Konu: Ivan_Baranov OOC hakaretX3, türkçe terim, RK kural ihlali.  (Okunma sayısı 204 defa)

#0 - 26.11.2021 23:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ivan Baranov @StrachB

Olaya dahil olan şahit karakter adı: South Side Florida Thirteen birliği üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC kanallardan hakaret.

Alıntı
OOC Hakaret.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, olayı en baştan anlatıyorum bu arkadaşımız sürekli olarak birliktekilere tek başına gelip kas seviyesi yüksek diye herkese brawl rolü yaparak saldırması ile başladı. Bugün yine biz etkinlik düzenlerken bile, zaten sste de görüldüğü gibi. Kapıda birlik üyelerine Gervasio benim y...mı yesin gibi trollemeye geldi.
Etkinliğimiz varken bile böyle roller sergileyerek trollemeye devam etti ne kadar uyarsam da bunu sürdürdü. En son ona özelden böyle roller sergilememesini söyledim. Bile bile bunu sürdürmeye devam etti, pm üzerinden de ettiği hakaret ile yaptığı rolleri anlayabilirsiniz. Şikayetin altına kesinlikle başka bir şey eklemeyeceğim iyi forumlar.
Birlik üyelerimiz bu olaya ciddi şahittir, bir haftadır yapmadıkları trol, gereksiz başlayan brawlları yüzünden sıkılmaya başladık. Birliğimizde kimsenin şikayet alanında ismi geçmemesi için uğraştık. Fakat rahat durmayan oyuncular ile uğraşmak istemiyoruz. Biz bu durumdan çok sıkıldık, sürekli olarak rol ortalarında rolleri baltalayıp bizi gereksiz yere uğraştırıyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 27.11.2021 19:21 meriawam »

#1 - 27.11.2021 19:17
Selamlar, şikayete ekleyeceğim yeni ihlaller arkadaş tarafından devam ediyor. (Türkçe terim, rk kural ihlali ve ekstra pm üzerinden 2 kere daha hakaret)
 Arkadaş rklı olmasına rağmen agresif rol sergilemeye geldi, rolünde de türkçe konuşmaya falan başladı.
"Laga lugayı kes" sözcüğü türkçedir.
Türkçe terimi ve rk'lı olduğunu kanıtlayan görseller ve ekstra yaptığı agresif rol fotoğrafı;
Saat 12:38 yaralıya düşme ssi;
Spoiler: GösterGizle

Saat 19:01 şahıs hala rklı fakat gelip agresif rol sergiliyor, ekstra olarak türkçe terim de dahil.

Yine pm üzerinden Rk'lı olduğunu söyleyip kendisini uyardım, küfürlü kelimelerine maruz kaldım.

« Son Düzenleme: 27.11.2021 20:16 meriawam »

#2 - 27.11.2021 20:45
Merhabalar,

Şikayet incelendi, Ivan Baranov karakteri cezalandırılacak.