Konu: [21.11.2021] Maske_19058 - DM  (Okunma sayısı 323 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.11.2021 20:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_19058

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mulligan_Roberg, Sidney_Cunningham.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.11.2021 - 19:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracıyla birkaç saniye arkamızda durdu, daha sonra aracından inip sadece bana ateş etti ve düşürüp kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.11.2021 21:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_19058

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mulligan_Roberg, Sidney_Cunningham.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.11.2021 - 19:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracıyla birkaç saniye arkamızda durdu, daha sonra aracından inip sadece bana ateş etti ve düşürüp kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Seninde dediğin gibi ''sadece sana'' kişisel durumlardan dolayı sana ateş açtım çünkü bunun öncesi var ve savunmamı yapacağım. Yapana kadar sayfayı doldurmaya gerek yok bekleyiniz.

#2 - 22.11.2021 03:26
Şahitliğimi onaylıyorum, dün bir rol gerçekleşti rolde sadece küfürleştiler. Sıkması için yeterli bir sebep değil.

#3 - 22.11.2021 03:38
21/11/2021 tarihi, saat gece 03:25 gibi bir restourantda rol yapıyorduk Peter_Baughman denilen arkadaş ile biraz sohbetsel anlamda tartışma yaşadık bir nevi atıştık diyebiliriz.

Sonrasında Peter_Baughman karakteri şahsımı birdaha ki karşılaşacağımız konusunda beni tehdit ediyor. Realistik bir düşünce içerisinde konuyu ele alırsak Peter_Baughman karakterinin Aznavor_Wahlberg karakteri ile karşılaştığında ona ne yapacağı belirsiz, bu yüzden ondan önce davranıp onu ertesi gün gerekli kurallar içerisinde arkadaşı düşürüyor ve oradan uzaklaşıyorum.

Ayrıyetten ''DM'' kapsamında birşey olsaydı eğer yanında ki arkadaşlarını da vurmaktan çekinmez onlarada ateş açardım.

#4 - 22.11.2021 03:40
Şahitliğimi onaylıyorum, dün bir rol gerçekleşti rolde sadece küfürleştiler. Sıkması için yeterli bir sebep değil.

buda bu aralar fav oldu herhalde ''sadece küfürleştiler sıkamaz canım ya''
ayrıyetten ortada Peter_Baugman'ın ileri tarihli tehditi bulunmakta bir nevi atışmalardan fazlası.
Kendi tarafımca bu konuya daha fazla ileti gelmeyecek admin kararını bekleyebiliriz.

#5 - 22.11.2021 17:22
Oraya seninle konuşmaya geliyordum sadece. Attığım kanıtlarda da var zaten. Daha sonra bana küfür ediyorsun, sonra aşağı gelip bana omuz attın. Ben de seni ittirdim. Bana bulaşmamanı da senin kanıtlarında söylediğim görülüyor.

#6 - 22.11.2021 19:03
Oraya seninle konuşmaya geliyordum sadece. Attığım kanıtlarda da var zaten. Daha sonra bana küfür ediyorsun, sonra aşağı gelip bana omuz attın. Ben de seni ittirdim. Bana bulaşmamanı da senin kanıtlarında söylediğim görülüyor.

Olayın sonu tehditin ile bitiyor gerekli konuşmalar savunmamı yaptığım yazıda mevcut.

#7 - 23.11.2021 17:40
Ceza verilecek bir durum yok, tartışmayı bir tık aşıp karşılıklı tehtidler edilmiş. Ona göre rol yapılmalıydı.