|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BigDrill - Juaquin_Shaw Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/11/2021 - 16.30 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:NonRp
RefuseRp
RetartedRp
FearRp
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hastanedeki tüm memurlar Rk'lı olduğu için adamı sürüklemek vs. için hastaneye yönelim sağladık, adam tuvalete gideceğini söyledi rolde, zaten ne olacağını hepimiz biliyorduk. Role uyum sağlayıp adamı tuvalete götürdüm. Adam orada düşündüğümüz şeyi yapıp ben ve birkaç memur orada olmamıza rağmen oradan kaçmaya başladı. Tutup yere serdim, ardından hastaneden tam dışarıya çıkarken ben onu "ensesinden ve kelepçesinden tutup sertçe sürüklememe" rağmen (ss'lerde de emotem görünüyor) nasıl oluyorsa Powergaming yapıp benden kaçıyor, tekrar tutuyorum.
Ben onun rol zevkini düşünüp onun istediği şekilde rolü gerçekleştiriyorum, tuvalete gitme vs. Fakat onun bana saygısı bulunmuyor, ben onun rol zevkini düşündüğüm halde o benim rol zevkimi düşünmüyor, ceza almasını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 14 Yaşındayım diyor, memurları silahla vurup rklıyor (Retarted)

Kolundan tutup onun istediği şekilde rolü gerçekleştiriyorum.

Tuvalet bulunmadığı için 3 numaralı odayı tuvalet varsayıyoruz, adam burada 10 sn durup başlıyor ihlallere.

Ek açıklamalar(varsa): Benim rol sevkimi düşünmeyen insanın rol zevkini ben düşünüp ona göre hareket ediyorum, karşılığı bu şekilmiş demek ki. Ceza almasını talep ediyorum.