Konu: Aktif rolde /q ( Rolden kaçmak)  (Okunma sayısı 269 defa)

#0 - 30.11.2021 23:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Logan Santilli @LogaN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yukio Alas

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30/11/2021 : 20:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba. İlk olarak bölgemize bir saldırı yapılıyor, kişi sslerde belli. Kendisi bizim bölgemize silah ile ateş açmakta. Biz onu farkediyoruz ve ona doğru arkadan gitmeye başlıyoruz. Bizi görüp kenara geçmeye çalışıyor ve başarısız olduğu zaman da /q çekiyor. Rolden kaçıyor ve geri gelmiyor,  role devam etmiyor. Eğer bir role giriyorsa onu sürdürmesi gerektiğini biliyorum. Orada bekliyorum fakat kişi oyuna gelmiyor. Chatime rol de bağlantı kopardığı gözüküyor. Bunu bilerek yapıyor. Onu vurmamam için.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişileri fazlasıyla ortak nezakete davet ettim fakat gelmediler. Forum'da şikayet açarken de üslupları oldukça gereksiz.

#1 - 01.12.2021 00:02
Videolu savunma gelecek.

#2 - 01.12.2021 00:55
Selamlar. Attığım videoda göreceksiniz ki ne çatışma esnasında q attım, ne de silahlı birini gördüm. Şikayeti açan kişinin, ona karşı açtığım şikayeti geri çekmem için bu şikayeti açtığını düşünüyorum. İyi seyirler.

Videoyu izleyip durumu benim gözümden gördüğünüzde anlayacaksınız ki ne çatışmadan ne de başka bir şeyden haberim var. Savunma için yeterli olduğunu düşünüyorum, başka ileti göndermeyeceğim.

#3 - 01.12.2021 01:14
Selamlar. Attığım videoda göreceksiniz ki ne çatışma esnasında q attım, ne de silahlı birini gördüm. Şikayeti açan kişinin, ona karşı açtığım şikayeti geri çekmem için bu şikayeti açtığını düşünüyorum. İyi seyirler.

Videoyu izleyip durumu benim gözümden gördüğünüzde anlayacaksınız ki ne çatışmadan ne de başka bir şeyden haberim var. Savunma için yeterli olduğunu düşünüyorum, başka ileti göndermeyeceğim.

Aktif bir rol var ve sen oyundan çıkıyorsun. Dikkat çektiğini düşünerek. Buna güldüm kanka. O zaman bende hırsızlık yaptıktan sonra dikkat çekmemek için oyundan çıkayım. Orada emotesiz şekilde yere yatıyorsun, adam seni sırf görmesin diye. Bu da bir kural ihlalidir.
Kişi kendi savunmasın da söylüyor aktif rolden çıktığını. Video'da kural ihlalleri var, dikkatli incelenirse sevinirim.  İyi forumlar.

Aktif rolde /q var. Kaza yapıyorsunuz kazaya uygun rp yok 3 takla atmasına rağmen arabanın.Duvardan duvara mı atlamak dersin, her şey var mübarek. Duvarın üstünden oyunucuyu farklı şekilde görmek için bug abuse yapılıyor. Her türlü ihlal kendi videosun da var.

Sana insan gibi forumdan ortak nezaket adına pm atıyorum kardeşim benim. Aramız da halledilsin forum savaşlarına dönmesin diye. Buna bile kin kapıyorsunuz ya. Halinize gülüyorum. Örnek adamsın. "FAZLA DİKKAT ÇEKTİĞİM İÇİN AKTİF ROLDE /Q ATTIM".  :D Güldüm buna.
« Son Düzenleme: 01.12.2021 01:34 Scofield »

#4 - 01.12.2021 01:35
Utanılacak veya ihlal sayılabilecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Çatıdayım, etrafımda kimse yok, bir çatışma yok, takip/kovalama yok, düşman yok. Bug nedeni ile aracımız altımızdan gitti. Arkadaşım göğüsünde silahı ile yolda afk kaldı. Bir başka troll oyuncu ona car ram atmaya başladı. Başımıza gelebilecek bütün role aykırı durumları yaşadım. O an en mantıklı hareket benim için oyundan çıkmaktı. Bir söze bakıp bu kadar güldüysen de cidden eğleniyorsun demektir. Üslup problemi olan ben değilim. Dediğim gibi, ihlal yaptığımı düşünmüyorum. Şikayet sonuçlanabilir.

