Konu: Damien_Lewis Christian_Enatbe Çoklu kural ihlali  (Okunma sayısı 182 defa)

#0 - 28.11.2021 16:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Damien_Lewis Christian_Enatbe
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: power game / cr / noob dm / car jack / yasaklı işeme rolü / gereksiz agresif roleplay / esc bug

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bir sebep olmadan küfür edip takip ediliyoruz sanchez ile huntleyin önünü cr atıp kesiyorlar yüz metre öteden Damien karakteri cama yumruk atıp /dene vs. olmadan kırıyor. Aynı zamanda car jack girişiminde bulunuyor. Esc bug ile karakteri hasar yemiyor dolayısıyla düştüğümde üzerime sanırsam yasaklı olan işeme rolüne kalkışıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
bir sebep yokken agresif roleplay döndürme çabasındalar ve sanchez ile huntley'e cr atıp önünü kesiyorlar damien karakteri motor üstünde camı kırıyor. (dene vs. yok)

tekrar camı kırma girişimi ayrıyetten car jack atmaya çalışıyor.

esc bug karakteri hasar yemiyor ayrıyetten yasaklı rol olarak bildiğim üzerine işeme rolü yapıyorlar.

Ek açıklamalar(varsa): Sunucuda böyle oyunculara gerek olmadığını düşünüyorum alınabilecek en ağır cezayı alsınlar.
« Son Düzenleme: 28.11.2021 16:50 RevanChista »

#1 - 28.11.2021 22:56
güncel

#2 - 29.11.2021 01:28
Evet canım kardeşim benim, ben sana şöyle anlatayım motor üstünde ben senin camını kırmadım sen yanında ki kızı indirdiğin zaman ben motordan indim ve camını kırdım. Hatta kapına bile hasar verdim anla diye, işeme rolüne gelirsek haberim yoktu zaten yasak olduğunda ben sana pmden dell attım kanka dedim sana. Ve esc bug dediğin olayı hiç bir zaman bilmiyorum bilmiyordum da ilk defa senden duydum hasar yemedi falan diyorsun öyle bir bug kullanmadım. Ve gereksiz agresif rol dediğin zaman boş konuşmuşsun gereksiz agresif rol değildi, biz rol gereği kıza yavşıyorduk sen kızı aldın arabana sürmeye başladın sizinle sonra uğraşacam da dedin. Bizde bizimle uğraşman için peşine bile düştük, sen hala geldin burada gereksiz şikayet açma derdindesin yapma kanka. 👍

#3 - 29.11.2021 03:42
Evet canım kardeşim benim, ben sana şöyle anlatayım motor üstünde ben senin camını kırmadım sen yanında ki kızı indirdiğin zaman ben motordan indim ve camını kırdım. Hatta kapına bile hasar verdim anla diye, işeme rolüne gelirsek haberim yoktu zaten yasak olduğunda ben sana pmden dell attım kanka dedim sana. Ve esc bug dediğin olayı hiç bir zaman bilmiyorum bilmiyordum da ilk defa senden duydum hasar yemedi falan diyorsun öyle bir bug kullanmadım. Ve gereksiz agresif rol dediğin zaman boş konuşmuşsun gereksiz agresif rol değildi, biz rol gereği kıza yavşıyorduk sen kızı aldın arabana sürmeye başladın sizinle sonra uğraşacam da dedin. Bizde bizimle uğraşman için peşine bile düştük, sen hala geldin burada gereksiz şikayet açma derdindesin yapma kanka. 👍

Arkadaşın forum uslubundan da cezaya tabii tutulmasını istiyorum admin kararını bekliyebiliriz.

#4 - 29.11.2021 11:51

Arkadaşın forum uslubundan da cezaya tabii tutulmasını istiyorum admin kararını bekliyebiliriz.

Diyecek kelimelerin sözcüklerin ve cümlelerin olmayınca olacağı bu işte. 😁

#5 - 29.11.2021 16:12
Haklısın kanka diyecek bir sözüm yok ki şikayetde destan yazmışım mertbless#8324 ekle.

#6 - 29.11.2021 17:21
İlk öncelikle merhabalar bizim kız arkadaşımızı alıcağımız kizi arabaya alıyor bende arabanın sağından sürüyorum dur diyorum in diyorum, kızı bırakıyoruz ve bana gel diyor bire bir dövüşeceğiz diyor bende tamam dedim ve dövüştük  hatta yolda giderken bize pit attı ve aracın önüne fln gittik ssler geliyor birde pm den bana yazdıklarının ortak nezaketen. SS:

#7 - 29.11.2021 17:49
İlk öncelikle merhabalar bizim kız arkadaşımızı alıcağımız kizi arabaya alıyor bende arabanın sağından sürüyorum dur diyorum in diyorum, kızı bırakıyoruz ve bana gel diyor bire bir dövüşeceğiz diyor bende tamam dedim ve dövüştük  hatta yolda giderken bize pit attı ve aracın önüne fln gittik ssler geliyor birde pm den bana yazdıklarının ortak nezaketen. SS:

Kız arkadaşınız ?  :D ben ortada zorla alı koyma göremiyorum şahıs aracıma isteyerek biniyor siz ise bunu yediremeyip gereksiz agresif roleplay yapıp peşliyorsunuz.
pm atma dememe rağmen pm atmayı sürdürdüğün için ortada sadece ''caps lock'' açtığımı görüyorum onun dışında pmden ettiğim bir küfür, hakaret bulunmamakta eğer olduğunu düşünüyorsan kendi şikayetini açarsın.
Tarafımca bu konuya daha ileti gelmiyecek yetkili kararı bekleyebiliriz.

#8 - 30.11.2021 11:32
Karakterler ceza alacak.