Konu: @Scofield Jin Chiba | DM, Rk.  (Okunma sayısı 332 defa)

#0 - 30.11.2021 00:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Scofield Jin_Chiba

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Görüntüdeki karakterler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.35-37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, RK.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brawl rolünde düştüğü için ateş açıyor, ciddi bir sebebi varsa sunabilir. Üstelik RK'lıyken ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Neden yaptığını sorduğumda ise anlamsız cevaplar aldım; kuralı böyle biliyordum, sıkmak için yeterliydi agresif rol yaptınız vs gibi. Birlik yöneten bir oyuncusunuz, lütfen kurallara ve rollere özen gösterin. Çirkin görüntüler sergilemeyelim.

#1 - 30.11.2021 00:39
Detaylı bir video gelecek, hazırlamama izin verin. Fikirlerinizi kendinize saklayın. " Birlik yöneten bir oyuncusunuz, lütfen kurallara ve rollere özen gösterin." Daha sonuçlanmadan karar vermeyin.
« Son Düzenleme: 30.11.2021 00:42 Scofield »

#2 - 30.11.2021 00:49
RK net bir şekilde gözüküyor, kural ihlali aşikar. Bunun bir DM olmadığı yönünde savunma yapmanız yeterli, sonucunu bekleyelim dediğiniz gibi.

İçeride bir suç ailesinin iki yeminli üyesine böyle konuşursan dışarıda seni haliyle döverler. Lise çıkışı mevzusu değil içerideki.

#3 - 30.11.2021 00:52
RK net bir şekilde gözüküyor, kural ihlali aşikar. Bunun bir DM olmadığı yönünde savunma yapmanız yeterli, sonucunu bekleyelim dediğiniz gibi.

İçeride bir suç ailesinin iki yeminli üyesine böyle konuşursan dışarıda seni haliyle döverler. Lise çıkışı mevzusu değil içerideki.

Tek bir savunma yapacağım, bu bir oyun. Sakin ol. "Lise çıkışı mevzusu değil içerideki." kışkırtmaya devam edecek misin? OOC bir kavga etmedik kanka. "ROL de kavga ettik. Sen de haklı olarak şikayet açtın. Ben de savunma yapacağım daha ne uzatıyorsun?"
« Son Düzenleme: 30.11.2021 00:55 Scofield »

#4 - 30.11.2021 01:18
Öncelikle rolün başlangıcı Raskalovun beni IC olarak arayıp Little Fierro'da kiler ile görüşmeye gittim, onlar ise beni dövdüler. Bana yardımcı olur musun? Diye IC olarak araması ile başladı. Video'da gördüğünüz gibi Raskalov ile beraber onların kumarhanesin de toplanıyoruz. Ondan sonra Little Fierro'ya geçiyoruz, video da gördüğünüz gibi "RASKALOV HANGİLERİ DİYE SORUYORUM." O da gösteriyor. Aramızda ilk brawl başlıyor, bitiyor. Sonra bir adamlarını yakalıyoruz. Aracın içerisin de ona şöyle bir cümle kuruyorum. " SENİ DÖVECEK HALİMİZ YOK, ÖDEŞTİK. KONUŞALIM İN." Adam da araçtan iniyor, konuşmaya geçiyorum. Bundan önce CHİKO. Ben mekana girdiğim gibi şunu kullanıyor. "RASKALOV BİR ÇOCUĞUN OLDUĞUNU BİLMİYORDUM?" Kesinlikle sorun burada başlıyor. Video'da gördüğünüz gibi hiç bir şekilde karşılık vermiyorum. Mulliang ile konuşurken video'da belli. "KONUŞUP ANLAŞACAKLARINI SÖYLÜYORUM". İki defa alttan aldım. Çıkarken bana farklı kelimeler ile laf çarpıtıyor. Onları da alttan alıyorum. Sonra "MARİO ROSSİ ÇAR SÜREKLİ TEHDİTLER SAVURUP, KIŞKIRTIYOR, BİZ NE KADAR DOSTLUĞA GİTSEKTE VİDEO'DA BELLİ. HER YERDE BİR LAF." Sonrasın da tekrar tehdit ediyor. Ben de "SENİN AMINA KOYARIM" diyorum. Bu kadar kışkırtma, tehdit ve küfüre bu gayet normal. Ardından dışarı çıkıyorum, dışarıda da konuşuyoruz ve adam bana saldırıyor, tekrar bir brawl başlıyor. Benim kafamı ezip, sürekli yerde tekmeliyor. "BUNUN DOĞALINDA KARAKTERİM KİŞİLERE KİNLENİYOR, İNTİKAM DUYGUSU BESLİYOR. BİR BRAWL'DA DÜŞTÜĞÜM İÇİN BRAWL İLE KARŞILIK VEREMİYORUM, KURALLAR. BU YÜZDEN SİLAH İLE KARŞILIK VERİYORUM YANİ BİR ÇATIŞMA. " Kişiye bunu bildiğimi, ayrıntılı bilmediğimi söylüyorum pmden. Sanırım anlamamış. " GLM GARAJ, şehir de pek çok birlik ile ortak iş yapan bir garaj. Farklı bağlantıları var, sen GLM oluşum liderini veya üyelerine böyle davranışlar sergilersen, IC OLARAK KARŞILIĞINI FAZLASIYLA ALIRSIN. Sıkma sebebim açık ve net. RK kuralına gelecek olursak. Kişiye fazla bilmediğimi. Bildiğim kadarıyla böyle olduğunu söyledim.

EK OLARAK: Karşı birlik "Çocuklar dışarı diyor" Kimse sorun etmiyor bizden, role bakıyoruz. "MARİO ROSSİ, Razkalovun dediğinden sonra gösterdiği tepki. Bu kadar brawl döndürüp, ilk baştan beri laf sokma çabasına giren birisine fırsat bu kadar verilir, devamın da karşılık veriyorum.

Kanıt 1;

Kanıt 2;

Kanıt 3; (Dışarıda bile hala devam ediyorum alttan almaya bak.) /

Bu kadar alttan almamıza rağmen, hangimiz agresif? Yapma gözünü seviyim.

Savunmam bu kadar. Kanıtlarımı atabilirim şimdi.

Tanışmıyor olmamıza rağmen direkt mekana girdiğim gibi laf yemem. /

Detaylı Video; 

EK OLARAK; (( Brawl'da yumruk ile düşüyorum, kurallarda brawl ile düşünce braw ile karşılık veremezsiniz diyor. Çatışma ile veriyorum, bir yumruk ile adam ölmüyor veya bayılmıyor. Ağır hasar almadığım için rolümü sergiliyorum.))

Savumam bu kadar. Detaylı incelenmesini talep ediyorum.  :vays: :nays:
« Son Düzenleme: 30.11.2021 16:54 Scofield »

#5 - 30.11.2021 18:41
Yumrukla yaralıya düşürülüyorsun. Dört saatlik bekleme sürecinin ardından karşı hamlede bulunabilirdin. Silahla yaralıya düşürüldüğünde ise sekiz saat. Bana böyle söylendi ve böyle biliyorum. Sende biliyor olmalıydın. İhlal yaptığın açık ve net.

#6 - 01.12.2021 14:31
Merhabalar, şikayet incelendi.

Jin_Chiba karakteri Revenge Kill ihlalinden cezai işleme tabii tutulacak.