Konu: 05/12/2021. Lux Aquane, Sky Aquane, Levidovna. - İhlaller zinciri.  (Okunma sayısı 594 defa)

#0 - 05.12.2021 20:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lux Aquane @spyixgod  - Sky Leonidovna @heaven the deity

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Suzie Saunders, Ryan Phelps, Wilhelm Mosies, Sophia Bishop, Mark Casey.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/12/2021, saat 19:10 - 19:40 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Oyun içerisinde /PM kanallarından ya da /B kanallarından yapılan bilgi paylaşımları, bir mal alıp satma, herhangi bir rol değeri taşıyan paylaşım ise /b ve /PM gibi kanallar OOC kanallar olduğu için kişi Metagaming kuralını ihlal eder, bu durumda yüksek bir cezaya tabii tutulabilir.

Araba içerisinde rol dışı konuşmalar (/aw) METAGAMING kapsamında değerlendirilir ve bu ihlali yapan kullancılar ağır cezalara maruz kalır.

Ev ve işyeri sisteminde ikon üstünde çıkan bilgilerden sadece kapı numarası ve kilit durumu role dökülebilir. Mülk sahibi, mülk değeri, işyeri ortağı gibi bilgilerin mülk sahibi ve IC olarak bu bilgilere erişebilen resmi kurumlar dışında rolde kullanımı yasaktır. Araç sisteminde de bu durum geçerlidir, araca binildiğinde görünen sistemsel araç bilgileri (Benzin, KM gibi gösterge bilgileri hariç) IC ruhsat sahibi ve araç bilgilerini sorgulayabilen kişiler dışında öğrenilemez.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

37-) VCPD'YE KARŞI KURALLAR

VCPD'ye karşı yapacağınız rollerde NON-RP'ye girmemelisiniz ve bu konuda tüm sorumluluğu kabul etmelisiniz.
VCPD tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
VCPD, agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
VCPD, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatları  hiçe sayıp kaldırımdan arabayla geçmek.
VCPD ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
VCPD ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
VCPD'ye ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
VCPD'ye ait bürolarda VCPD üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
VCPD ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.

VCPD ile girdiğiniz rollerden sizler sorumlusunuz. Bir polise karşı FEAR-RP yapmanız gerektiğini ve onların yeri geldiği zamanlarda sizden daha üstün olabileceğini hatta yanlış bir hareketinizde elindeki silahla sizi öldürebileceğini unutmayın.

Polise Karşı Korku Rolleri
Departman sınırlarında (ekip aracı dahil) sivil-illegal-legal karakterlerin polise karşı FEAR-RP zorunluluğu bulunur. Kişiler polise itiraz edebilir, hakkını arayabilir, direnebilir lakin bir memurun müdahalesiyle (herhangi bir sert sözlü müdahale, fiziksel müdahale, taser, cop vs.) kaldığı andan itibaren memurlara karşı korku rolü yapmak zorundadır. Departman içerisinde, ekip aracında ya da sokakta azınlıkta olan kişilerin polise karşı FEAR-RP durumu bulunur. Her oyuncu/karakter, departman ile olan etkileşimindeki rollerinden kendi sorumludur. Departman içerisinde tutuklanmış olmasına, üzerinde kanun ve hapise girme gibi baskılar olmasına rağmen ofansif tavırlar sergileyen, korkusuz roller yapan kişiler FearRP kapsamında rolsel hapis sürelerine ek cezaya tabii tutulur.

