yaptıklarımda hata görmüyorum internet sağlayıcım türknet olduğundan arada internet sıkıntılaşıyor.
normal olarak araç sürüyorum polisin yanından geçiyorum, solluyorum bunda non rp drivinglik bir şey yok. Şehirde yanlamak ooc olarak yasak değil. Çarpma konusunda gelirsek yukarıda bahsettim ilk çarpmada polisten kaçmıştım orada polisleri görünce u çekip döndüm internetim gittiğinden öyle çarptım zaten görünür araç normal bir şekilde seyir bile etmiyor.
kişi pm den bana saçma saçma mesajlar atıyordu bende ona susacaksın suscan knk diyerek mesaj attım. Kışkırtıcak bir şey görmeiyorum.
Videoda ping kaynaklı bir sorun görünmüyor, öyle bir şey olacak olsaydı benim ekranımdan çok belli olurdu. Skate Park'taki olay da internet kaynaklı değil, ESC ile yapıyorsun.
Evet, normal bir şekilde araç sürüyorsun ama şu mantık çerçevesinde hareket etmen gerekiyor;
bir insan polisin yanından geçerken polisin gözüne soka soka neden trafik ihlali yapar? Bunun cevabını videodaki sahnelere göre mantık çerçevesinde verebiliyorsan herhangi bir sorunumuz kalmayacak demektir. Hiç kimse realist düşünecek olursak keyfi para cezası istemez, zengin ya da dünyalara sahip olsan bile mantık dışı bir durum. Bir-iki kez yapılmış bir şey olsa polis inisiyatifine göre görmezden gelinir/gelinmez ama sen kartlarını çok açıkça belli ederek polisi peşine takmak istiyorsun.
Polise çarptıktan sonra kaçtığını söylüyorsun, bu da saçma bir durum. Polisle trafik kazası yaşadığın zaman kaçmanı gerektirecek bir durum yok, trafik memuru gelir ve olayı soruşturur. Haklı/haksız tarafı tespit ederek gerekli yaptırımları uygular, onların iyi olup/olmadığına bakarsın. Kaçman daha çok şüphe çeker, herkes polislerle trafik kazası yaşayabilir. Trafik kazası geçiren sivil kötü birisi mi olmuş oluyor? Hayır.