Konu: Gordon_Parman DM şikayeti.  (Okunma sayısı 215 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.11.2021 22:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gordon_Parman @kandökülecek

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Khani_Wore @HRN06 Raphael Massimiliano @Tyracaz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/11/2021-20:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, saat 20.10 civarlarında Verdantt Blufssta açıcağımız mekânın önünde rol yapıyorduk kişiler yanımza geldi ve bize bulaşmaya başladılar. Ardından onlara buradan gitmelerini söyledim lakin kişiler rol yerine DM atmayı tercih ettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler siviller ve ateş açtılar gerekli işlemleri görmelerini isterim. İyi oyunlar.

#1 - 26.11.2021 22:22
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 26.11.2021 22:33
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 27.11.2021 11:25
Selam işte olduğum için uzun yazamıyorum, aşağıda bırakacağım ss'te gördüğünüz gibi Roderick karakterini kaçırıyorsunuz ve aşağılıyorsunuz. Gordon karakteri sizin de rolde gördüğünüz gibi Roderick ile sıkıdost ve beraber takılıyorlar. Gordon, Roderick'in intikamını onunla beraber alıyor.

Tıklayın

#4 - 27.11.2021 12:01
Selamlar, bu olay 14.11.2021 tarihinde gerçekleşti yani üstünden 2 haftalık bir süre geçti. Her şey bitmişken ortada bir şey yokken bir anda sürpriz diye çıkıp yaptığımız rolleri baltalamanızı OOC kinden başka bir şey olarak görmüyorum. Aynı zamanda şu an bulunan karakterin olaya dahil değildi.  Jonathan Rastelli karakterin ile olayların içindeydin. Üstüne iki sivil olarak büyük bir mafyanın bölgesine geliyorsunuz ve sivil halinizle olay çıkartıp DM atıyorsunuz. Bunun hiçbir açıklaması olamaz. Keşke OOC kininizi bir kenara bırakıp yeni karakterleriniz ile daha sağlıklı roller yapmış olsaydınız. Yönetici kararını bekleyebiliriz.

#5 - 27.11.2021 12:41
OOC kin teriminden başka bir şey biliyor musun? Herhâlde hayır, Roderick karakteri IC olarak güçlenene kadar intikam alabilir. İsterse iki ahfta değil iki yıl olsun yine bu rolü yapabilir. OOC kin tutacak kadar önemsemiyorum bu oyunu.

#6 - 27.11.2021 13:03

OOC kin tutacak kadar önemsemediğini söylüyorsun fakat ihlal zincirine devam ediyorsun. Tek başına hood basıyorsun ve DM atmaya devam ediyorsun. Sen ihlal zincirini genişletmeye devam ettikçe bizde şikayet hakkımızı kullanmaya devam edeceğiz. Umuyorum ki bir gün gelir de sen ve senin gibi düşünen arkadaşların da realistik rol kavramını idrak edip uygulamaya geçer. OOC Kin olmadığını söylüyorsun fakat üstünden vakit geçmiş olayı tekrar gündeme getiriyorsun. Oyun oynuyoruz, üstü kapanmış konuyu neden ısıtıp tekrar gündeme getiriyorsun anlamış değilim. O halde bir yıl önce yaşanan olayı sen bana bunu yaptın diye gündeme getirelim ne kadar mantıklı? Mantık çerçevesi içerisinde hareket etmek en iyisi olacaktır. Yönetici kararını bekleyebiliriz.

#7 - 27.11.2021 20:24
Merhabalar,

Şikayet incelendi, Gordon Parman karakteri DM ihlali kapsamında cezalandırılacak.