CEZASI: Yönetici insityatifine bağlı olarak OOC hapis. Fear-RP olayları için OOC hapis veya CK. Eğer bir birlik üyesi/üyeleri bu durumları gerçekleştiriyorsa birliğin onay sürecini etkiler. Devamlılığı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Wilhelm Mosies karakterinin arabasının çalınması üzerine Las Colinas'da soruşturma yapıyoruz, şüphelilerin ifadelerini alıyoruz. Bu sırada Sky Levidovna adlı arkadaş da orada ve ifadesini alıyoruz, suçlu olduğu kesinleşiyor ve karakterine duvara dönmesini söylediğimde Lux Aquane adlı arkadaş uzaktan ateş etmeye başlıyor. Bunda rol yapıyorlar, mesajlaştıktan sonra ateş ediyorlar, ilk seferinde. Biz ateş aldığımız sırada ben Sky Leonivodvna'yı kelepçeleyip arabaya bindiriyorum ve ateş gelen yere doğru gidiyorum, bu sırada Lux Aquane adlı arkadaş ateş etmeyi bırakıyor, Sky'ın yanına gidiyor. Sky içeriden açılamayan polis arabasından iniyor, motora binmeye çalışıyor, kelepçeli olduğu için binemiyor ve evin içine kaçıyor. Evin içine gittiğimizde Sky oyunda olmuyor. On dakika kadar bekliyoruz, Sky oyuna girmiyor. Vaka sonlanıyor, tam dağıldıktan birkaç dakika sonra Sky oyuna giriyor, büyük tesadüf olsa gerek. Sky oyuna girince tekrar eve gidiyoruz, evin içine bakıyoruz, orada Sky'ı görüyoruz. AFK şekilde duruyor. AFK olduğu için de birkaç dakika beklerken bilin bakalım ne oluyor, dışarıdaki polislere Lux Aquane yine ateş ediyor. Biz dışarıya çıktığımızda Sky Leonidovna adlı arkadaş evin içinde NC atıyor ve Sky Aquane olarak rol hayatına devam ediyor, kanıtlarla daha net şekilde anlatacağım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Wilhelm karakterinin arabası çalınıyor, burada görüyoruz. Sky şüpheli durumda.

Sorgulamaları yapıyoruz, Sky karakterinin suçlu olduğu netleşiyor.

Dışarıda Sky karakterini tutuklarken ateş alıyoruz, Sky tutuklanıyor ve arabaya bindiriliyor, çatışma sürüyor. Geri dönüp polisleri kontrol ettiğimiz sırada Sky arabada olmuyor, diğerlerine sorduğumuzda içeriye gittiğini söylüyorlar. İçeriye gitmeden önce Lux ile birlikte kaçmaya çalışmışlar, @BozkırınTezenesi 'nin oyunundan da birkaç görüntü var. Sky oyunda değilken Lux adlı arkadaş bir daha bize ateş ediyor ve kaçıyor, eğer inkar ettikleri bir yer olursa chatlog kaydını da ayıklayıp atabilirim, benim için sorun olmaz.

5-10 dakika arası bekliyoruz, Sky oyuna girmiyor. Sky oyuna girmeyince çıkıyoruz ve gidiyoruz. Giderken tekrar ateş alıyoruz, Sky oyuna giriyor. Sky oyuna girdiğinde soyadı Levidovna yerine Aquane oluyor, NC atıp şehir merkezinde başlıyor. Rolün ortasında NC atıyor.

[

b]Ek açıklamalar(varsa):[/b] Rol hayatım boyunca yaptığım hiçbir rolde bu kadar rol yapma hevesim kaçmamıştı. Roleplaye dönük hiçbir şey yoktu. Rolden sonra pmden bana ulaşıp sesli kanala gelmemi söylediler, mümkünse ve yetiyorsa yasaklanmalarını istiyorum. Hafta sonu biraz eğlenmek için girdiğim oyunda yarım saat boyunca rol şevkimin kırılmasına sebep oldular.

#1 - 05.12.2021 20:31
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 05.12.2021 20:42
Merhaba,

Rol esnasında araca bindirilmedim. Araç dışında olduğum için ateş açıldığı anda kaçtım, kaçtığım sırada bağlantı problemlerim nedeniyle oyundan bağlantım kopuyor. Bağlantımın koptuğunu internet sağlayacımın fotoğrafını atarak açıklayamam, bu yüzden oyuna dönüşe gelelim. Oyuna giriş yapıyorum, Duke adlı polis memuruna PM yolundan ulaşıyorum ve evin içine geliyor. Evin içerisinden beni almadan çıkış sağlıyor, durduk yere ellerimi kaldırmamı ve sonrasında hakaret içerikli IC bir cümle kuruyor.
> https://prnt.sc/21vlte5

