Konu: 30.11.2021 Brandon Coleman, Dwight Stanfield  (Okunma sayısı 112 defa)

#0 - 30.11.2021 13:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Pscy Brandon Coleman, @librainn Dwight Stanfield

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz ateş

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Marina açıklarında, turuncu sahipsiz bir araba buluyorum. Daha sonra alt tab attım, bir şeye bakmam gerekiyordu. Oyuna döndüğümde ise iki kişi gelmiş yanımda konuşuyordu, korktum ve kaçtım. Bir anda emotesiz şekilde ateş etmeye başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza alsınlar.

#1 - 30.11.2021 14:22
Öncelikle merhaba savunmam şu şekildedir,

arkadaşımın bağlantısı koptu ve oyundan düştü kenarda onu bekliyordum oyuna girdiğinde aracının çalındığını söyledi ve kişiyi takipledik arkadaşı uyardık fakat kendisi durmayıp ısrarla kaçtı, daha sonrasında Dwight drive-by attı ve araç bozuldu buna rağmen ısrarla kaçmaya devam ediyordun ve bayıldın bu şikayetteki tek kural ihlalin alt karakterle illegal rol yapman olduğunu düşünüyorum, gerekli videoyu izleyebilisiniz. Emote vesaire verildi.

https://streamable.com/au1lqo

#2 - 30.11.2021 14:33
yolda gördüğüm boş arabaya anlık bindim ve kovaladınız, tüm olay bu. Kasıtlı olarak illegal bir role girişmedim. Verdiğiniz emote benim ekranımda gözükmek zorunda, gözükmüyor. Sonuçlanabilir.

#3 - 30.11.2021 15:06
Kasıtlı olarak binmedin mi? Şaka mısın dostum gerçek hayatta önüne gelen motoru açık tüm arabalara biniyorsun sanırım? :d

#4 - 30.11.2021 16:07
Çirkefliğe  gerek yok, şikayeti geri çekiyorum. Arşivlenebilir @breackner

#5 - 30.11.2021 16:10
K&A.