Konu: 01.12.2021 | Louisa_Lisaelly - Steve_Corch | CR - Trolling  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.12.2021 21:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Louisa_Lisaelly  @Skylex     -      Steve_Corch  (Kişinin forum adını bilmiyorum, etiketlerseniz sevinirim.  :garip: )
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: CR - Trolling.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek yaparken kişiler bana bulaştılar, Steve Corch ilk önce bana çarptı, bende kendimi araç ile savundum. Sonrasında gördüğüm kadarı ile direksiyonu Louisa'ya saldı. Sonrasında Louisa bana PIT, CR falan attı. Sonra bunların araçları patladı. Gittim malları araca yükledim. ((trucker kasıyordum.)) Sonrasında geri dönüş yaparken, yolda bunları gördüm. Aynı şekilde motorları patlaktı. Yükü bıraktım paramı aldım, yeni tura çıktım ve gişelere doğru giderken arkadaşlar yolda tekrardan yakaladılar beni. SSde ki MASKELİ ARKADAŞ Louisa karakteri, kişiler aracıma çarparak motorunu patlattılar ve seferimin yarıda kalmasına yol açtılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ters yoldan gelip çarpıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Louisa karakterinin cezasından önce olayı başlatan Steve'nin ağır ceza almasını istiyorum. Daha fazla 2-3 küfür daha etti fakat SSler bu kadar, aynı küfürleri tekrar tekrar etti zaten. Louisa karakterinden önce o'da 1-2 defa çarptı fakat onun SSlerini almadım, Aracı patladı muhtemelen tekrar yapmaz diyerekdende şikayet açmak istemiyordum fakat diğer turumda tekrardan böyle birşey yaptıklarında şikayet açtım. Umarım OOC kin oluşmaz.  :sampanya:

#1 - 01.12.2021 21:58
İlk olarak kendisi çarptı aracımızı pasif hale getirdi
« Son Düzenleme: 01.12.2021 22:03 kaganberkaykzl0 »

#2 - 01.12.2021 22:05
İlk olarak kendisi çarptı aracımızı pasif hale getirdi

:garip:

#3 - 01.12.2021 22:08
Louisa_Lisaelly  @Skylex  - Kişi ile discord üzerinden konuştuk ve iyi kalpliliğinden dolayı şikayeti geri çektim. Hatasının farkında en azından @kaganberkaykzl0 gibi yalan savunma yapmıyor. O yüzden şikayeti geri çekiyorum.

:sampanya:

#4 - 01.12.2021 23:12
Şikayet arşiv.