Konu: Ivan Baranov - Yetersiz Rol Bilgisi ve ihlaller.  (Okunma sayısı 257 defa)

#0 - 28.11.2021 20:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ivan_Baranov @StrachB

Olaya dahil olan şahit karakter adı: S/S Florencia Thirteen oluşum üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Geçtiğimiz günlerde, her saat.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bunny Hop
Trolling
Hatalı /do
Yaralı Kural İhlali
Fear-RP
Yetersiz Rol Bilgisi
Türkçe Terim
AFK oyuncuyla etkileşime geçmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, Ivan Baranov karakteri son bir haftadır El Corona'da rol yapan karakterlere dadanmış durumda. Bunu yapmasında hiç bir sorun yok, IC karakterlerimize kin besleyebilir, tek başına olması ihlal olsa da seti bitirmeye çalışabilir lakin bunu yaparken ciddi anlamda ihlal yapıyor ve rolümüzü baltalıyor. Ekran görüntülerini aşağıya bırakacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Türkçe terim.

AFK oyuncuyla etkileşime geçmek, düşürmek. Çatıda AFK'dım, oyuna döndüğümde yaralıydım.

Fear-RP. Yaralı Kural İhlali.

Powergaming, dene atmadan CarJack atıyor ve karakterimin aracını çalıyor.

Türkçe Terim 2

Hatalı /do.

Bunny Hop.

Yaralı Kural İhlali, düştüğünün kanıtı yukarıda var.

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılırsa müteşekkir oluruz, yasaklanırsa ondan kurtulur ve rollerimize devam edebiliriz.

#1 - 28.11.2021 20:38
Son SS haricinde önceki atılan SS ler benim cezasını yediğim şikayetlerde incelenmiş durumda, o ss leri silebilir ve son ss i koyabilirsin.

#2 - 28.11.2021 20:39
Bugün sabahında yapılan rolleri delleme kararı almıştı, bütün çeteniz fakat bazı rolleri dellemek istemediler ve son ss yüzünden bana saldırdılar. Kalkıp kaçtığımda biri peşimden geldi ve ben onu ittirme rolü yaptım ve bir yumruk attım, maalesef canı azmış ve yere düştü.

#3 - 28.11.2021 20:41
Araçtan atma kuralı hakkında bir bilgim yok, fakat emoteyle beraber attığım için kişinin yol ortasında durduğu belli olduğu için onu alıp araçtan attım dene yapılması gerektiğini bilmiyordum.

#4 - 28.11.2021 20:42
5. SS'te rahat konuşma sebebi direk olarak Gervasio ile rol içinde herhangi bir kavgamızın kalmamasıdır. Önceki durumlarda Agustin hesabı zaten bana saldırmıştı.

#5 - 28.11.2021 20:43
Son SS'te do dan belirtildiği üzere, RK lıyım ve ittirdiğim için düştün, ve oradada belirttiğim gibi RK yemedin sadece ittirme emotesi verip yumruk attım ve canın az olduğu için düştün.

#6 - 28.11.2021 20:45
Çatıda AFK kalma olayı tamamıyla yalan, afk kalmana rağmen hasar işliyorsa direktman afk kalmamak anlamına geliyor, çatı bölgesi direk olarak bizim görebildiğimiz pozisyonda bir yer.

#7 - 28.11.2021 20:46
3 SS'teki hatamı kabul ediyorum, ona göre bir ceza verilebilir.

#8 - 28.11.2021 20:47
Bunny Hop'u yakın zamanda adminin önünde yaptım ve herhangi bir uyarı almadım, Bunny Hop u gerekli durumlarda yetişme esnasında yaparım fakat bununla ilgili herhangi bir kural rastlamadım veya herhangi bir uyarı almadım.

#9 - 28.11.2021 20:48
''Yarrağımı ye'' demek nasıl bir türkçe terime girebiliyor? Orasını pek anlayamadım.