Kelepçeli olmam nedeniyle bir eylem yapamadığım ve dakikalarca alınmadığım için tak çare olarak NC atıp, ( NC herkes gittikten sonra, memur role devam etmedikten sonra gerçekleşiyor) başlamayı tercih ediyorum. Elimden farklı bir çözüm yolu gelmiyor. Duke adlı polis memuruna ulaşıp, durumu izah etmeye çalışıyorum fakat olumlu bir yanıt alamıyorum.( >> https://prnt.sc/21vmsor )  Araca bindirilmediğim için kaçabilirim, ayakta ve hareket ediyorum. Rolden kaçmak isteseydim Duke adlı polis memuruna PM yoluyla iletişim kurmaya çalışmazdım. (İdealim anlayışlı olmak)  O:-) Rol devamlılığı sağlamıyor. Geldiğimden sonra pingim hâlâ düzelmiyor ve lag yüzünden buga düşerek Blueberry kasabasına paslanıyorum.
>https://prnt.sc/21vmje7

Hatalı olduğumu düşünmüyorum, durumu izah etmeye çalıştım fakat arkadaş ile iletişime geçemedik. Savunmalar sonrasında hızlıca yetkili kararı verebilir, sonuçlanabilir.   :-\
« Son Düzenleme: 06.12.2021 00:38 heaven the deity »

#3 - 05.12.2021 20:44
Öncelikle merhabalar, bana açılan şikayet sanırım DM ve Metagaming, Sky Leonidovna adlı karakter Lux Aquane'nin sevgilisi rolünde ve polise yakalandıklarından öncede ise üzerinde silah taşıdığını karakterim bilmekte, ardından mesaj geliyor ve tutuklanacağını anlayıp, yardım etmesini istiyor.

Las Colinas'a varıyorum ve karşılaştığım manzara bu;

Bunun üzerine karakterim ilk oraya geçerek olayı anlamaya çalışıyor;

ardından bana mesaj geliyor ve tutuklanacaklarını gördüğümden dolayı kişiyi kurtarmayı deniyorum;

Ardından durumu kontrol etmek amaçlı uzaktan bakıyoruz ve araçların gittiğini fark ediyoruz, ardından o bölgeden gizlice uzaklaşıyoruz.

Bir mix veya da meta gaming ihlali olduğunu düşünmüyorum ortada, dm olayına gelirsek karakterler sevgili rolünde ve bana sesliye çağırdığımı söylemişsin, seni sesliye falan çağırmadım bana Sky'ın q attığını söyledin bende ise bu durumdan bilgisiz olduğumdan dolayı ona sordum. Ardından bana lagının olduğunun kanıtı atınca bende işime yaramayacağından sana atmak için discord istedim bu kadar, farklı bir diyoloğa girdiğimizi sanmıyorum.
Ayrıca Gun rp gibi bir rol döndürmek aklımda yoktu fakat orada kelepçe ve üzerinde silahını olduğuun bildiğimden dolayı böyle bir rol izledim. Bir hatamın olduğunu düşünmüyorum.

« Son Düzenleme: 05.12.2021 20:48 spyixgod »

#4 - 05.12.2021 20:48
Merhaba,

Rol esnasında araca bindirilmedim. Araç dışında olduğum için ateş açıldığı anda kaçtım, kaçtığım sırada bağlantı problemlerim nedeniyle oyundan bağlantım kopuyor. Bağlantımın koptuğunu internet sağlayacımın fotoğrafını atarak açıklayamam, bu yüzden oyuna dönüşe gelelim. Oyuna giriş yapıyorum, Duke adlı polis memuruna PM yolundan ulaşıyorum ve evin içine geliyor. Evin içerisinden beni almadan çıkış sağlıyor, durduk yere ellerimi kaldırmamı ve sonrasında hakaret içerikli IC bir cümle kuruyor.

