07.12.2021 02:42
Merhaba, savunmamı sunuyorum.

Öncelik ile video da sadece sıktığımız kısımları koymuşsunuz, bir çok ihlal yaptınız, yapmaya devam ettiniz. Orada dört kişiyiz, hadi bizden bir kişi yaralı. Geri kaldı üç, Krikor karakterine /incele atarsanız zaten oldukça güçlü ve dayanıklı olduğunu görürüsünüz, iki kişisiniz. Orada dört tane yarma gibi adam var, gelip saldırıyorsunuz. Neresi doğal? Fear-rp uygulamıyorsunuz, gelip olayı çözmeye çalışıyoruz, pata küte saldırıyorsunuz. Ben silah çekip sıkınca mı ihlal oluyor?  :manifdog Yapmayın kanka, zaten gecenin bir saati kavga rolü / DM aradığınız belli, gelip durduk yere saldırıyorsunuz, bir çok kez /b bölüyorsunuz rolün ortasında, bunları tekrar tekrar yazmanın anlamı olduğunu düşünmüyorum, ama son bir kez daha belirteyim. Şikayete şikayet ile karşılık vermiyorum, ya şikayetini geri çekersin kimseyi uğraştırtmazsın, kapanır olur biter. Ya da ben de elimdeki kanıtlarım ile gider şikayetimi açarım. Diğer şahısların da ceza almasını istemişsin, pardon ama onlar ne yaptı? Kaçıyorlar veya olayı izliyorlar, orada kendimi savunuyorum. Açtığın şikayet boş, savunmam bitti. İyi günler.

#6 - 07.12.2021 03:25
Kendini korumak isterken karşı tarafın canını düşürüyorsun dostum. RK ihlalini ve Fear RP ihlalini göz önünde bulundurarak kaçmalıydın. Gerekli bilgileri konuya bakan admin arkadaş anlatır zaten.

Farkındaysan ilk arkadaşın saldırıyor yani mecbur kaldım gerçek hayatta dayak yedin sonra sana saldırıp döven kişi tekrar saldırdı istemsizce bir kaç yumruk sende ona sallarsın ve neden bu kadar kin yaptın çok basit bir olay yanlışlıkla iki yumruk attım neden bu kadar ceza almamı istiyorsun anlam veremedim? Hatam varsa üzgünüm ama bence abartılacak bir durum yok.

#7 - 07.12.2021 04:45

Farkındaysan ilk arkadaşın saldırıyor yani mecbur kaldım gerçek hayatta dayak yedin sonra sana saldırıp döven kişi tekrar saldırdı istemsizce bir kaç yumruk sende ona sallarsın ve neden bu kadar kin yaptın çok basit bir olay yanlışlıkla iki yumruk attım neden bu kadar ceza almamı istiyorsun anlam veremedim? Hatam varsa üzgünüm ama bence abartılacak bir durum yok.
Arkadaşım sadece yanına doğru yürüyor. Deaglesi olan arkadaşın seni rahatlıkla koruyabilir

#8 - 07.12.2021 05:25
Silahlı olduğunu bilmiyordum bence daha fazla ileti atmaya gerek yok.

#9 - 07.12.2021 10:37
Basit bir trafik kavgasında silah çekmenizi doğru bulmuyorum üstüne üstlük kaçırılıyoruz, KASPAROV hood'una götürülüp gasp girişimine bulunuyorsunuz. Daha fazla ileti atmayacağım.
« Son Düzenleme: 07.12.2021 10:39 Zeruna! »