Konu: Readale Atkins - Emotesiz Saldırı  (Okunma sayısı 103 defa)

#0 - 01.12.2021 15:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Readale Atkins - @changingstyles
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/12/2021 15:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Emotesiz saldırı.

Alıntı
Emote kullanmadan saldırı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş emote vermeden bana saldırmaya başladı, ben karşılık bile vermedim beni RK edene kadar vurmaya başladı. Troll yapmadığım halde ck izinleri olmadığı halde bana adamlar seni ck etti hala buradasın trolleme diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın alabileceği en ağır cezayı almasını istiyorum, zaten önceden bile rol ortasında /q atmaktan ceza yemiş galiba şikayetçiyim arkadaştan.

#1 - 01.12.2021 15:51
Damien Lewis karakteri dün hood içerisinde korku rolünü hiçe sayarak rk edildi ve ardından cezalandırıldı. Kayıtlarda mevcuttur, çünkü dün yaşandı. Ardından bugün de gelip fail rp uygulamamak üzerine milleti kışkırtmaya çalışmıştır. Karakterime zarar uygulaması ile kendimi savunduğum için emoteyi o esnada yazamadım. Emoteyi aynı şekilde o da kullanmamıştır. Bende aksine arkadaştan şikayetçiyim. Troll yapmaktan başka bir şey yapmamaktadır. Teşekkürler.

#2 - 01.12.2021 16:00
Artı olarak ben dün hiç oyuna giremedim 400 dakika boyunca jailim vardı, yalan konuştuğun burada belli oluyor. Ve sana saldırdığımı dile getiriyorsun kendini savunuyormuşsun bilmem ne olay da bir arkadaşım da oradaydı, onu şahite yazacaktım da vazgeçtim olay fazla büyümesin diye. Ben sana saldırmadım kendin çok boş yere saldırdın artık ne oldu bilmiyorum, yalan atmaktan başka bir vasfın yok. Troll diye bir olay da yok ortada, siz kendinizi kral sanıyorsunuz hood bölgesinde. İşinize gelmeyen kişilere saldırıp silah sıkıyorsunuz anca xd ha birde o esnada ben sana saldırsaydım benden önce sen yere kapaklanırdın kanka, yalanlarını ona göre atarsan sevinirim.

#3 - 01.12.2021 16:39

#4 - 01.12.2021 16:40
Gerekeni yetkililere bırakıyorum

#5 - 01.12.2021 17:02
Bu Damian_Lewis isimli karakter troll yapıyor neden mi, şahıs mahalleye geliyor heleki bir onaylı birliğin mahallesine, arkadaş geliyor bizimle dalga geçiyor, arkadaşı dövüyoruz arkadaş yerde iken fear rp yapmadan küfürler savuruyor buyrun kanıtlar;

1 : https://www.hizliresim.com/106ofu5
2 : https://www.hizliresim.com/tlbd95o

#6 - 01.12.2021 17:16

Arkadaş beni bunny hop yaparak kovalıyor dövmek için, dayağını yiyip yere uzandıktan sonra da beni suçlu çıkarmaya çalışıyor. xd ne kadar gülünç insanlarsınız arkadaşlar, lütfen susun ve rolünüzü yapmaya devam edin. O:-)

#7 - 01.12.2021 17:17
Şikayet incelendi.

Karşılıklı hatalar bulunduğundan dolayı bu sefer ceza işlemi uygulanmayacak ama saldırı yaparken emote kullanmaya özen gösterin @changingstyles

Ek olarak, ekran görüntülerine bakıldığında rol anlayışınızı ve tavrınızı düzeltmeniz gerekiyor. Aksi taktirde ağır bir işlem uygulanabilir. @Craleone

Şikayet kapatıldı.