Konu: Gordon Parman - DM  (Okunma sayısı 223 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.11.2021 19:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gordon Parman @kandökülecek

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Yanına gidiyorum sebepsiz yere ateş ediyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 30.11.2021 11:35
@kandökülecek Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 30.11.2021 11:50
@breackner ceza aldığım diğer bir şikayetin rolüydü, bu arkadaş da ıc olarak onlardan beni kovaladığını zannettim peşimden ayrılması için havaya ve arabasının tekerlerine ateş ettim hiçbir hit yemedi direkt kendisine sıkmadım. Sadece Bright olusumuna karşı ateş açtığım için onlardan birisini arkamdan kovalar gördüğümde korkutmak için kaçmak için ona da ateş etitm bu kadar. Karakteri düşürme gibi bir amacım yoktu da zaten düşürmedim de iki tane havaya sıkıp sonra arabamla kaçtım izimi kaybettirdim.

#3 - 30.11.2021 11:51
Videonun devamını da arkadaş atarsa, o geri gittiğinde ben de koşarak arabama kaçtığım görülebilir.

#4 - 30.11.2021 11:55
@Kolley videonun devamını yükleyin, mevcut ise.

#5 - 30.11.2021 18:46
Kimse seni kovalamadı. Devamı mevcut değil, şahsıma ateş ediyor. Emote de mevcut şahıslara ateş eder yazıyor. Zaten canım gidiyor ve direkt olarak silahı bana doğrultup sıkıyor. Kovaladığımın kanıtı varsa, buyrun bekliyorum. Yetkiliyi kandırma.

#6 - 01.12.2021 12:23
kandökülecek kullancısının foruma erişimi yokmuş onun ricasıyla onun ağzından yorum göndereceğim.  @breackner

Alıntı
O an video almıi olmamanın imkânı yok. Herhangi bir video programı kullanıyorsan hızlıca kapatamazsın çünkü beni kovalamaya devam ettin. Nvidia ayarlarından son sahneleri yakalama özelliğinde de kullanıyorsan en az iki dakikaya kalıyor o da. Videonun devamının olmama imkânı yok.

#7 - 02.12.2021 03:00
Videoda doğrudan kişiye, kafasına doğru ateş ediliyor. DM sebebiyle cezalandırılacak.