Kelepçeli olmam nedeniyle bir eylem yapamadığım ve dakikalarca alınmadığım için tak çare olarak NC atıp, başlamayı tercih ediyorum. Elimden farklı bir çözüm yolu gelmiyor. Duke adlı polis memuruna ulaşıp, durumu izah etmeye çalışıyorum fakat olumlu bir yanıt alamıyorum.( >> https://prnt.sc/21vmsor )  Araca bindirilmediğim için kaçabilirim, ayakta ve hareket ediyorum. Rolden kaçmak isteseydim Duke adlı polis memuruna PM yoluyla iletişim kurmaya çalışmazdım. (İdealim anlayışlı olmak)  O:-) Rol devamlılığı sağlamıyor. Geldiğimden sonra pingim hâlâ düzelmiyor ve lag yüzünden buga düşerek Blueberry kasabasına paslanıyorum.

Hatalı olduğumu düşünmüyorum, durumu izah etmeye çalıştım fakat arkadaş ile iletişime geçemedik. Savunmalar sonrasında hızlıca yetkili kararı verebilir, sonuçlanabilir.   :-\

[18:13:58] * Duke Maevefield kızı kelepçeler.
[18:14:00] Duke Maevefield sağ elini beline atar, kavradığı kelepçeyi Sky Leonidovna adlı kişinin bileklerine geçirir.
[18:14:03] Duke Maevefield: SUZIE!
[18:14:05] Duke Maevefield: ONU ARABAYA GÖTÜR!
[18:14:10] Telefonu titredi. (( Sky Leonidovna ))
[18:14:18] * Duke Maevefield kızın cebinden telefonu alır.
[18:14:22] * Suzie Saunders kadının koluna girer, hızlı bir şekilde yürütür.
[18:14:34] [CH: 990 S: YAKIN] Duke Maevefield: Çözeceğim işi.
[18:14:35] [CH: 911] Ryan Phelps: G-WASHINGTON-8, KOD3.
[18:14:44] Duke Maevefield: Hızlı, hızlı.
[18:14:49] Suzie Saunders: Hızlan!
[18:14:57] * Duke Maevefield elindeki telefona bakar.
[18:15:00] [CH: 990 S: YAKIN] Ryan Phelps: WASHINGTON hatta, 10-21.
[18:15:00] Ryan Phelps (telsiz): WASHINGTON hatta, 10-21.
[18:15:08] Suzie Saunders: Hadi!
[18:15:09] * Sky'ın telefonunda tuş kilidi var mı? (( Duke Maevefield ))
[18:15:10] Suzie Saunders kapıyı açar, Sky Leonidovna adlı kişiyi araca bindirir.
[18:15:17] * Parmak izi var. (( Sky Leonidovna ))
[18:15:18] Alvise Wilkins: Kalk kalk, geçti tehlike.
[18:15:19] Wilhelm Mosies: Alvise ne varsa benim başıma geliyor!
[18:15:28] * Duke Maevefield kapıyı açar, kızı nyüzüne bakar.
[18:15:28] [CH: 990 S: YAKIN] Sophia Bishop: 75229, Ateş ettiler fakat yönünü görmedik, yaralı yok.
[18:15:28] Sophia Bishop (telsiz): 75229, Ateş ettiler fakat yönünü görmedik, yaralı yok.
[18:15:34] [CH: 990 S: YAKIN] Ryan Phelps: Silah ne?
[18:15:34] Ryan Phelps (telsiz): Silah ne?
[18:15:37] Duke Maevefield: Bu telefonu şimdi açmazsan, seni gözaltında bekletirim.
[18:15:38] [CH: 990 S: YAKIN] Duke Maevefield: Deagle.

#5 - 05.12.2021 20:48
Hızlıca sonuçlanabilir..

#6 - 05.12.2021 23:17
Merhaba,

Kelepçeli olmam nedeniyle bir eylem yapamadığım ve dakikalarca alınmadığım için tak çare olarak NC atıp, başlamayı tercih ediyorum. Elimden farklı bir çözüm yolu gelmiyor. Duke adlı polis memuruna ulaşıp, durumu izah etmeye çalışıyorum fakat olumlu bir yanıt alamıyorum.( >> https://prnt.sc/21vmsor )  Araca bindirilmediğim için kaçabilirim, ayakta ve hareket ediyorum. Rolden kaçmak isteseydim Duke adlı polis memuruna PM yoluyla iletişim kurmaya çalışmazdım. (İdealim anlayışlı olmak)  O:-) Rol devamlılığı sağlamıyor. Geldiğimden sonra pingim hâlâ düzelmiyor ve lag yüzünden buga düşerek Blueberry kasabasına paslanıyorum.

