Konu: Javaris Ward, Benjamin Rowe - MIX  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.11.2021 23:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Benjamin Rowe @Benjamin_Rowe ve Javaris Ward @neşter63

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerek yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olay bariz belli, mix yapılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/841457669918556160/912432693399146506/mix.webp

Ek açıklamalar(varsa): https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=118784.0 Bu şikayette şahıs zaten direkt kendisi yanıtlamış.

#1 - 22.11.2021 23:18
Javaris Ward @neşter63 denen arkadaş, tanıtım amacı ile benden yardım istemişti. Ben de kendisinin isteğini kabul ettim. Oyunda da RP için yanıma gelen kişilere de bahsetmiştim durumdan, yani ortada "mix" durumu söz konusu değil.

#2 - 22.11.2021 23:25
Sıkılan yer birlik tanıtımında kullandığım, birliğimin hoodu. Sana kimin sıktığını sorunca tanımadığını belirttin. Planları ise OOC'den anlaşarak yapıyorsun ve mix oluyor. Savunman bittiyse yetkili kararı bekleniyor.

#3 - 22.11.2021 23:35
"Rolde tanımıyorum" olarak belirttiğim durumu "tanımadığını belirttin" diye buraya yansıtmaya çalışıyorsun, amacını idrak edebilmiş değilim. İkinci olarak planları OOC üzerinden yapıyoruz evet çünkü arkadaş gelip de RP üzerinden bu durumu belirtemez, değil mi? Cezası var diye biliyorum. Üçüncü olarak durumu sorduğu zaman @Jaweedx adlı oyuncuya da bahsetmiştim aynı şekilde, bunun mix olduğunu düşünmüyorum. Herkes durumu kabullenmiş iken bu şikayetin açılmasını lüzumsuz buldum. Savunmam bitti, yetkili kararı bekleniyor.

#4 - 22.11.2021 23:37
"Rolde tanımıyorum" olarak belirttiğim durumu "tanımadığını belirttin" diye buraya yansıtmaya çalışıyorsun, amacını idrak edebilmiş değilim. İkinci olarak planları OOC üzerinden yapıyoruz evet çünkü arkadaş gelip de RP üzerinden bu durumu belirtemez, değil mi? Cezası var diye biliyorum. Üçüncü olarak durumu sorduğu zaman @Jaweedx adlı oyuncuya da bahsetmiştim aynı şekilde, bunun mix olduğunu düşünmüyorum. Herkes durumu kabullenmiş iken bu şikayetin açılmasını lüzumsuz buldum. Savunmam bitti, yetkili kararı bekleniyor.
Rolde tanımıyorum diyip sana sıkması ne kadar realistik, OOC planlıyorsunuz, IC rol yok ortada. İyi geceler.

#5 - 22.11.2021 23:40
Yazdıklarımı ikinci kez okursan sevinirim, iki yanıtımda da arkadaşın "TANITIM" için böyle bir şey yaptığını iddia ettim ki zaten sen de ekran görüntüsünü almışsın kopyalamışsın orada yazıyor. Tanıtım için yardım ettikten sonra da süremin bitmesini bekliyordum, rol olduğunu zanneden kişilere de şahsiyeti rol içerisinde tanımadığımı, kendisinin tanıtım amacı ila benim bulunduğum bölgeye gelip böyle bir şey yaptığını belirttim, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 22.11.2021 23:43 Benjamin_Rowe »

#6 - 22.11.2021 23:42
tamam

#7 - 22.11.2021 23:52
recepivedik, bu anlaşmalı rol oluyor forumdan darlama artık

#8 - 23.11.2021 17:34
Ceza verilecek bir durum yok, aralarında anlaşmışlar.