Konu: Scoot_Maxwell William_Maxwell Fear-RP-Yaralı kural ihlali-DM  (Okunma sayısı 357 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.11.2021 00:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William_Maxwell @Batyouone Scoot_Maxwell @Parts

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @SARSILMAZ @Scofield @oknkvn123 Ritsu_Yamazaki Jin_Ciba Valentino_Maximilano ve sslerde'ki arkadaşlar.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:FEAR-RP  Yaralı kural ihlali, DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jin ve diğer arkadaşlar ile mekanı tanıtmak için içeri girdik arkadaşlar reklamdan bizim sokakta noodle sattığımızı duymuş. Mekanın kapalı olduğunu söyledik agresif bir şekilde giriş parasını geri istediler.Dışarı çıktığımızda kavga başladı, kişileri düşürdük. Scoot adlı oyuncu ayağa kalktığı anda bize orta parmak çekti. 10-15 dakika sonra tekrar gelip sokakta küfür edip kuralları ihlal etmeye devam ettiler. Kişiler rolumuzu baltalamayı sürdürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Buda tekrar sokağa geldiklerine dair ssler;

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını arz ederim.

« Son Düzenleme: 29.11.2021 00:59 KOKAINCI »

#1 - 29.11.2021 00:57
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 29.11.2021 00:58
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 29.11.2021 01:20
William Maxwell olarak savunmam şu şekilde;

Karakterler ilk olarak bize agresif rol sergiliyor ve sonra brawl rolünü ilk onlar başlatıyor Scoot_Maxwell'in kafasında şişe kırarak fotoğraftan görebilirsiniz:

Şikayeti açan oyuncuların karakterlerini tek tek inceledim vücutları zayıf ve çelimsiz olduğu için ve karakterimin kas ve dayanıklılığı yüksek olduğu için kavga rollerine karşı dayanıklıyım söylediğim üzere ortalama üzerinde bir dayanıklılığım var ve genellikle cesur tavır sergileyen bir karaktere sahibim, ayrıca Scoot'da agresif bir karakter daha önceki rollerden tanıyanlar vardır elbette.

Yaralı kural ihlali savunmasına da gelirsek kanıtı burada

Not: karakterimin dayanıklı olmasına karşın yine de gittim yaralarını tedavi ettirdim ne olur ne olmaz diye, dostum silah mermisi yemedik brawl rollerinde böyle olur.

#4 - 29.11.2021 01:37
Merhabalar iyi akşamlar iyi forumlar.Ben Scoot Maxwell olarak savunmamı yapıyorum.Öncelikle yaklaşık beş yılı aşkın bir roleplay geçmişim var ve ben hayatım da ilkkez böyle bir role şahit oldum.Sırf Yakuza adlı aileyi canlandırdıkları için bu kadar agresif rol yapmaları açıkcası garibime gitti.Arkadaşlara William Maxwell'inde attığı ss'de görüldüğü gibi herhangi bir agresif rol sergilemedik sadece reklamda yazan yere girdik ve sertçe çıkmamızı istediler bende giriş ücretini istedim sonuçta reklamı atmışlar fakat kapının önüymüş ve rolde radyodan duyduğumuzu belirtmemize rağmen hala ve hala görmüyormusun gibi falan bi İc,Ooc karışımı birşey oldu arkadaşı öncelikle burada uyarıyorum bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır :).Tabi ki öğretmek bana düşmez fakat sadece elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.Ondan sonra arkadaşlar aniden saldırdı ve bizde emotelerimizi vererek saldırdık.Bizi düşürdüler eyvallah hiçbir problem yok fakat üstüme izin almadan tükürdüler ve ayrıca pm'den belirtmeme rağmen kendi kafasından kural uydurup role devam etti ve ayrıca yaklaşık 1 dakika sonra beni yeniden yumruklayarak düşürdü ve Spawn kill kuralını çiğnedi açıkcası bunlar rollerde olabilecek şeyler.Hatasız kul olmazmış nihayetinde.Yani arkadaşımızın mantığı da şu biz beş kişiyiz siz iki kişisiniz bizden korkun şimdi role bağlı değişebilecek bir durumda kendi kafasına göre hareket etmesi bence yanlış çünkü kas seviyelerimiz düşük değil ve üstüne üstelik genç ve dinamik bir rol sergiliyoruz İc olarak buna dayanarak korku rolü yapmak açıkcası saçma geldi.Sonuçta herhangi bir onaylı Hood veya Onaylı bir birlik alanı içinde değildik ve şahıslar da öyle bir birliğe mensup değil.Bundan dolayı Fear Rp sergilemedik.Burada hatalı olduğumuzu düşünmüyorum ve yeterince açık konuştuğumu düşünüyorum.Burada Dm olduğunu sanmıyorum bu yüzden savunma yapma gereği duymuyorum.Gerekenin yapılmasını arz ediyorum yeniden iyi forumlar iyi akşamlar..... :vice:
« Son Düzenleme: 29.11.2021 01:43 Parts »

