Konu: [23.11.21] Xavion Foster/ Aktif kovalamacada polise yardım etmek.  (Okunma sayısı 287 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.11.2021 21:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Xavion Foster/@ZoWa[c]K

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kovalamacada olan arkadaşlar olaya ne kadar hakimler bir bilgim yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.11.21---19:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
37-) VCPD'YE KARŞI KURALLAR

VCPD'ye karşı yapacağınız rollerde NON-RP'ye girmemelisiniz ve bu konuda tüm sorumluluğu kabul etmelisiniz.
VCPD tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
VCPD, agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
VCPD, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatları  hiçe sayıp kaldırımdan arabayla geçmek.
VCPD ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
VCPD ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
VCPD'ye ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
VCPD'ye ait bürolarda VCPD üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
VCPD ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.

VCPD ile girdiğiniz rollerden sizler sorumlusunuz. Bir polise karşı FEAR-RP yapmanız gerektiğini ve onların yeri geldiği zamanlarda sizden daha üstün olabileceğini hatta yanlış bir hareketinizde elindeki silahla sizi öldürebileceğini unutmayın.

Polise Karşı Korku Rolleri
Departman sınırlarında (ekip aracı dahil) sivil-illegal-legal karakterlerin polise karşı FEAR-RP zorunluluğu bulunur. Kişiler polise itiraz edebilir, hakkını arayabilir, direnebilir lakin bir memurun müdahalesiyle (herhangi bir sert sözlü müdahale, fiziksel müdahale, taser, cop vs.) kaldığı andan itibaren memurlara karşı korku rolü yapmak zorundadır. Departman içerisinde, ekip aracında ya da sokakta azınlıkta olan kişilerin polise karşı FEAR-RP durumu bulunur. Her oyuncu/karakter, departman ile olan etkileşimindeki rollerinden kendi sorumludur. Departman içerisinde tutuklanmış olmasına, üzerinde kanun ve hapise girme gibi baskılar olmasına rağmen ofansif tavırlar sergileyen, korkusuz roller yapan kişiler FearRP kapsamında rolsel hapis sürelerine ek cezaya tabii tutulur.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle olayın başlangıcını anlatayım, yeni tanıştığım bir arkadaşla araçlarla geziyorduk, daha sonrasında bir şekilde peşimize polis takıldı, Xavion karakterini aracı ile birikte kovalamaca öncesinde görmüştüm, kovalamaca başladıktan sonra birkaç defa daha gördüm, sonrasında bir ara sokağa girdim ve karşıma çıkarak bana çarptı, çok sert bir çarpışma olduğu için kaçmaya devam etmek istemedim. Daha sonrasında kişiye pm attım ve bana gel kaçırayım tarzında bir şey yazdı. Kişinin profiline baktım belirli kural ihlalleri bulunmakta kasıtlı olarak yaptığını düşünüyorum, olay ensasında duruma şahit olan bir arkadaş yazarsa çok memnun olurum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Video beni kovalayan arkadaş tarafından çekildi kendisine rica etmem sonucunda görüntüyü bana gönderdi, kendisine çok teşekkür ederim.

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaş olmasa belki kaçabilirdim, arkadaş çarptıktan sonra kaçmaya devam edebilirdim fakat polis arkadaşların rahatsız olabileceğini düşünerek durdum. Sicilimin silinebilme gibi bir durumu olursa çok sevinirim.

#1 - 23.11.2021 21:46
Chat Log'a baktım gel kaçırayım demek yerine şunu söylemiş;

[19:06:58] (( << Xavion Foster (248): Ya kankam neden blockluyorsun ))

[19:07:04] * Lisa Cooper Kira'ın üzerini anahtar için arar.

[19:07:12] * Anahtar buldum mu=? (( Lisa Cooper ))

[19:07:14] Crispin Mayweather: Güçlendirici var mı?

[19:07:19] * Olumlu (( Kira Sonechka ))

[19:07:21] Lisa Cooper: Yok sanırım.

[19:07:21] James Corwin: Tespit edilmedi şef.

[19:07:24] Kira Sonechka: E-Evet var.

[19:07:24] James Corwin: Kullanmadı varsa.

[19:07:26] (( >> Xavion Foster (248): koş bana ))

#2 - 23.11.2021 21:59
Öncelikle selamlar, iyi günler dilerim.
Arkadaş bana iftira attığını düşünüyorum. Yollamış olduğu videoya da hiçbir yerde gözükmüyorum ve bu da demek oluyor ki aktif kovalamacada değilim. Çarpışma konusuna gelecek olursak; Rastgele oradan geçerken bu şahısla çarpıştık, bilerek çarpmadım. Kişinin orada olduğunu tahmin edemem, maalesef süper güçlere sahip değilim. Fark ettiyseniz aynı anda çarpışıyoruz, kişiyi orada "kasıtlı" olarak çarpmak için beklemiyorum ya da önüne aracımı kırmıyorum. Dediğim gibi benim burada bi' suçum yok, her şey ortada zaten. Diyeceklerim bu kadar, saygılar.
« Son Düzenleme: 23.11.2021 22:02 ZoWa[c]K »

#3 - 23.11.2021 22:47
Dostum haklı olduğun bir durum varsa ortaya çıkar zaten ayrıca video başında sen varsın  ;)

#4 - 23.11.2021 22:48
Bu söylediklerin üzerine bende yalancı diyebilirim ama kullanmak pek fazla bana yakışmaz

#5 - 23.11.2021 22:51
Kusuruma bakmayın çok fazla üst üste yorum attım farkındayım, arkaşla bu olay olduktan sonra kendisi bilmemezlikten geldi. Gereği olursa Chat Log kayıtlarını atabilirim.

#6 - 24.11.2021 10:51
Xavion Foster karakteri olayın başında aktif kovalamacadan önce görünüyor ve olayla ilgisi olduğu veya izlemek / dinlemek için durduğu bariz.

Olayın sonunda ise pek tercih edilmeyen bir ara yola bu hızla girmesi çok sağlıklı ve masum durmuyor.

Ceza verilecek.