Konu: Deagle ve AK-47 hakkında  (Okunma sayısı 1331 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.11.2021 11:22
Rütbeye göre çok saçma olur, niye diye sorarsanız..
R1de bile ün salmış bir karakterin rolünü yapan var, silah rütbeye göre olursa saçma olur. R20'nin belirlemesi en iyisi olur, kankacılık olur derseniz dm vesaire atarsa birlik yetkilisine şikayet açarsınız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 26.11.2021 13:33
dm atacak adam shotgunla da atar desteklemiyorum çünkü serverde piyasayı düzeltecek olan şey silahı zimmetten almaktır. Böyle olursa piyasa çöker ve uzide güçlü bir silah hor görmeyin .d
Hmmm
1
Haha
4
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Vicolays,
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9, Peril,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 29.11.2021 17:59
Destekliyorum. Bu tarz silahların (özellikle AK gibi) kolay elde edilememesi gerekiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 30.11.2021 13:05
NPC'yi bir eve veya gizli bir yere çektirip yeni gelen üyelere yerini söylemeseniz. Yeterli bir rütbeye geldiğinde NPC'ye onu ulaştırıp silah aldırsanız nasıl olur?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 30.11.2021 13:38
NPC'yi bir eve veya gizli bir yere çektirip yeni gelen üyelere yerini söylemeseniz. Yeterli bir rütbeye geldiğinde NPC'ye onu ulaştırıp silah aldırsanız nasıl olur?
Çok fazla meta döner, hiç gerek yok. Önceden giren birisi, yeni gelenlere söyler ve yayılır. AR-GE'yi de desteklemiyorum. Ha pompalı ile sıkmış, ha deagle ile. Bir fark yok.
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
chikobyte,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 30.11.2021 14:10
Çok fazla meta döner, hiç gerek yok. Önceden giren birisi, yeni gelenlere söyler ve yayılır. AR-GE'yi de desteklemiyorum. Ha pompalı ile sıkmış, ha deagle ile. Bir fark yok.
Meta ne alaka bro? Evi kitler, yeri örenir açamaz. Şöyle diyebilirsin maymuncuk atar. O zaman atacak abi Gate, sipariş etsin bakalım.
Haha
4
Tepki yok
Tepki yok
gunesilhan9,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 30.11.2021 15:10
Nasıl fark yok? Deagle ile rahat bir şekilde dolaşabilirsin, aynısı pompalı için geçerli değil. Üstelik hasarları da aynı değil, Deagle daha fazla vuruyor. Deagle gibi güçlü bir silahla, pompalıyı şu an olan hasar sisteminde nasıl karşılaştırabildin? Onu da merak ediyorum açıkçası.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 30.11.2021 15:54
Meta ne alaka bro? Evi kitler, yeri örenir açamaz. Şöyle diyebilirsin maymuncuk atar. O zaman atacak abi Gate, sipariş etsin bakalım.

Interior'a NPC eklenebiliyor mu fikrim yok ama Gate için sana dört sihirli harf yazacağım.

SMCM

AR-GE'ye katılıyorum, millet birbirine kinlenip sırf DM için Hood onaylı birliklere giriyor, silahlarını yapıp DM'e çıkıyorlar, olan birliklerin yönetimine oluyor. Milletin sıkıntısıyla biz uğraşmak zorunda kalıyoruz. DESTEK!

Ayrıca sadece silah alımı için değil diğer birlik içi işlem yetkilerinin de üyelerin rankına göre ayarlanabilmesi gerekiyor, Metin 2'deki lonca sistemi gibi. Örn: Oyuncu daveti, F chat'i kullanma hakkı, oyuncu atma hakkı gibi şeylerin ayarlanabileceği, detaylı bir birlik rütbe düzenleme sistemi şart.
« Son Düzenleme: 30.11.2021 18:35 gunesilhan9 »
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
B.Pekea,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 30.11.2021 17:06
Destekkk. AR-GE düşünülmüş ve başarılı. Sisteme de dökülebileceğini düşünüyorum. Fırsatçıları kapı dışarı etmiş oluruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 30.11.2021 18:13

Interior'a NPC eklenebiliyor mu fikrim yok ama Gate için sana dört sihirli harf yazacağım.

SMCM

AR-GE'ye katılıyorum, millet birbirine kinlenip sırf DM için Hood onaylı birliklere giriyorlar, silahlarını yapıp DM'e çıkıyorlar, olan birliklerin yönetimine oluyor. Milletin sıkıntısıyla biz uğraşmak zorunda kalıyoruz. DESTEK!

Ayrıca sadece silah alımı için değil diğer birlik içi işlem yetkilerinin de üyelerin rankına göre verilmesi gerekiyor, Metin 2'deki lonca sistemi gibi. Örn: Oyuncu daveti, F chat'i kullanma hakkı, oyuncu atma hakkı gibi şeylerin de ayarlanabileceği bir sistem şart.
  :o :o :o :o :o :o :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok