Konu: [30.11.2021] Maske_26163 - Hile şikayeti  (Okunma sayısı 633 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2021 03:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske İD: Maske_26163@Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Sophia Bishop @Wostar
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 30.11.2021 Saat 00:47 civarlarında destek çağrısına yöneldik. Bölgede bu silahlı adamlarla çatıştık kişide Slient aimbot olduğunu düşünüyorum, attığı mermiler duvar deliyor ve beni yaralıyor. İncelenmesini talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 30.11.2021 03:21
@bertukey Savunma bekleniyor.

#2 - 30.11.2021 15:35
Gelecek. Evde değilim müsait olunca savunma yaparım.

#3 - 30.11.2021 16:33
Şahitliğimi onaylıyor ve karşı tarafın savunmasını merak ediyorum.

#4 - 30.11.2021 22:10
Merhaba, savunma için biraz geç oldu, yeni müsait olabildim. Şikayet için eklediğiniz videoda canınız iki (2) herhangi bir silah ile bir hit alsanız bile yaralı durumuna düşeceksiniz, size deagle ile ateş ediyorum. Daha önce aldığınız hasarları nereden aldığınıza dair bir ekran görüntüsü ekleyeceğim. Mevcutsa /hasarlar kaydınızı atabilir misiniz? Bütün aldığınız hasarların benden geldiği kanısına nereden vardınız? Bunları da yazarsanız sevinirim.

Mermi duvarın/ağacın arkasından gelmiyor. Ateş etmek için ağaç arkasından sıkıyorsun ve benim sıktığım mermi geliyor. Görüntüde de görünüyor. Bakabilirsin, kullandığım bir hile yok.

İki (2) can:

Alıntı
Daha önce aldığınız hasarları nereden aldığınıza dair bir ekran görüntüsü ekleyeceğim.

Farklı oyunculardan birden fazla ateş alınan kısım, son eklediğim polis arabası ekran görüntüsünde videonuzda olan kısma giriş yapıyorsunuz. Ve dört farklı oyuncudan ateş almışsınız. Üstte dediğim gibi hasar kaydını eklerseniz daha sağlıklı olacaktır, iyi geceler.

« Son Düzenleme: 30.11.2021 22:19 bertukey »

#5 - 03.12.2021 15:49
Selam, çatışmanın sonlarına doğru video kaydına giriyorsunuz ve canınız iki. Önünüzde tam olarak obje olmadan savaşırken bir hit yiyerek düşüyorsunuz, burada problem bulunmuyor. Hile kullanımı bulunmuyor.