#5 - 29.11.2021 01:42
Burada yaralı kural ihlali yapmadığımın kanıtını atıyorum yeniden iyi forumlar..
https://www.hizliresim.com/bheilu7

#6 - 29.11.2021 01:43
Az önce baktığımda dm üzerine bir başlık yoktu arkadaş canı sıkıldıkça kural ihlali ekliyor herhalde, attığımız kanıtlardan da anlaşılacağı üzere dm yoktur. Karakterler IC olarak düşmandır.

#7 - 29.11.2021 01:44
7 Kişinin arasında Fear RP yapmıyorsunuz bu 1. si, sizi bayıltıyoruz, kalkıp tahrik etmeye ve Fear RP yapmamaya devam ediyorsunuz. Aradan 15-20 dakika geçiyor tekrar geliyorsunuz ve yine kalabalık olmamıza rağmen tahrik ediyorsunuz, üzerine polise sığınıyorsunuz. @Heavenly o esnada rastgele aracına binmeleri sebebi ile olaya şahit olmuştur.

#8 - 29.11.2021 01:51
5 sene roleplay yapıp nerde hangi kuralı öğrenememiş olman açıkcası beni üzdü. Sayı olarak üstünüz ve YAKUZA kültürünü canlandırıyoruz. Orada yumruk atmak yerine silah çekerekde karşılık verebilirdik, bunları düşünmeden rol yapmamanız gerekir. En azından kurallar çerçevesinde böyle olur. Biz dinamik rol yapıyoruz genciz karakterimizin dayanıklılığı güçlü vs gibi cümlelerin arkasına sığınarak rahat bir şekilde kural ihlali yapamazsınız. SS'lerde göründüğü gibi ve kendi ağzınızla söylediğiniz gibi kişi olarkak üstünüz, bizim hood bölgemizdesiniz, IC olarak dayak yiyorsunuz, tekrar gelip küfür ederek kışkırtıyorsunuz. Şuna da bir açıklık getireyim dayak yediğiniz karakter ile 1 saat boyunca brawl roluna giremezsiniz. Kuralları tekrar okumanızı öneriyorum, yetersiz RP bilgisi olarak da bir başlık açsaymışım keşke diye düşündürtüyorsunuz.

#9 - 29.11.2021 02:01
5 sene roleplay yapıp nerde hangi kuralı öğrenememiş olman açıkcası beni üzdü. Sayı olarak üstünüz ve YAKUZA kültürünü canlandırıyoruz. Orada yumruk atmak yerine silah çekerekde karşılık verebilirdik, bunları düşünmeden rol yapmamanız gerekir. En azından kurallar çerçevesinde böyle olur. Biz dinamik rol yapıyoruz genciz karakterimizin dayanıklılığı güçlü vs gibi cümlelerin arkasına sığınarak rahat bir şekilde kural ihlali yapamazsınız. SS'lerde göründüğü gibi ve kendi ağzınızla söylediğiniz gibi kişi olarkak üstünüz, bizim hood bölgemizdesiniz, IC olarak dayak yiyorsunuz, tekrar gelip küfür ederek kışkırtıyorsunuz. Şuna da bir açıklık getireyim dayak yediğiniz karakter ile 1 saat boyunca brawl roluna giremezsiniz. Kuralları tekrar okumanızı öneriyorum, yetersiz RP bilgisi olarak da bir başlık açsaymışım keşke diye düşündürtüyorsunuz.

Birincisi kimin yetersiz rol bilgisine sahip olduğu tartışılır, sanırsam daha önce başka bir platformdan geldiniz burada kuralları siz belirlemiyorsunuz. Yöneticiyi bekleyin şikayetinizi açtınız ve biz de savunma yaptık mahkeme salonu değil burası sanıklar tek tek dinlenmiyor. Lütfen konuyu güncel tutarak yetkilinin işini zorlaştırmayın.