(''Dikkat çektiğimi düşünerek oyundan çıktım'' cümlesi biraz saçma durmuş, sen söyleyince fark ettim. Fakat ihlal sayılabilecek bir durum değil. Aktif bir rol içerisinde değildim videoda gördüğün gibi. Yani gülmekle yetinebilirsin)

#5 - 01.12.2021 01:37
Utanılacak veya ihlal sayılabilecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Çatıdayım, etrafımda kimse yok, bir çatışma yok, takip/kovalama yok, düşman yok. Bug nedeni ile aracımız altımızdan gitti. Arkadaşım göğüsünde silahı ile yolda afk kaldı. Bir başka troll oyuncu ona car ram atmaya başladı. Başımıza gelebilecek bütün role aykırı durumları yaşadım. O an en mantıklı hareket benim için oyundan çıkmaktı. Bir söze bakıp bu kadar güldüysen de cidden eğleniyorsun demektir. Üslup problemi olan ben değilim. Dediğim gibi, ihlal yaptığımı düşünmüyorum. Şikayet sonuçlanabilir.

(''Dikkat çektiğimi düşünerek oyundan çıktım'' cümlesi biraz saçma durmuş, sen söyleyince fark ettim. Fakat ihlal sayılabilecek bir durum değil. Aktif bir rol içerisinde değildim videoda gördüğün gibi. Yani gülmekle yetinebilirsin)

Eğlenerek oyun oynadığım doğru. Kimseye kinlenmem bir oyun için, sen gibi. Sana forumdan düzgünce konuşalım diye bir pm atıyorum ona bu bile kin için kullanıyorsun. Onu geçtim. "Aktif bir rol var, biz seni görüyoruz. Seninle role gireceğimiz zaman /q atıyorsun. Saldırı yapacaksan, tam yapacaksın. /q Atmayacaksın." Daha da yazmam.

#6 - 01.12.2021 01:46
''Saldırı yapacaksan, tam yapacaksın'' Mafya özentisi lafların ve rollerin için MTA'ya dönebilirsin. On yaşındaki çocuktan laf yemek için oynamıyoruz bu oyunu. Haddini bil ona göre konuş. Savunmam açık ve net, uzaktan görmüşsün sıkmak istemişsin ama ben çoktan oyundan çıkmışım. Videomda seninle bir alakam bile olmamış. Başka ileti göndermeyeceğim.

#7 - 01.12.2021 01:55
''Saldırı yapacaksan, tam yapacaksın'' Mafya özentisi lafların ve rollerin için MTA'ya dönebilirsin. On yaşındaki çocuktan laf yemek için oynamıyoruz bu oyunu. Haddini bil ona göre konuş. Savunmam açık ve net, uzaktan görmüşsün sıkmak istemişsin ama ben çoktan oyundan çıkmışım. Videomda seninle bir alakam bile olmamış. Başka ileti göndermeyeceğim.

'"'Saldırı yapacaksan, tam yapacaksın'' Mafya özentisi lafların ve rollerin için MTA'ya dönebilirsin. On yaşındaki çocuktan laf yemek için oynamıyoruz bu oyunu. Haddini bil ona göre konuş. "

Ne denebilir ki? Saygımı koruyorum sana karşı, terbiyemi bozmuyorum. Tekrardan. Kim büyük anladın mı şimdi?
« Son Düzenleme: 01.12.2021 03:10 Scofield »

#8 - 01.12.2021 17:29
Şikayet incelendi.

Ekran görüntüleri ve savunmaya bakıldığında arkadaşınızı ezen adama ateş açıyorsunuz ve bir tarafa geçip quit atıyorsunuz. Bu hatanızı kabul ediyorsunuz.
Ateş ettikten bir süre sonra oyunda durmak zorundasınız. Karakter cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.