Şahitliğimi onaylıyorum.
Sky_Leonidovna karakteri arabaya bindirilmedim demiş, bindirildiğinin kanıtı 

Ek olarak merak ettiğim konu şu, kelepçeliyken bir işlem yapamadığınız için nc atıp yeniden başlamak ne demek? Rol ortasında nc atıp karakterinizi yok ediyorsunuz. Bu bariz bir şekilde non-rp, hatta yetersiz oyuncu profili bile denebilir. Tabii bu yönetimin bileceği kısım.

Kişi kurtulmak için yönetimi kandırmaya çalışıyor.

« Son Düzenleme: 05.12.2021 23:26 BozkırınTezenesi »

#7 - 06.12.2021 18:09
Merhaba,

Şahitliğimi onaylıyorum.
Sky_Leonidovna karakteri arabaya bindirilmedim demiş, bindirildiğinin kanıtı  [spoiler]
Ek olarak merak ettiğim konu şu, kelepçeliyken bir işlem yapamadığınız için nc atıp yeniden başlamak ne demek? Rol ortasında nc atıp karakterinizi yok ediyorsunuz. Bu bariz bir şekilde non-rp, hatta yetersiz oyuncu profili bile denebilir. Tabii bu yönetimin bileceği kısım.

Memur role devam etmek istemediği, bırakıp gittiği için bunu yaptım. Yönetimi kandırmak mı? Normal bir Rolden Kaçmak & DM vs. bulunan şikayettesiniz.
Şikayeti baştan aşağı bir kez daha incelemenizi tavsiye ederim. Gerekli savunmayı yukarıda yazdım,  Ek bir savunma yapmayacağım, farklı yanıt vermeyeceğim. Yönetici kararı bekleniyor.
« Son Düzenleme: 06.12.2021 18:14 heaven the deity »

#8 - 06.12.2021 21:27
Merhaba,

Şahitliğimi onaylıyorum.
Sky_Leonidovna karakteri arabaya bindirilmedim demiş, bindirildiğinin kanıtı  [spoiler]

Memur role devam etmek istemediği, bırakıp gittiği için bunu yaptım. Yönetimi kandırmak mı? Normal bir Rolden Kaçmak & DM vs. bulunan şikayettesiniz.
Şikayeti baştan aşağı bir kez daha incelemenizi tavsiye ederim. Gerekli savunmayı yukarıda yazdım,  Ek bir savunma yapmayacağım, farklı yanıt vermeyeceğim. Yönetici kararı bekleniyor.
Memur neden role devam etmek istemesin? Hadi diyelim ki istemiyor, orada bulunan 4-8 memurun hiçbiri mi istemiyorda nc atıyorsunuz? :d Her neyse yorum yok.

#9 - 06.12.2021 21:54
Role devam etmek istemediğim gibi bir sonuca varmısın fakat anlamadığım şey şu, role devam etmek istemiyor olsam neden gelip sana teslim olman için uyarı yapayım. Role devam etmek istemiyor olsam sana bunu PM'den yazarım. PM'den yazmadım. Oyuna girdiğini /id ile gördüm ve tekrar evin içine geldim, geldiğimde orada duruyordun. Ben senin PM'ini farketmedim bile. Odaya girip ellerini kaldırmanı söylüyorum, tepki vermiyorsun. AFK olup olmadığına bakmak için gelip sana bir yumruk atıyorum, hit yemiyorsun. Bu yüzden ben orada beklemeye devam ediyorum, orada beklerken tekrar dışarıdan ateş ediyorlar, bu sırada da sen NC atıyorsun. Madem NC atacaksın arkadaşına niye ateş ettiriyorsun, burası da ayrı bir çelişki.

Ek-1, içeride beklediğime dair kanıt.